עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום קניתי מחשב חדש מחברת tms יש לי אותו פחות מחודש אפילו ולאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מדליק את המחשב הוא ישר או אחרי כמה שניות יש רעש מוזר ניסיתי ליבדוק מזה פשוט עצרתי ידנית את המאורר השמאלי של הכרטיס מסך ועזבתי ישר כדי לתת לו להיסתובב שוב והרעש הפסיק ..עכשין כל הזמן שאני מכבה את המחשב ואז מדליק הרעש חוזר . וכדי להפסיק אותו צריך לעצור לרגע את המאורר .של הכרטיס מסך.. הכרטיס מסך הוא :(radeon hd6850 אני ממש מאוכזב . מה אתם אומרים ? אני יכול לממש תאחריות כמובן וזה מה שאני יעשה .אבל השאלה היא אם יחליפו את כל הכרטיס מסך כולו או שיתקנו אותו ? תודה ..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה

3. Started by maxsos,

איפסתי את המחשב דרך האפשרות של ווינדוס 10 ובזמן האיפוס קפצה לי ההודעה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation cannot. נכנסתי ליוטיוב עשיתי מה שאומרים לעשות (בזמן ההודעה ללחוץ shift + f10 ואז זה פתח לי את הcmd רשמתי regedit , נכנסתי לתקייה של Hkey local machin ואז לsystme ואז setup ואז status ואז child complition ומשם שיניתי את הערך של setup.exe ל3 ) ופתרתי את הבעיה הזאת. אבל, עכשיו יש לי בעיה נוספת והיא שהמחשב שלי עושה ריסטרט בלי סוף תוך כדי האיפוס, זה מראה לשניה את ההודעה "מתקין את windows 64% אל תכבה את המחשב " ואז שוב עושה ריסטרט וככה זה תקוע בלופ אני תקוע על זה כבר כמעט שעה ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה דחוף.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by A-L-o-n,

שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by lioryb,

תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by KF,

המטען שבק חיים , מחפש חלופה, אשמח לקבל קישור למטען תואם / מקורי מרשת מוכרת ונגישה ולא הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה. אגב רשום על המטען 45W , האם הספק גבוה יותר יתאים או שחייב 45W ? צירפתי תמונות. תודה מראש

7. המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי, הורדנו סרט תלת מימד ששוקל 6+ ג'יגה, מאז, לאחר חצי שעה של פעילות הוא מתחיל להתקע, זה קורה בעיקר כשצופים בסרטים ולאחר זמן מה קופצת הודעה על בעיית זיכרון והווינדוס מתרסק ועושה ריסטרט. (אנסה למצוא מה כתוב בבעיית הזיכרון ואעדכן). אני לא יודע אם זה קשור לקובץ הזה באיזשהי צורה (יש 9ג'יגה זיכרון פנוי), אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ עולה חלון "מתכונן למיחזור" ונשאר ככה. הקובץ לא נמחק. בסביבות 12:00 בצהריים העברתי את המחשב ל"מצב בטוח" ועשיתי מחיקה לקובץ, חזרתי הביתה אחרי 4 שעות וזה עדיין ב "מתכונן למיחזור". איך אני נפתר מהקובץ הזה ואיך אני פותר את בעיית התקיעות של הלפ טופ? תודה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אהלן, קילבתי לרשותי מחשב ישן ואני מנסה להחזיר אותו לחיים (אבל הוא לא כל כך רוצה) כשאני מנסה להפעיל אותו אין פוסט ואין תמונה, רק כל המאווררים (כולל המאוררים שמחוברים ללוח אם ולכרטיס מסך, ככה שניתן לשער שמעט חיים יש בו) איפה ומה אני אמור לחפש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nbav,

קניתי מכשיר משולב של אפסון cx4300 כבר 3 פעמים שקורה לי שאני מחבר את הכבל usb למחשב והמחשב נכבה לחלוטין אי אפשר להדליק אותו במצב רגיל (כלומר דרך הכפתור הרגיל שבמארז) יש בחלק האחורי של המארז מן מפסק שאני צריך לכבות ולהדליק אותו כמה פעמים עד שהמחשב נדלק שוב האם יש לכם מושג למה זה קורה יצויין שלא תמיד המחשב נכבה כאשר אני מחבר את כבל ה-usb אני מקווה שהפעם לא טעיתי בפורום

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שבאמצע המשחק פתאום המשחק נתקע ויוצא לי מהשרת אחרי כמה שניות והיום זה קרה לי גם כשהייתי באינטרנט וראיתי שרשום לי ליד השעון למטה: "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" אני מצאתי בעיה דומה של מישהו אחר באינטרנט אבל לא עזרו לו שם (ניסיתי מה שאמרו לו וזה לא עזר לי..) ככה זה נראה מצילום מסך שלו: (זה מצילום מסך שלו לא שלי אז יכול להיות שאין לנו אותו מנהל תצוגה כמו שרשום לו:atikmdag) *יש לי דרייברים הכי מעודכנים *יש לי WINDOWN 7 *יש לי כרטיס מסך :ATI HD 4870 512MB אם צריך עוד מידע תגידו ואני יוסיף. תודה מראשש!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 12.4k צפיות
  12. לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by oded6188,

אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…

15. Started by RAZOZ 10,

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

• 13 תגובות
    • 679 צפיות
  16. הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ezx,

יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  19. מחשב נייד LENOVO 3000 N100 בן פחות משנה, ישומי אופיס אינטרנט בסיסי וכו, שום דבר מיוחד. המחשב עובד תקין מאז שנקנה ולא עבר פירמוט מעולם. מערכת הפעלה XP HOME. הדיסק הקשיח בנפח של כ 80 ג'יגה. הדיסק מחולק מיום ההפעלה ה1 באופן הבא: C = 60GB E = 20GB כשמבצעים בדיקת מאפינים ל C מקבלים את התמונה הבאה: אבל כשניכנסים לתוך C ובוחרים את כל התכולה (תיקיות + קבצים + קבצים ותיקיות ניסתרים) מקבלים תכולה של הרבה פחות כפי שניתן לראות כאן: הכצעקתה ? איפה נעלמו להם כ 35 ג'יגה ? יש לציין שהמחשב ממש לא מועמס , אין מצב שיש תכולה של 50 ג'יגה ב C. תכולה של 15 ג'יגה היא הרבה יותר הגיונית. המחשב עבר דיפרג + ניקוי דיסק + מחיקת נקודות שיחזור +בדיקת ה PAGEFILE = כ 750 מגה . כמו כן לא מ…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  20. שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by godis,

שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by a55af,

יש לי מחשב בן 5 חודשים, פנטיום 4 2.6MHz. לוח ASUS-P4P800 , זכרון 512MB. מערכת הפעלה WINDOWS 2000 SP4 הוא נתקע כמה פעמים ביום (כל שעתיים שלוש) ואין לי מושג מה גורם לזה. הוא נתקע לי כבר בזמן משחקים (הנסיך הפרסי לדוגמא) ששום דבר לא רץ חוץ מהמשחק. הוא נתקע לי בזמן שגלשתי באינטרנט, שלא רצו ברקע תוכניות אחרות. התקיעה בד"כ מלווה בפסים צבעוניים אלכסוניים למעלה במסך באורך 1 ס"מ. בנוסף בזמן התקיעה יש רעש סטטי קצר מהרמקולים. תוכלו לכוון אותי לגבי נסיון לפתור את הבעיה. הרצתי MEMTEST במשך הלילה ולא התגלתה בעיה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Meturlal,

שלום לכולם! הבעיה היא כזאת: יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 כבר בערך שנתיים. לפני כשבועיים התחילה התופעה הבאה: המחשב נכבה לאחר מספר דקות של פעולה בפתאומיות (מספר הדקות אינו קבוע ולפעמים הוא נכבה לאחר פחות מדקה שהוא פועל ולפעמים רק כעבור כשעה). חשוב לציין שהמחשב נכבה, גם שהוא מחובר לחשמל (כך שהבעיה היא לא בסוללה). כמו כן לפני שהמחשב נכבה, מוצג מסך שחור לגמרי עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה למשך כשניה ואז המחשב נכבה. התופעה הזו מתרחשת גם ב-Windows וגם ב-Linux והיא גם התרחשה כבר מספר פעמים, לפני שבכלל עלתה מערכת הפעלה כלשהי. שלחתי את המחשב לתיקון (הוא לא באחריות) ונאמר לי שתיקונו יעלה יותר ממה ששילמתי עליו כמחשב חדש (לפני שנתיים), בגלל שהתיקון כרוך בהחלפת לוח האם. המוקדנית לא יד…

• 13 תגובות
    • 12.1k צפיות
  24. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! מה עוד אפשר בכלל לעשות ? אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש ! תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו" הסנדלר הולך ייחף תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.