עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iveco,

שהייתי מנסה לגלול עם העכבר למעלה ולמטה האתר היה עושה כאלה פריזים , מסתבר שהוא תמיד חוסם את הפלאשים ברקע ובגלל שהוא עסוק בלחסום את הפלאשים הוא מאט ממש את האינטרנט בקושי זז יש גם תוספים כמו 365SPORT שאני חייב אותם אבל בגלל שזה מאט את הכרום אני לא יודע מה לעשות יש הבדל עצום שהכרום ריק מתוספים ולבין כרום עם תוספים שהוא ריק מתוספים כיף לגלוש שיש תוספים אי אפשר לגלוש נורמלי הבעיה שרואים פלאשים וזה מעצבן יש תוכנה אחרת קלה במקום ה ADBLOCK ?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום יש לי טאבלט WINBOOK TW100 שמשום מה אני לא מוצא לו דריברים אחרי התקנה של וינדוס 8.1 מחדש והוינדוס עצמו גם לא מוצא והחברה טוענת שזה צרוב וממילא שניגש לחנות שלהם והם יוציאו את זה והם לא שולחים, ראיתי שיש מחיצה של ריקברי אך היא מוסתרת ואינני יכול להגיע אליה (הגעתי אליה דרך ACRONIS DISK DIRECTOR) איך אני יכול להתקין ממנה את הקבצים הנדרשים ומה הם? צירפתי תמונות של מה שאני רואה באקרוניס וכן בINTERNAL STRAGE כשאני בוחר בו בבוט http://s23.postimg.org/4ljyn7owb/IMG_20150205_185829.jp... http://s23.postimg.org/xxeniayff/IMG_20150205_215818.jp... http://s23.postimg.org/4xk92bft7/IMG_20150205_215824.jp... http://s23.postimg.org/447n9p9sb/IMG_20150205_215828.jp... http://s23.post…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by דןזט,

הי, לאחרונה נתקפה הרשת הביתית שלי בוירוס: אותו אתר *ורנו קופץ לעיתים קרובות בכל המחשבים ברשת. ואני משוכנע שמדובר בוירוס רשת, מכיוון שכל המחשבים הותקפו בו זמנית ובגם בכל אחד נעשה שימוש אחר (לא גולשים באותם אתרים...). מחשב אחד נבדק על ידי קספרסקי עם ההגדרות המחמירות ביותר ונמצא נקי. המחשבים האחרים נבדקו על ידי נוד ואומנם התגלו וירוסים בהם, אך הם טופלו ע"י נוד. בדעתי לאפס את הראוטר. האם זה מספיק? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Idan Moshe,

קצת על המפרט של המחשב בתמונות המצורפות. כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT610 60GB RAM כאשר 3.49GB שמישים Windows 7 Ultimate 32 bit לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3310#ov ה-2GB RAM הינו כרטיס ישן שעבד עם המחשב זה תקופה ארוכה, קניתי 4GB RAM DDR3 של A-DATA מאייבורי והוספתי למחשב. כאשר אני מנסה להתקין Windows7 או 8 (או אפילו 10) של 64 ביט ההתקנה נתקעת עוד בהתחלה במסך של "Starting Windows" (כאשר אמור להופיע לוגו של Windows). ניסיון להעלות את המחשב עם ה-4GB RAM גורם למחשב לעשות ריסטרט לעצמו מחדש לאחר כמה שניות מרגע שהמחשב עולה(לא עובר מסך שרשום עליו PASSING MEMORY TEST משהו כזה). עידכנתי את גרסת ה-BIOS, עידכנתי דרייברים, קניתי הארד-דיסק, צורב, וכרטיס …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי? נ.ב. הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by da50iel,

קניתי את הכונן לפני שנתיים (אני חושב) והוא עבד מצוין,אבל בזמן האחרון הוא לא קורא סרטי DVD,וDVD צרובים. הוא פשוט לא מזהה את הקובץ ומופיעה הודעת שגיאה מה עושים? הכונן הוא: LG DVD-ROM DRD8160B

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  7. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by sevenX,

טוב אני חייב את העזרה שלכם פה קניתי X800GTO2 ובמקום לצרוב לו ביוס של X800XL צרבתי בטעות X1800XL ועכשיו המחשב לא עולה, הבנתי שצריך כרטיס PCI והשגתי(איתו אני כותב לכם) הבעיה כשאני מפעיל את הכרטסים ביחד המחשב לא עולה ושאני שם את הכרטיס PCI לבד הוא עולה מישהו יכול לעזור לי זה דחוף :'(

