תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות: - הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת. - הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם. - באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי. כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר. לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות. לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככ…
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום לכולם במזל טוב בשמחה ובששון רכשתי את המוצר הכי יפה בעולם כיום ההארד דיסק דרכון 2 וחצי אינץ' אני מפעיל אותו בנייד עם ויסטה ובנייח עם XP PRO יש בתוך ההארד דיסק תוכנה שנקראת: synchronization and encryption software to keep your data current complete and secure for windows only עכשיו אין לי מושג מה זה אומר ואני גם מנסה להתקין את התוכנה והוא מבקש ממני קוד זה לא הגיע עם דיסק התקנה אלא כתיקייה מובנית בתוך ההרד דיסק מה עושיםן במצב כזה? התוכנה מוצעת חינם באריזה מוזר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, הדיסק WD My Cloud שלי הפסיק לתפקד אחרי כמה שנות עבודה נאמנה. התקשורת מולו לא עובדה, ה-LED בפאנל הקדמי אדום קבוע ותהליך ה-reset לא פועל. אני מנחש שהדיסק עצמו תקין וצריך להחליף רק את הקונטרולר שלו, אבל לא הצלחתי למצוא מעבדה שעושה עבודות כאלה. אם מישהו יודע אודה על פוינטר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? חיפשתי דרייבר להארד-דיסק ולא מצאתי .. איך להגדיר אותו בביוס ? ( לוח אם gigabyte 770 ud3 )
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי אותו כאן http://img219.imageshack.us/img219/8808/kjhkjjb6.jpg Gigabyte GA-K8VM800M הכונן לא מופיע בביוס http://img130.imageshack.us/img130/7342/009ql1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/743/010sy3.jpg http://img104.imageshack.us/img104/1232/011je8.jpg למה הוא לא מזהה אותו ? מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי במחשב סורק של קנון דגם CANON LIDE20 התקנתי את הדריבריים שלו וכשאני מפעיל את התוכנה לסורק הוא מקפיץ לי הודעה שיש לי בעיה עם WIA איך אני פותר את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שלפי מה שכתוב אצלי (ובמחשבים נוספים בבית) הרשת של הוויפי בבית היא תקן n. הראוטר הוא של בזק והוא מתאים לוויפי בתקן של ac וויפי 5. הראוטר הוא vtech iad604 למה תקן הוויפי קשור, לרשת שמספקים לי לבית או לחומרה של הראוטר/מחשבים? איך אוכל לגלוש בוויפי בתקן מתקדם יותר, זה יהיה מהיר יותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לרשת דרך סטיק (Telenor 4G), במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להתחבר ל'wifi (שום WIFI) בכלל. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של של הרשת האלחוטית (5100 AGN), והנה הפלא ופלא אפשר להתחבר לWIFI, רק מה? אי אפשר להתחבר לסטיק דרך USB, הסרתי את הדרייבר של הWIFI, אופ! אפשר להתחבר לסטיק. מה אני יכול לעשות כדי שיוכלו לעבוד ביחד?
-
- 0 תגובות
- 283 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ההתקנה של Win 10 כל ההגדרות בגוגל כרום וחלק מהתגובות של אנשים באתרים מסוימים מוצג לי כריבועים במקום עיברית. יש לציין שחלק מהעיברית כן מוצגת. פתרון אפשרי ?
-
- 21 תגובות
- 14.1k צפיות
-