תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני שומע רק את המוזיקה ללא השיר במסנגר אני כמעט ממש לא שומע למרות שהווליום על העוצמה הכי גבוהה . החלפתי רמקולים ולא עזר הכרטיס קול הוא onboard realtec ac 97
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בסוף השבוע, והפעם עשה קצת בעיות, וכתב שחסרים קבצים ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 בסופו של דבר חיברתי את ה-HD כ-SLAVE במחשב אחר והעתקתי את הקבצים החסרים למקום הנ"ל. 1) פתאום מופיעים לי כאילו יש לי 2 מערכות הפעלה בתחילת העלאת ה-WINDOWS שכמובן בראשונה אחרי 30 שניות של ספירה לאחור היא עולה בסדר, ואילו בשניה (מייד עם בחירתה) מודיע לי שחסר משהו ולא ניתן להמשיך > RESET מישהו אמר לי שכנראה יש בעיה עם הזכרונות RAM וזה מתבטא באופן הזה. זה יתכן? 2) בכניסה למערכת הפעלה יש את הספירה לאחור של 30 שניות. איך אפשר להוריד אותה ולהתחיל עם המערכת הרצויה אוטומטית ? תודה מראש לעונים !!!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
כשאני שם דיסק הוא לא פותח את הדיסק אוטומתי עם הautorun ואני צריך להיכנס לקבצים ולפתוח ידנית את הקובץ יש לי xp sp2
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך קצת ישן גיפורס 6200 ו הוא לפעמים נדלק ועובד בא המסך ןמחשב דולק .... לפעמיים המסך לא בא כאילו אין כלום במסך ולפעמים כן ... המסך חדש לפני כמה ימים קניתי אותו ...חשבתי שזה מהכרטיס מסך וגם כן הוצאתי אותו והחזרתי פנימה עוד פעם ואין לא עובד ...המחשב נדלק אבל אין במסך שום דבר מהמחשב ...המסך דולק ונכנס ל SAVE MODE וגם כן כשהוצאתי את הכרטיס מסך ראיתי ש המאורר של הכרטיס מסך לפעמים עובד ולפעמים לא .... אז אני מבקש אם תוכלו להמליצ על כרטיס מסך אם זה לא כדאי ל תקן אותו ....
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-