עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J0HNiE,

שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by Night_Crawler,

אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by שמעון בניטה,

איר אני יכול למחוק פס שחור לאורך המסך

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by liorco,

שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by בראודו,

החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  6. Started by פיני טרקסלער,

הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.

7. Started by refael11,

אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by Imbernir,

יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by LoK_fanboy,

בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by berner,

חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by slimshady21,

שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by assaf990,

לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by talisman,

יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. Started by Spaik,

יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by netanel305,

שלום יש לי מחשב gaming full tower יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות עליה המאווררים עובדים לבד פתאום סתם בזמן שימוש רגיל המאווררים מגבירים את עצמם לבד לכמה שניות ומפסיק זה קורה כמעט כל דקה הייתי לי עד עכשיו את התוכנה של אסוס לשינוי מהירויות ניסיתי למחוק אותה ועוד אבל אני רואה שעדיין ממשיך. בביוס עשיתי איפוס הגדרות להגדרות ראשיות עדיין אותו בעיה עדיין הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gabi1252,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

24. שלום לכם חברים יקרים ברשותי לפטופ XMG A722 עם nvidia optimus וכרטיס מסף 660m כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בחיבור HDMI , ולוחץ על Detect , כלום לא קורה , אין זיהוי , מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  25. Started by Shumy2,

המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.