תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
OK אחים שלי יש לי p2 כמובן שאני לא כותב מאותו מחשב, אז ככה, המחשב עולה מזהה את כל החיבורים את הזיכרון והכל... עד היום בבוקר הכל עבד, החלפתי הארד דיסק הוא היה מלא בבג סקטורים... אז החזרתי להארד דיסק הישן שיש בוא כבר ווינדואס... המחשב עולה ו... מופיע הודעה הרגילה... Updating ESCD ... Verifying DMI Pool Data ....... וזהו זה נתקע שם... חשבתי שזה עניין של זמן, לא חיביתי תמחשב הזה כל היום והוא נשאר באותו מצב... אגב חיזקתי את כל החיבורים במחשב הכל עובד קשורה... תודה למי שיעזור...
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נוק דגם nuc7i5bnk והמאוורר שלו רועש כמעט כל הזמן. אני לא מפעיל שום דבר כבד על המחשב. אבל גם כשאני מפעיל סרטונים ביוטיוב הוא מתחיל ממש להרעיש וכל פעולה קטנה גורמת למאוורר להגביר סיבובים ומאוד להרעיש. שיניתי בביוס בהגדרות המאוורר לשקט וזה לא עוזר. מה ניתן לעשות במקרה הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה החלפתי לפני כמה ימים ראוטר של בזק ומאותו רגע אני לא מצליחה להתחבר לרשת של העבודה ... בבזק טוענים שכל עוד אני מתחברת לאינטרנט אין בעיה אצלהם אצל המעסיק שלי טוענים שאם אני מתחברת לרשת של העבודה מכל רשת אחרת , אז הבעיה בראוטר של בזק בקיצור כבר כמה ימים טובים אני לא יכולה לעבוד מהבית .... אשמח לעזרתכם ..
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול. צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל): מה גרם לבעייה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך כחול עם השגיאה 0x000000b8(0x86405030,0x807c7800,0xAC77BFD0,0x00000000 זאת השגיאה זה מה שרשום ב windbg. MODULE_NAME: PHQF761 FAULTING_MODULE: 82a43000 nt DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 45ce238f FAULTING_THREAD: 82b76280 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT BUGCHECK_STR: 0xB8 CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 82ab0423 to 82aaa966 STACK_TEXT: WARNING: Stack unwind information not available. Following frames may be wrong. 82b696d0 82ab0423 82b76340 82b76280 8593ebc0 nt+0x67966 82b696f8 82aaa2cf 82b76280 82b76340 0000008e nt+0x6d423 82b69774 82ae21a3 8593ebc0 0000001b 00000000 nt+0x672cf 82b697cc 82aad6ce 8593ebc0 86dc6410 86b5e8e0 nt+…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Motherboard Name: MSI RC410M H (MS-7173) מסך כחול הופיע לראשונה לאחר שהחלפתי לוח אם באייבורי (לפני חודש). בידיוק בגלל אותו מסך כחול ואחרים שהתלוו אליו. והנה זה מופיע שוב. BUGCODE_USB_DRIVER STOP: 0x000000FE (0x00000004,0x88D05008,0x89BDEE08,0x00000000) גם אני מרגיש את המוצרים של אייבורי על בשרי......
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב חדש gigabyte z270 ga3pd gigabyte gtx1070g1 crosair rmx550 כבר קרה לי כמה פעמיים שבצורה רנדומלית לחלוטין- כמה דק אחרי הדלקה , גלישה באינטרנט ואחרי משחק כבד, המסך מחשיך והמאווררים מתחילים לפעול בעוצמה מלאה , זה לא עניין של טמפטרטוה כנראה כי זה לא קורה רק בשימוש כבד, עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם, מה זה יכול להיות? אגב זה לא קורה בצורה קבועה קרה עד עכשיו 3 פעמים במרווחים של כמה שבועות
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בניסיונות לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בעזרת כבל hdmi. הטלוויזיה כותבת לי אין אות. בינתיים חיפשתי באינטרנט מה לעשות וראיתי הצעה לעשות roll back driver לכרטיס מסך. לחצתי על זה, ועכשיו הכרטיס מסך שמופיע לי בdevice manager הוא לא הכרטיס מסך של אינטל! כתוב לי שם standard vga graphic adapter. איך אני מחזיר את הכרטיס מסך של intel? יש לי ווינדוס 7. תודה מראש, אני במצוקה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתאום גיליתי שה-CDROM פועל לי על PIO שהוא תמיד פעל על Ultra DMA Mode 2 או 3 (לא זוכר איזה)!!! זה לא יכול להיות יותר מדי זמן אבל אין לי מוסג למה זה קרה...! יכול להיות שה-DirectX 9 גרם לזה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7. הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.) לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב: windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי רמקולים של harman kardon sound stick iii 2.1 ברצוני לחבר אותם לטלויזיה, יש חיבור תואם בטלויזיה ויש בננה שמתחברת לטלויזיה, אבל על שום מה אני לא מצליח, ואפילו בהגדרות של הטלויזיה הגדרתי שמהחיבור הזה אני רוצה את ה-audio ודי נתקעתי. הטלויזיה אגב של sharp תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי מחשב (i5, לוח אם Gigabyte P67X-UD3-B3) עם כונן Crucial SSD של 64GB. התקנתי עליו רק וינדוס 7 ומס' תוכנות חשובות המשמשות אותי באופן יומיומי (שאר התוכנות התקנתי על כונן HDD רגיל). מאז, הנפח על הSSD אזל לחלוטין. שיניתי את כל ההגדרות שניתן לשנות, אין system restore ואין page file ולא נשמר cache אך עדיין אין מקום על הדיסק. אני רוצה לקנות SSD חדש - Samsung 840 250GB ובמצב אופטימלי לעשות איזשהו סוג של RAID כדי ששניהם ישמשו ביחד ככונן C אחד או לחילופין להעביר את כל מה שיש על הSSD הישן לחדש מבלי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות... האם זה אפשרי? ואיך? תודה רבה לכל מי שיוכל ליעץ!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-