תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הורדתי את WIN 10 החדש ושניסיתי להיכנס למשחק CSGO המשחק לא נכנס ואמר לי שהכרטיס מסך לא תואם, כבר הבנתי שיש בעיה כי יש לי GTX 970. הלכתי וניסיתי לעדכן דרייברים זו התוצאה: http://prntscr.com/7yp5yh הלכתי לDevice manager משהו כזה ולא ראיתי שם את הכרטיס מסך שלי: http://prntscr.com/7yotfg מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך TV המחובר למחשב ב-HDMI בנוסף למסך הרגיל. לפני ששדרגתי ל-WIN 10 הוא היה מופיע ב"צלילים" ומאפשר לי לבחור את להשתמש ברמקולים שלו. אחרי השדרוג האופציה הזו נעלמה. הורדתי מהאתר של יצרן לוח האם, את הדרייברים של כרטיס הקול המובנה על הלוח. (ובחרתי בגרסת 64ביט המתאימה) כשהתקנתי ולחצתי על התוכנה של הדרייבר, קפצה הודעה שהתוכנה לא תומכת ב-64bit. למישהו יש רעיון מה עושים? והאם זה בהכרח קשור לדרייברים? (נראה לי שwin10 מתקין אוטומטית את הדרייברים הנדרשים) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי SSD חדש של SAMSUNG בנפח 250 גיגה, התקנתי WIN7 פרוץ עליו ושדרגתי לWIN10 מקורי. (לפני זה היו לי רק דיסקים קשיחים) לאחר סיום ההתקנה, הלכתי לביוס והגדרתי את ה SSD בתור ה BOOTDRIVE והמשכתי לווינדוס. כשבאתי ליצור ווליום חדש לHDD בDISK MANAGEMENT הופתעתי לגלות שהדיסק הקשיח פשוט לא מופיע שם. ניסיתי לעשות RESCAN DISKS אבל זה לא עזר. הנה בדיוק מה שמופיע לי שם: https://gyazo.com/ff0d24bdfd84f47984afdd511660936a (לינק של GYAZO אם תרצו אוכל להוריד את התמונה למחשב ולצרף אותה לאשכול.) ניסיתי לחזור ל BIOS אבל שם הכל בסדר, כל הדיסקים מופיעים ובסדר הנכון. ניסיתי עם דיסק קשיח אחר שהיה לי ואותו דבר קרה. במידה ותצטרכו את מפרט המחשב הנה: Intel Core i7 4790K …
-
- 17 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום, עוד מישהו נתקל בצריכה גבוהה של memory ע"י התהליך system? יש דרך לפתור את זה או לפחות לשפר את המצב, בוינדוס 8 לא הייתה בעיית זכרון ניסיתי בעזרת Poolmon לאתר את מקור הבעיה אבל לא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, השארתי את המחשב דולק עם משחק ברקע והלכתי, חזרתי אחרי שעה להודעת BIOS שלא נמצא התקן Bootable .. איתחלתי והוא עלה כרגיל אלא שאין סאונד, בדקתי הכל וניתקתי הכל וחיברתי שוב, ואין סאונד. בPlayback Devices הספיקרס באפור לא ניתן לאיפשור ניסיתי את הwin 7 השני שמותקן בדואל בוט ושם אותה בעיה. ניסיתי MS Fix לבעיות סאונד אבל לא עזר, חשבתי שיתכן ושבב הקול בלוח אם הלך אבל המיקרופון עובד. הכבל אכן מחובר לכניסה הכחולה Line In. ניסיתי גם נקודת שחזור באחת המערכות והייתה קריסה לsturtup repair שלאחריה הוא סיים בהצלחה את השיחזור אבל עדיין ללא סאונד. [ATTACH=CONFIG]9807[/ATTACH] אובד עצות [ATTACH=CONFIG]9808[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נעלם לי כונן הCD-ROM אני לא רואה אותו לידי הכוננים הנוספים ואבקש את עזרתכם. חיפשתי רבות אינטרנט מדריכים לפתור את הבעיה אך לא מצאתי. תודה לעזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב בKSP. לוח אם גיגה בייט B85M - HD3. מעבד ICORE 5 8 גיגה זכרון פנימי. דיסק קשיח 1 טרה. כרטיס מסך NVIDIA GTX 630/ שמתי כרטיס WIFI פנימי של TP-LINK. התקנתי WIN 7 64BIT. בתהליך ההתקנה השתמשתי בדונגל של EDIMAX להתחבר לרשת. הכל עבד מעולה. קלטתי את הרשת האחוטית, גלשתי, הורדתי דברים וכדומה. ברגע שאני מוציא את הדונגל מופיע על הסימון של הרשתות האלחוטיות איקס אדום. וכמובן שלא מזהים שום רשת אלחוטית. שאני עושה נותן לWIN לעשות בדיקה הוא אומר שיכולה להיות בעיה בדרייבר של מתאם הרשת: driver for wireless network connection 2 adapter. בדיקה במנהל ההתקנים מראה שהכל תקין. כל הדרייברים מותקנים ונראים שהם עובדים כשורה. הסרתי את הדרייברים. התקנתי אותם שוב ועדיין אני לא מו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי למחוק דרייבר של ATI דרך הוספה והסרה.. באמצע המחיקה קיבלתי מסך כחול ומאז הווינדוס 7 64 ביט לא מוכן להגיע לשולחן העבודה. כל פעם אני מקבל מסך כחול בעת העלייה. ניסיתי לעשות repair אך ללא הועיל. יש פתרון מלבד פירמוט ?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את המחשב שלי לפני שבוע ל WIN7. נכון לכרגע למחשב מוחברים עכבר אלחוטי, מקלדת ומדפסת בחיבור USB. כשאני מנסה להכניס דיסק און קי (3 סוגים שונים + הארד דיסק חיצוני) הוא פשוט לא קורא אותם ולא נותן על כך שום הודעה! זה מטריף אותי.. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ללוח האם שלי וגם את כל העדכונים החדשים לWIN7. יש למישהו מושג ממה זה נובע? תודה, דייב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8.1 שרץ על W530 דרייברים מעודכנים. אם אני לא נוגע במחשב תוך כמה דקות אני שומע את המאווררים נקרעים.... בדיקה ב-TASK MANAGER: ntoskrnl.exe טוחן את המעבד. ProcessExplorer משום מה מסרב להקליט ארועים.... יש על המחשב 2.5 אנטי וירוסים (אולי זו הבעיה.....) ביצעתי סריקת בוט.... ברגע שאני נוגע במקלדת, הוא נרגע. רעיונות ? (rundll32.exe גם חוגג....)
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת ווינדוס 8.1 64 ביט בעברית, 16GB זיכרון פנימי. לא היו שינויים במחשב מאז שהורכב. בעיקרון הבעיה הזו באה לסירוגין, ז"א יש מצב שהמחשב נדלק והכל רגיל ואותו הדבר להפך ז"א נדלק ופתאום 98% מהזיכרון מלא. אין שימוש בתכנות כבדות חוץ ממה שעולה עם הווינדוס, אולי סרטים ודפדפן אך לא מעבר לזה(משחקים תוכנות עריכה וכד') אולי פורנו מדי פעם . בדיקת memtest 86 תקינה לחלוטין, כמו כן Eset ss חדש ביותר מותקן נעשתה סריקה מלאה! כמו כן הזיכרונות (2X8) תקינים, הופעלו בניפרד. זהו הכי מפורט שלי שיכלתי לחשוב עליו אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות רק לצטט אותי בבקשה- תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-