תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, פעם ביומיים עד ארבעה אני פתאום רואה פסים על המסך. זה תוקע את המחשב וריסטרט הוא הפיתרון היחידי שמצאתי. המפרט בצד. יש לציין שזה גם קרה לי במחשב הקודם: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-965GM-S2 ASUS GeForce 250GTS 1GB 2x2GB DDR2 OCZ 800MHz Corsair VX450W כמו שניתן לראות הרכיבים היחידים שלא שידרגתי הם הכרטיס מסך והספק כוח(הארדיסקים הוחלפו גם כן, מה שמבטל את האופציה שהWINDOWS הינה הבעיה). איזה רכיב פגום? יש דרך לבדוק בלי כרטיס\ספק ספייר? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין (לפחות בפורום) אדם שלא נתקל במחשב (כמעט תמיד נייד) שעל צגו המהודר פסים צבעוניים אנכיים, שלא אמורים להיות שם. במקרים הקלים בד"כ קו אחד או שניים, בעלי צבע ירוק או סגול, במיקומים שונים במסך. ואז הם מתחילים להתרבות: במקרים המתקדמים, נהוג לראות פסים אנכיים בשלל צבעי הקשת על המסך, חלקם מרצדים בשני צבעים שונים, ולבסוף מכסים את המסך ברקמה אפריקאית מרהיבה שלא מאפשרת עבודה במחשב. ועכשיו, נשאלת השאלה- למה? מה הגורם למצב? האינטואיציה אומרת מסך פגום, אבל ברוב האתרים שחיפשתי טוענים שמדובר בבעיות חומרה, כמו לוח אם תקול או GPU שהולחם ברשלנות ללוח. מישהו יכול לתת לי הסבר מהו הגורם השכיח למצבים כאלה? ואיך לטפל בהם בלי ללכת למעבדה? אודה מאוד למי שיעזור לי וישלים את ההשכלה הכללית שלי.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לשנות את האות של אחד הכוננים שלי הוא אמר לי דבר כזה: "תהליך זה עשוי לגרום לכך שתוכניות יפסיקו לעבוד" מה לעשות, מה המשחקים והתוכנות שמותקנות לי על הכונן יפסיקו לעבוד אחרי שאני ישנה לו תאות!?!? עזרה....
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב עם ssd של קינגסטון שמפרטו כאן: ניסיתי להריץ את פקודת ה trim כמו שמפורט במדריך למיטוב ה ssd כאן באתר. בתמונה המצורפת תוכלו לראות מה קרה. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
packetloss^^ יש אפשרות בדוטא לראות את הסטטים של הרשת - יש לי פינג באיזור 80 אבל יש פוקט לוס של 15% לפעמים וזה גורם לחלק מהלחיצות לא להקלט. המשחק היחיד שאני משחק זה דוטא ככה שאין לי כ"כ אפשרות לבדוק אם זה משהו ספציפי למשחק הזה אבל זה לא סביר כי חברים שלי משחקים בו באותם שרתים ואין שום בעיות. מדובר במחשב ישן ככה שיתכן שזה בעיה בו אפשרות נוספת זה בעיה בראוטר שאני מחובר קווית אליו tplink td-w9980 ואפשרות אחרונה שזה ספק האינטרנט - 018 אקספון. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה ואיך למצוא אותה (לא מכיר תוכנות שיכולות לבדוק ביצועי ראוטר או כרטיס רשת של מחשב) אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-