תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…
-
- 1 תגובה
- 236 צפיות
- 1 follower
-
-
היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... יש לי כמה סוגים שונים של הרדיסקים איך אני יכול לדעת אם הם תקינים וכמה זמן נותר להם לחיות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי הרכבתי לי מחשב חדש הביוס עולה ונראה שהכל תקין ושהוא קולט את הרכיבים אבל לצערי הוא נכבה בכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס(הווינדוס תקין בדקתי) חשבתי על זה שהבעיה היא אולי בram שמגיע ל3600 , בנתיים שהלוח אם מגיע ל2600(אבל עד שאין לי פה אימות לזה לא יכול לדעת). *תמונה של המפרט מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי במסך ועכשיו יש לי 2 מחוברים בכבל DP. ברגע שהמחשב נכנס להשהייה או מצב שינה הם נכבים אבל אם אני לוחץ על המקדלת או מזיז את העכבר הם לא נדלקים תמיד מה שכן המחשב עצמו לפעמים מגיב כי אם אני לוחץ alt+f4 ואנטר (סוגר את כל החלונות ובסוף זה עושה כיבוי) אז יש תגובה. אני מנסה להבין אם זה בעיה מהמסכים, מהכרטיס מסך, מהווינדוס , הגדרות צריכת חשמל?. להשאיר הכל מבלי לכבות זה סתם יכול לעשת צריבות במסך. זה גם לא קורה תמיד. לפני שחיברתי את המסך זה היה קורה לי לעיתים ממש רחוקות וזה היה מהמסך עצמו שפשוט הייתי עושה פריקה (מנתק מהספק שלו, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה ואז מחבר והכל היה עובד) עכשיו זה משהו אחר.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
- 1 follower
-