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by mdmdmd,

שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ryan_b,

כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mp91,

יש לי שתי צפצופים כאלה כשהמחשב עולה. השאלה זה אם זה אומר שיש לי בעיה באיזה שהו חלק במחשב ואיזה? ואם אמורים להישמע צפצופים כשהמחשב עולה?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  13. שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kurt80,

אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by nizan33,

שלום לפני שבוע קניתי זכרון של קינגסטון שני סטיקים של 512 מגה כל אחד ביחד 1 גיגה במהירות 400 מגה הרץ פועל טוב אני חושב והיום פתחתי את המחשב והחלפתי את המקום של הcdrom למקום אחר וכשהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עשה לי מסך כחול אחרי כמה שניות ועכשיו כשאני בודק בtask manager אני רואה אבל בתוכנה cpu-z הוא מראה לי נתונים נכונים. מה שמסומן זה מה שאני חושב שלא בסדר, אשמח אם מישהו יגיד לי כמה אמור להיות רשום ואיך לסדר את זה. בבקשה עזרה!!

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  17. לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by lordgod,

קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by soprno,

המחשב מחליט לפעמים להדלק מעצמו, לכבות את עצמו... מה לעשות?(חוץ מלהחליף ספק) המפרט בצד.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by pagaz,

היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by yotamhoro,

היי כולם. אתמול קיבלתי את דיסק הWD250ks החדש שקניתי. הוצאתי את הדיסק הישן (זה שאני כותב ממנו עכשיו אחרי שחיברתי אותו מחדש) שעשה הרבה בעיות, חיברתי את החדש (בעזרת כבל SATA רגיל - הכונן הוא SATA 2) במקום הקודם, הכנסתי את כבל הסאטא לסאטא 1 על הלוח וחיברתי לדיסק, ובנוסף חיברתי את כבל המתח מהספק של הדיסק הקודם. הדלקתי את המחשב ועליתי דרך הדיסק התקנה של וינדוס. היה זיהוי מלא של הכונן, ואני חילקתי אותו לשני פרטישנים. התחלתי בהתקנה, ובמהלכה, באמצע הקטע של installing devices נראה שההתקנה הפסיקה לזוז. נתתי בסבלנות למחשב שעה ורבע ואין תזוזה. ריסאט של המחשב גרמה לפתיחה מחדש של דיסק ההתקנה, ושם נכתב לי שאי אפשר להתקין את הוינדוס כי הוא לא מזהה דיסק. כיביתי את המחשב לגמרי, הדלקתי מחדש,…

• 13 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by RAZOZ 10,

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by IRIVERMAN,

לצערי הרב שהדלקתי את המחשב נשמע פיצוץ ןמן הסתם עכשיו הוא לא עובד.. אני מניח שהלך הספק..יש עוד רעיונות..? אם הספק הלך יש איזושהי דרך לדעת אם הוא לקח רכיבים אחרים איתו? בתודה מראש..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום! היום באמתי להדליק את המחשב של אבי אך הו אלא נדלק. אפילו לא רואים את המסך של הביוס. יש רעשים של חריקה מהDVD כל שניי השתיים, ככה כל הזמן ואין מסך של BOOTUP, אין ביוס אין כלום. עשיתי את הדברים הבאים: 1. בדקתי את המסך - תקין. 2. ניתקתי את הDVD מהIDE ומהחשמל - אומנם כבר אין את החריקות הנ"ל אבל המחשב ל אהתקדם לשום מקום (אני שוב מזכיר, אין אפילו מסך של ביוס). 3. אפסתי את הביוס ע"י ג'מפר - לא עזר. 4. בדקתי שהלוח מקבל חשמל מהספק - כל הנוריות שמראות על חשמל בלוח אם עובדות כראוי. יש לציין שהמחשב לא מצפצף כמו במקרה של אי הכנסת זכרון. הוא פשוט לא עולה. אפילו הדלקתי אותו לל אRAM והוא הגיע לאותו מצב - ללא ביוס אפילו! זה המפרט (הדברים המרכזיים שאני זוכר מהראש): AMD Athlon 64 2800+ …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים