עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Netanel Levizada,

אהלן אני במחשב נייד לנובו ומשום מה הצג מסך נכבה לאחר כמה דקות למרות ששיניתי בהגדרות שייכבה אחרי חצי שעה ויישן אחרי חצי שעה מישהו עזרה? יש לי וינדוס 10.

2. Started by Kobi Pito,

שלום לכולם, יש לי לפטופ די חדש של חברת HP ניסיתי לפרמט אותו דרך הריקוברי כי איתחול למערכת ההפעלה הוא לא נתן לי לעשות. בסוף הריקוברי נתן לי הודעת שגיאה והמחשב ביצע הפעלה מחדש. מאז המחשב לא מזהה את ההרד דיסק. ניסיתי להתקין ווינדוס דרך דיסק און קי וההתקנה לא מזהה את הכונן קשיח., מצרף תמונה להמחשה. מה ניתן לעשות?

3. היי חברים. אתמול קפץ אצלי הפקק כאשר המחשב פעל. באותה עת לא הייתי מול המחשב. לאחר שהבחנתי בדבר, נגשתי להרים את הפקק ולהפעיל את המחשב. היתה בעיה בעליה, הוא התמהמה והודיע שמתקן את אחד הדיסקים ואז עלה. לא סברתי שקרה משהו ועלי לבדוק, הרצתי תוכנה אחת שהייתי צריכה ויושב על אותו דיקס שנאמר שתוקן (פורטובל פיירפוקס), נראה שעבד והיה בסדר. לאחר מכן כיביתי אותו. כשהעלית שוב מאוחר יותר באותו יום ושב העלה באותה צורה איתית ותוך תיקון אותו דיסק אבל הפעם לא הצלחתי להפעיל את הפורטובול פיירפוקס. כאשר בדקתי נראה שנראה שמעבר לראות שקיים, לא ניתן לגשת לאותו דיסק שבעת ההלאה הופיע שתוקן. אותו דיסק הופיע במנהל הדיסקים כבריא. בגלל שלא יכולתי לגשת לפורטובל פיירפוקס נאלצתי להורידו מחדש ושמרתי או…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ilanb0,

קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?

5. היי יש לי תקלה , לוח אם של אסרוק 990fx extreme3 מעבד phenom 2 x4 965 זכרונות של gskill 1333 2x4 המחשב עבד תקופה ארוכה משהו כמו 3 שנים אולי יותר , לאחרונה משהו כמו חודש כבר המחשב שבק חיים , משמיע צליל פוסט 3 צפצופים ארוכים מתמשכים מתחדשים , ניסיתי זכרונות להוציא לשים 1 כל פעם או מיקום שונה לא עוזר , ניסיתי לפרק הכל לנתק כדי לשים אחד אחד את הרכיבים לא עוזר ניתקתי חיבורי חשמל והחזרתי לא עוזר חשבתי אולי כרטיס מסך כונן קשיח כלום , מה שמסתמן זה רק בעיית לוח , למישהו יש רעיון?

6. Started by ZXY1,

הייתי באילת וקניתי מחשב לנובו ברשת KSP לאישתי (בקרוב יש לה יום-הולדת) היא שכנע אותי בחנות לקנות לה מחשב בלי לבדוק במקום אחר (אני עושה סקר לפחות בשלושה חנויות לפני שאני קונה משהו) באתי אם המחשב הביתה והקליטה של האינטרנט הייתה מאוד חלשה רציתי לחבר כבל רשת ופעם ראשונה אני רואה מחשב בלי כניסת רשת RJ45 מה הסיבה שמייצרים מחשב בלי כניסת רשת ? ואיזה מתאם USB מומלץ ? (עדיף מאיביי) (עם יציאות USB לפחות 3)

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by puvsc,

יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by THE_FLASH,

יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?

9. עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C. אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי. כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד. האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?

10. Started by Aviram Dan,

שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!

11. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by live4fun,

שלום לכולם! אני מנסה להפעיל מערכת הפעלה windows server 2012 R2 בוירטואליזציה (VMware), אחרי שההתקנה מסתיימת אני מכניס קוד ליוזר ואז נפתח לי חלון cmd (בתמונה) ואין לי מושג מה אני צריך לעשות בשלב זה והאם זה אמור להיות ככה. ניסיתי לצאת מהחלון ואז פשוט מופיע מסך שחור וזה לא מתקדם לשומקום.. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by slipknot94,

אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן לכולם, לפני כחודשיים בניתי את המחשב החדש שלי כדי להחליף את מחשב העריכה הישן שהתבסס על i7-2600k @4.5Ghz . ה 2600 החזיק (עדיין מחזיק) יפה מאוד את רוב המשימות אבל עם השכיחות של קבצי 4K ופלאגינים כבדים יחסית של red giant וכדומה הבנתי שהגיע הזמן לשדרג ואחרי המוווון בדיקות ומחקרים של הנושא חשבתי שהשדרוג הנכון יהיה ל i7-8700k . אז בניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: i7-8700k (עדיין ללא אובר קלוק, יקרה בהמשך) לוח אם: Asrock fatal1ty k6 זכרונות: Trident z 4X16GB 3200MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX1070 כוננים קשיחים: מערכת הפעלה: Crucial MX100 500GB קבצי מדיה ומקור: Samsung 950 Evo nvme 1TB מדיה קאש: Crucial BX200 500GB …

15. שלום. מאיץ גרפי intel HD graphics 610. מעבד G4560. לא מזמן ווינדוס 10 ביצע עדכון גדול. מאז יש לי בעיות עם התצוגה. ווידאו ביוטיוב מופיע כירוק לפעמים (כאשר לא מנגן). כאשר אני עובר ל full screen כאשר אני צופה ביוטיוב יש לי 2-3 שניות של מסך שחור. האם מדובר בבעיה של דרייברים עם ה GPU? אינני יודע. אשמח לשמוע עצתכם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by elisb123,

היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי

17. Started by alex alex,

קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  18. האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?

19. כותרת , תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. Started by yoni blender,

מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!

23. Started by xDa,

אהלן חברה, כרגע שאני משחק Fortnite המחשב שלי עושה רעש של קיטור. ( לא יחסתי לזה חשיבות כי הייתי עם אוזניות.) אז בדקתי את ה Task Manager והנתונים שם ממש גבוהים. https://imgur.com/a/p9Mgt מה עושים במצב שכזה? המחשב חלש יש סיכוי? זה המפרט : https://imgur.com/ngamtM0 אף פעם לא חוויתי דבר כזה במשחק.. חשוב לציין שמבחינת משחק הוא רץ לי מעולה..

24. Started by rorshach,

לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf

25. Started by jambo222,

שלום המנורה בפאנל הראשי ( ליד כפתור ההדלקה ) מהבהבת. את רעש ההבהוב אני שומע באזניות וזה מפריע. השאלה האם המנורה צריכה להבהב ? מה עושים לביטול הרעש ? תורה

דיונים חדשים בפורומים