תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני אתמול פתחתי את המארז לניקוי אבק עקב טמפרטורה גבוהה, הוצאתי את המאוורר של המעבד ואני רואה מלא משחה טרמית על המעבד וכמובן גם על המאוורר. אבל התלבטתי אם להוריד את המשחה ובסוף לא הורדתי את המשחה (נ.ב- אין לי משחה טרמית בבית). אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס כדי לבדוק את הטמפרטורה והיא על 64-70, השאלה פה עם זה בגלל המשחה שעל המעבד לא מגיא הקירור של המאוורר למעבד? יש להזכיר שהמאוורר נוקה בסדר גמור ובקושי יש אבק... בדקתי עם המאוורר יושב טוב, והוא כן יושב טוב. לפני שפתחתי את המארז הטמפרטורה הייתה על 94 :s05: טוב אני חושב שנתתי מספיק מידע על הבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום בגדול הבעיה היא שבכל פעם שאני פותח קובץ גדול או מעביר הרבה מידע מהUSB וכדומה אני מקבל מסך כחול. החלפתי 3 כרטיסי מסך, 2 כוננים קשיחים והתקנתי התקנות שונות של Windows 7 64bit והבעיה נותרה כפי שהייתה. לכן שיארתי שהבעיה היא בזיכרונותו ולכן עשיתי בדיקת memtest86 במשך 10 שעות. האם התוצאות שנראות מצביעות על בעיה וודאית בזיכרונות? ובנוסף הוספתי גם תמונה מאחת הקריסות דרך התוכנה BlueScreenVeiw. אם ישנם דברים נוספים שהינכם צריכים לדעת, רק תגידו. תודה רבה אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
רשום לי בחוברת: The auxiliary 12V power connector [ATX4P1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slots. It is highly recommended to attach 12V power from the power supplier for the best system stability. אבל קראתי בהרבה מקומות שלא צריך, מה גם שיש לי ספק 350W כולה... (של FSP)
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לכרטיס קול של Creative Sound Blaster live24 bit באתרים של הטופיק לא מצאתי .. מומלץ לינק ישיר x;
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא את השם של הכרטיס קול חוץ מלבדוק במפרט של המחשב כדי שאני יוכל להוריד לו דרייבר ? ניסיתי עם aida32 ולא ממש הצלחתי ויכול להיות שזו לא התוכנה המתאימה אז אם למישהו יש הצעות הן יתקבלו בברכה !
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ישלי תמחשב 3 וחצי חודשים הקירור של המעבד מלא באבק ואני רוצה לנקות אותו יסודי.... אני לא מחליף גוף קירור אני רק מוציא את החלק הזה בשביל לנקות אותו מאבק.. צריך למרוח משחה טרמית?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-