עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ot,

לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dudy26,

שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ilanb0,

המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?

4. Started by okfir,

שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  7. שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!

8. Started by קרל עוזר,

החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH

9. שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by stingeR-,

יש לחבר שלי מקלדת Microsoft Multimedia Keyboard שבטעות מתי שהוא הוציא אותה התעקמו לו הפינים והוא אומר שהוא לא מצליח לתקן את זה אז ביום שישי הוא יבוא שאני ינסה לתקן את זה... אבל אם אני לא יצליח? מה אז עושים? הרי במקרה הזה אי אפשר לנצל אחריות כי זה הוא עשה את זה... אז אני שואל אולי אפשר לקנות כבל ולחבר... כאילו כבל PS2 רגיל לחבר לה... יש מאיפשהוא לקנות אחד כזה חדש? או שאני יכול לקנות נגיד מתאם מהחיבור הגדול הזה של המקלדת הישנות לPS2 ולקחת משם תPS2 ולחבר למקלדת ישירות... זה יעבוד? בקיצור הצעות.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arikam,

כשאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף ציפצוף קצר-קצר-ארוך ולא מגיב, הלוח אם הוא של אסוס, אני חושב שזה בעיה בזכרונות או במעבד , אינני בטוח.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

שלום לפניי יומים הורדתי פיפא 07 אני מפעל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציית 1024X720 כל הפילטרים למיניהם בגיימפלי המשחק רץ טוב אבל כל פעם כשיש הילוך חוזר או קיטעי מעבר אפילו כשאני עושה פאוס זה מקרטע לי בצורה רצינית2FPS מערכת: 6300CORE 2 DUO GYGABYTE RADEON X1800XT 512MB CROSSAIRE 512X2 גם כשאני מוריד את השופטים שם את ההגדרות על MED זה מקרטע אבל פחות7-8 FPS ( )

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lhadad,

קניתי אהרד דיסק חדש ואני רוצה לפצל אותו, איפה אפשר למצוא מדריך כיצד עושים את זה ואיך כדאי לפצל אותו (גודל 80GB) תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by OrBen91,

יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AMIR7710,

שלום יש לי מפצל אודיו שמתחבר לחיבור למחשב, למפצל אני מחבר אוזניות ורמקולים. אני רוצה לדעת כיצד ניתן לבטל את אחד מהמכשירים, כלומר, עכשיו גם האוזניות וגם הרמקולים פועלים, ואני רוצה רוצה שרק אחד מהם יפעל. תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by wowohw,

שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h

18. Started by aviran_n,

לוח האם שלי הוא ג'יגהבייט Z68-MX והוא נמצא במארז Antec NSK2480. כרגע חיבור האוזניות הקדמי של המארז מחובר ללוח בחיבור ה-HD-AUDIO שמגיע מהמארז אל הכניסה בלוח. יש אפשרות לפצל את החיווט וליצור כניסת אוזניות נוספת? (מעוניין למקם אותה במקום אחר בחדר) איך אני מבצע את זה כדי שבשני החיבורים המחשב יזהה שחיברתי אוזניות והכל יעבוד כמו שצריך? אשמח לעזרה בנושא, אבירן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Slither,

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by Etyopi,

שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by mr-elad,

טוב חבר'ה שמעו מה קרה לי, שיחקתי WITCHER במשך כשעה ופתאום שמעתי בום דיי חזק (שהקפיץ אותי) ואז המחשב עשה ריסטרט ועלה מחדש. בדקתי את המחשב עם אוורסט והכל ניראה לי תקין, הטמפ' נורמליות, המאווררים מסתובבים והכל עובד. פתחתי את המחשב ולא מצאתי שום דבר שרוף. מה זה יכול ליהיות?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by bennnn,

שלופ ,היום שיחקתי במחשב כרגיל, ופתאום שמעתי בום, כמו של נגיד אקדח של ילדים עם קפצונים. כל חשמל בחדר נכבה,העליתי את המתג של החשמל ושום נשמע פיצוץ דומה. השאלה האם זה בום מהספק כח בדרכ? או שמשהו אחר הלך.? אני פשוט לא רוצה לקנות סתם ספק כח ולגלות שזו לא הבעייה.בבקשה אשמח לעזרההה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.