עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hassid_hassid,

שלום. עד לפני כמה ימים, השתמשתי ב-homegroup בווינדוס 10 ע"מ לשתף תיקיה בין המחשבים בבית. רק המחשבים שהיו מחוברים לקבוצה היו מחוברים אליה (לא רציתי שלכל המחשבים בבית תהיה גישה). בעדכון ווינדוס האחרון, בוטלה אפשרות ה-homegroup, וכעת ע"מ לשתף בין המחשבים, עלי לתת גישה ל-everyone. האם ישנה אפשרות לשתף את התיקיה עם משתמש ספציפי (ז"א ממחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר בבית)? אם לא, האם יש דרך "להגביל" את המחשבים שיכולים להתחבר אלי? ז"א אם אני מביא גישה ל-everyone, זה ינגיש את התיקיה לכל מי שיתחבר לראוטר בבית שלנו (לדוג' גם אם חבר יגיע אלי ויתחבר ל-wifi בבית) או שזה מספיק מוגבל?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. היי אחרי שמחשב amd שבק בניתי מחשב עם חלקים חדשים I3 7100 Asus h110m-a m2 Kingston hyperx ddr4 2x4gb Antec psu p600p המארז טיפה מאובק חיברתי את כל החיבורי כח / מאווררים / מאוורר מעבד / בדקתי שהפינים של המאוורר מעבד יושבים טוב כל החיווט נכון לפי הספר המחשב נדלק יש נורית לד המאווררים עובדים אבל אין אות על המסך מה זה יכול להיות ? זה די מתסכל אשמח לעזרה בתודה לעוזרים

3. Started by Shneth,

היי אתמול נשרף לי הספק כח זה מה שהיה לי: ומחר אני קונה חדש עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק לקנות ראיתי את זה השאלה עם זה זהה ? https://ksp.co.il/?uin=14241&select=.1108..140. או שעדיף לקנות משהו יותר טוב. דרך אגב שלי פשוט נשרף באמצע משחק אז לא יודע אם הוא היה חלש או סתם קרה משהו הוא כבר אצלי שנה וחצי כרטיס מסך1080GTX I7 7700 16 ראם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חיברתי דיסק קשיח לנתב VTECH NB403 של בזק. ואני לא מוצא דרך להתחבר אליו. הגדרתי אותו דרך הנתב שהוא יהיה enabled וזמין וכל מה שצריך אבל אני לא יודע איך לגשת אליו. בנתבים אחרים של בזק הדרך היא דרך הדפדפן לכתוב \bezeq\bezeq או משהו דומה. מישהו יודע אולי מה ה-PATH שדרכו אני יכול להתחבר לדיסק הקשיח שברשת? מצ"ב כמה תמונות מההגדרות של האסון בנתב.

5. Started by popmart,

היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי חברים, חבר טוב בא להדליק את המחשב והמאווררים מתחילים להסתובב אבל נכבים, המסך לא נדלק כנראה הריסטרט קורה עוד לפני ואז שוב המאווררים נדלקים ונכבים. השערה שלי היא שהלך הלוח אם או הספק אבל אני לא באמת יודע. זה מחשב טיפה ישן, השאלה כמה כדאי להשקיע בתיקון או אם יש משהו אחר לעשות או שכבר עדיף לקנות מחשב חדש. אם קונים מחשב חדש הוא לא יודע עדיין אם זה יהיה מחשב משרדי או גיימינג מה יכול להשפיע על התקציב. צירפתי סרטון ותמונות. זה המפרט ככל שאנחנו יודעים לפחות: Intel i3 Geforce 730 (נקנה לפני שנה) Power supply: Sigma Motherboard: ASROCK https://streamable.com/y0y9b

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה

8. המפרט של המחשב: מעבד I5 750, כרטיס מסך HD5850, היה 4 גיגה והוספתי 4. הראם מזוהה 8 גיגה אבל רק 4 ניתן לשימוש. הטכנאי אמר שאם אני אפרמט זה יזהה את כל ה8 גיגה. 1.האם זה נכון? 2.האם יש דרך שה8 גיגה יזוהה ללא פירמוט? 3. האם כדאי למפרט הזה לשדרג ל8 גיגה או להישאר עם 4?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן חברים, לאחרונה התחילה אצלי תופעה די מוזרה. אני שומע להנאתי שירים ביוטיוב ופתאום הסאונד נפסק, אך הסרטון עצמו ממשיך להתנגן. אני מרענן את הדף והשיר חוזר להתנגן כרגיל. יש למישהו השערה מה זה יכול להיות? אודה לעזרתכם. WIN10 PRO i5 7500 8GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shevo,

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני טוען קובץ PDF לתוך ה WORD 2003 הבעיה שהוא משנה אותו לגיבריש יש שם חלונית עם הרבה קידודים unicod .................... על איזה קידוד צריך להגדיר בשביל שזה יהיה בעברית ?

13. Started by Krishi,

קיימת חיה כזאת כבר? ואם לא, מישהו יודע על צפי? בנוסף, אם לא, אשמח להמלצה במחיר סביר (עד 500 שקל) לכרטיס מסך תומך 4K, לצפיית סרטים בלבד (וגלישה רגילה באינטרנט). כמו כן תמיכה בתקן HDCP 2.2 (או אולי 2.3 אם יש כבר) אגב, אם יש עוד רכיבים במחשב שצריך לשדרג כדי שתהיה צפיה נקיה ב4K אשמח לדעת מה תודה מראש

14. Started by SSD,

שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.

15. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment&param=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Neev Grinberg,

היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  17. שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם

18. Started by Sroh,

היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…

19. Started by עודד ברטוב,

בתכנות מסויימות המסך מציג נורמלי רק ברזולוציה מאוד ספיציפית, וברגע שאני משנה את גודל החלון הוא מיד הופך לשחור. איך אני פותר את זה??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by michabb,

תופעה מוזרה. כשמדליקים את המחשב ,הגופנים בתפריטים המופיעים בכל תוכנית מופיעים בגודל סטנדרטי. לאחר זמן מה של שימוש במחשב, הגופנים בתפריטים נהיים קטנים מאוד עד כדי קושי לקריאה. כולל בתפריטים הקופצים בלחצן ימני על האיקונים בפינת המשימות. לאחר הדלקה מחדש של המחשב הכל חוזר לגודל נורמלי. הדבר לא קשור לרזולוציה של המסך, מכיון שכל שאר הדברים נשארים בגודל נורמלי. תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilanb0,

יש בנמצא תכנה כזו? משתמש באאוטלוק 2016 לחלונות 10.

22. Started by Donnd,

היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. מה עושים??? תודה רבה (ווינדוס 10)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Burkey,

שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…

25. אני מנסה להתקין את הווינדוס 10 שהורדתי מאתר של מיקרוסופט וצרבתי על דיסק און קי קיצר אני מעלה את הווינדוס דרך ה bios הוא עולה אבל ברגע שזה אומר לי להכניס key. לא משנה על מה אני לוחץ פשוט נתקע ולא מגיב .. אשמח לעזרה למה זה ככה .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים