עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by moshehason,

שלום, יש לי מסך מסוג 796FD של MAG. לאחרונה, בעת פעילות סדירה, פתאום התמונה קופצת, ואז המסך מתכהה לשלוש שניות, ואז לאט מתבהר וחוזר למצבו הרגיל. תופעה זו קורה כל 10 דקות בערך. בנוסף, מתי שאני פותח את המסך וסוגר אותו, הוא משמיע למשך מספר שניות צקצוקים שלפני כן אף פעם לא שמעתי. איך אני פותר את הבעיה ? תודה לכל הקוראים, moshe

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by Epidem,

לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

6. Started by 2Fluffy4U,

בכל מקרה - לאחרונה הורדתי כמה דברים, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש תוכנת Smart6 של ג'יגה בייט ללוח אם. היום פתאום בשעות הערב (המחשב עבד היום כרגיל למרות שכל העדכונים לעיל נעשו לפחות אתמול..) התקבל מסך כחול. אלו הפרטים: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA800BE53028 BCP3: 00000000F2000000 BCP4: 000000000020008F OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 אני לא בקיא במיוחד אבל נראה שיש פה 4 הודעות.. האם זה תוכנתי או חומרתי? אולי זיכרונות.. אשמח לסיוע אם מישהו בקיא בנושא. כרגע אני פועל צעד צ…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by shay_1,

שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

8. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

10. לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by valera199309,

שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. Started by אייל מלול,

בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?

14. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by kisharon,

אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by GALAI30,

מחשב נייח חדש מתחמם יש 2 מהווררים 1 על המעבד ו 1 של המארז

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by domuzy,

ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

20. Started by roi777,

היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

21. Started by Opel64,

שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…

• 1 תגובה
    • 310 צפיות
  22. היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by Pleiadian,

יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.