תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקלה כנראה בלוח האם. כל דיסק קשיח שאני מחבר למחשב לא עובד וקופץ מסך כחול. קופץ לי מסך כחול עם השגיאה הבאה: A Problam has bbeen Detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time youv'e seen this stop error screen , restart your computer. If this screen appears again , follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newley installed hard drives or hard drive controller. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated Ruc CHKDSK / F to check for hard drive corroption , and then restart yout computer. Technical Information Stop:0x00000007B(0xEE233640,0xc00000034,0X00000000…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב לכולם!! הוצאתי את הבטריה של הביוס ל 10 דקות כדיי לאפס את הסיסמא לאחר מכן שהפעלתי את המחשב הוא פעל לאט מאד וכמעט בלתי אפשרי לבצע בו פעולות הכי קטנות !! אני לא מבין מה הבעיה אולי משהו בהגדרות של הביוס תודה לעוזרים חייב תשובה דחוף ומהר! תשאלו שאלות כדי לדעת עוד על הבעיה אולי זה יעזור לכם לפתור לי אותה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את הרזולציה או מה שלא יהיה אני רוצה לראות דפים על כל המסך וכרגע אני לא רואה אותם כמו שצריך הם כאילו מתכווצים... אמרו לי לעדכן גרסא איך עושים אתזה וזה בכלל נכון?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב!!. נהרס בלוח האם כניסת PCI-E X16, יש בלוח 2 כניסות PCI-E אחד X8 השני X16. הסלוט של ה- X16 נהרס, כנראה חוסר מגע של אחת מהרגליות, עשיתי ניקיון של עם ספריי מגעים יבש ומברשת שיניים בעדינות ועדיין לא עובד! אני משנה את הכרטיס מסך לחיבור PCI-E X8 השני שיש לי (PCI-E X8), יש תצוגה והכל עובד!! רק שהבצועים ירודים, ה FPS גבוהה ואין שינוי אבל המשחקים לא רצים חלק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף כניסה נוספת של PCI-E X16 למחשב? ראיתי דברים דומים של הוספת כניסות PCI-E למחשב אבל הם בקטגוריה של כריית ביטקוין. ((( אני רוצה להוסיף חיבור PCI-E X16 לשימוש של משחקים וניצול מקסימלי מהכרטיס. האם המחבר של הכריית ביטקוין מתאים לי וזה יעשה את העבודה? ))) לינק למחברים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום.הוספתי עוד מחיצות חדשות כשאני מוריד סרט בכונן החדש הוא לא מוריד רושם שגיאה ( מצב הורדה לא תקין נסה לחדש) ובכוננים הישנים מוריד בלי שגיאה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קודם כל אשאני מדליק תמחשב כתוב לי תשגיאה הבא וגם אני לא מצליח לפרמט יש 2 אפשרויות Earlier Version of windows.1 2.windows detup באפשרות הראשונה יש קו טענה שנתקעה בעמצה וזה רושםWindows could not start because the following file is missing or corrupt:system32/DRIVERS/pci.sysYou can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select ' r ' at the first screen to start repair." באפשרות השניה יש שגיאה רק אצל יFile: /&windows.~BT/windows/system32Q/winload.exe status: 0XC000000F ואני לא יכול לעשות כלום! עזרה? זה קרה פיתום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-