עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום, אני מנסה להתקין וינדוס 7 על מחשב חדש. לוח אם asus Prime H310M-A כשאני נכנס ל-BIOS המקלדת והעכבר מזוהים. הם מחוברים ל-USB 2.0 (בצבע שחור בחלק האחורי של המחשב) כשמתחיל ה-BOOT מה-DVD, אני מגיע למסך הראשון של ההתקנה - בחירת שפה, אין לי מקלדת או עכבר ואני לא יכול ללחוץ על כפתור "הבא" להתחלת ההתקנה. מה עושים? אף פעם לא נתקלתי בתקלה כזו. אודה על כל עזרה. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. Wireless Optical mouse 2.0A Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by chaim_f,

במחשב של אחי (מערכת הפעלה ווינדוס 10) פתאום העכבר והמקלדת (USB כמובן) לא עובדים ניסינו כניסות אחרות וזה לא עובד בדקתי בביוס וה - USB מוגדר כפעיל (עד השלב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הם עובדים) ניסיתי להיכנס למצב בטוח אבל זה לא מתאפשר סריקה (SFC /SCANNOW) לא מוצאת בעיה שחזור מערכת עוזר אבל ליומיים שלושה ניסינו למחוק את הדרייברים של ה - USB אבל הבעיה חזרה שוב יש למישהו עוד רעיונות מה לבדוק? אולי כדאי למחוק עדכון אחרון של מערכת ההפעלה? זה מומלץ?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי, התקנתי את הווינדוס הכל טוב ויפה אבל כשהגעתי למסך שצריך לבחור שם למחשב(לדוגמא Name-PC) פתאום העכבר והמקלדת לא עובדים ולא ניתן להמשיך את ההתקנה. חשוב לציין שכבר נסיתי : 1. לבדוק בביוס ש USB על legend 2. התקנה מחדש של הווינדוס (עדיין קורה אותו הדבר בדיוק באותו השלב) 3. לחבר את המקלדת והעכבר ל USB 2.0 ועוד כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט מפרט : Intel I5 8600 gigabyte gforce GTX 1060 G1 Gaming Asus rog strix h370-f 8GB ram תודה מראש על העזרה !

7. המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by picasso,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום פורום. העכבר והמקלדת במחשב שלי לא מגיבים אחרי 10 לערך מהפעלת המחשב (עד לריסטרט הבא), יש לציין שלא תמיד האור בעכבר נכבה ובשאר היציאות של הUSB הבעיה חוזרת. קרו לי בעבר מקרים של עכבר שמפסיק לתפקד כשהוא מחובר ליציאה מסויימת, אבל לא שביתה מוחלטת. אשמח להצעות לפתרונות.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by KOBOKOBO,

שלום לכולם עזרתכם בבקשה שאני על המחשב כעבור 10 דקות של שימוש רגוע ,העכבר והמקלדת מתנתקים להם, ולא חוזרים לפעולה, עד שאני לא מכבה ומדליק המחשב. עכבר ומקלדת הם של חברת לוגיטק זה קרה גם במחשב הישן וגם במחשב החדש, יש לציין שיש דרייברים לעכבר ,ולמקלדת ויש לי עוד עכבר ומקלדת אלחוטיים מיקרוסופט (בשביל הנייד) כאשר אני משתמש בהם בנייח, הם לא מתנתקים כלל דעתכם ועזרתכם בעניין תודה חומרה : Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Gigabyte GA-Z77- Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  12. חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by shay1231,

היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום , כנראה מחקתי כמה קבצים ובטעות גם קובץ חשוב של העכבר ..הבעיה עכשיו הוא לא זז ! this device is not working properly because Windows cannot load the file (vmouse.VXD) that loads the drivers for the device (Code 8.) מה אני עושה [ אני לא יודע איזה עכבר זה ] בשביל לסדר את הבעיה [win 98 ] אם אפשר ענו מהר ככל האפשר :>

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by iTubeGuide,

אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by aviv00,

יש לפעמים ריח בהדלקת המחשב ניקתי את המארז מאבק שהצטבר הרבה שנים כמה שיכולתי וזה לא עזר האם כדאי לנקות יותר ביסודיות ? או שמדובר בבעיה יותר רצינית ?

17. Started by GBU-24,

עכשיו חיברתי מחשב חדש, והעכבר פשוט לא זז. המקלדת עובדת כמו שצריך אבל העכבר לא. עשיתי ריסטרט הרבה פעמים וחיברתי הרבה פעמים מחדש את העכבר. מישהו יודע מה לעשות? לעכבר עדיין יש אורות אדומים למטה אם זה עוזר. (למי שלא הבין אני כותב ממחשב אחר)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by elior021,

העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by Jesper,

יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. היי כבר תקופה של כמה חודשיים שעכבר עושה בעיות מוזרות מדובר על עכבר Logitech G5 בן 4+ זה התחיל קצת אחרי ששידרגתי ל Win8 (לא בטוח שהוא הגורם לבעיה) באוקטובר? בהתחלה, פעם בכמה ימים הוא פשוט הפסיק להגיב, המנורות ה DPI היו מהבהבות בסדר עוקב ורק הפעלה מחדש למחשב הייתה מסדרת את הבעיה אפילו לי ניתוק והחזרה של ה USB לאחר מכן כמעט חודש לא היה בעיות ובימים האחרונים החילה בעיה שונה תחילה הסמן של העכבר היה רועד ברדיוס של 2 ס"מ פעם בכמה שעות\ פעם ביום והיום עוד בעיה שונה, העכבר מפסיק להגיב לכמה שניות והמנורות של ה DPI מתאפסות למצב האמצעי (למרות שאני משתמש במצב האחרון)... זה קרה בערך 4-5 פעמיים ניסיתי לשחק עם הכבל של העכבר לראות אם יכול להיות שמשהו רופף שם אבל שום דבר לא קורה העכבר נשאר…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי עכבר לוג'יטק פרפורמנס , העכבר האלחוטי החדש של לוג'יטק שנמכר בבאג ב 880 ש"ח. העכבר נקנה בארה"ב אבל משום מה לא עובד. הבעיה היא שיש לו נורה אדומה שמהבהבת והעכבר לא מתחבר ולא פעיל. ניסיתי כל דבר אפשרי וביניהם : החלפת בטריה , הטענה ל 24 שעות , החלפת המקלט USB חיבור למס' מחשבים שונים עם מס' מערכות הפעלה שונות חיברתי למחשב את אותו העכבר (כאילו אחד אחר שכן תקין) והוא עובד פיקס. לפי כל הסימפטומים נראה כמו משהו בר תיקון טכני שאני מקווה שהוא פשוט. שווה לי לתקן אותו ולמכור אותו באיזור ה 500 ש"ח כי סה"כ העכבר חדש וכולל כל הפריטים שמגיעים איתו (מטען USB , כבל , כבל מאריך USB , נרתיק וכו') מישהו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by puhs,

לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים