תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, ניסיתי להתקין ubuntu 12 על מחשב שהיה בו dualboot של win7 וubuntu13, (המטרה היתה להחליף את 13 ב12). במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום בפרטישן כדי להחליף את האובונטו. שיחקתי שם קצת עם הpartition אך לא הצלחתי להתקין את האובונטו. עם זאת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש ואני מנסה לעשות Boot כרגיל לווינדוס אני מקבל את ההודעה שבתמונה. משהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד חדש ASUS X55OC עם ווינדוס 8 שאני רוצה לפרמט אותו לכל הרוחות ולהתקין 7. אז שמתי דיסק מקורי של 7 ואין בביוס שום אופציה לעלות BOOT מCD בסדר אז העברתי את כל קבצי הדיסק במחשב נייח לתוך דיסקונקי כדי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מדיסקונקי. הפלא ופלא הביוס מכיר את הדיסקונקי והגדרתי שיעשה בוט ראשון ממנו אבל הווינדוס 8 ממשיך בשלו ומעביר אותי לPREPAIR SYSTEM BLA BLA ולא עושה בוט מהדיסקונקי. אמרתי הבה נתחכמה לו פירקתי את הדיסק קשיח מהמחשב הנייד וחיברתי אותו לתוך מערכת מחשב קיימת עם ווינדוס 7 לתוך הלוח אם והוא זיהה אותו כהלכה וניגשתי למחיצה שלו כדי לפרמט משם את ה8 ובתקווה שאחרי הפרמוט הוא יעלה מהדיסקונקי. אז זה לא הלך, הפירמוט תקע את המחשב לגמרי. חפרתי בביוס ואיפ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים. אחד 3 טרה, הגדרתי אותו על GPT והמרתי לדינאמי, במטרה לאחד אותו דרך 'ניהול דיסקים' עם הכונן הנוסף, גם הוא 3 טרה. הבעיה היא כזו: כונן 3 טרה, עליו 100 גיגה לכונן C - מערכת הפעלה, והוא נותן לי רק 2.5 טרה לפתוח ולהגדיר. עוד 700 ג'יגה הוא בכלל לא נותן לי. כמובן שאת ה2.5 טרה הוא לא נותן לי לאחד עם הכונן של ה3 טרה.. זה מחשב ריק לגמרי, בלי חומר, כך שאין לי בעיה למחוק כוננים ולהגדיר מחדש... מצורף תמונה עם הכוננים. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עד היום גלשתי דרך חייגן וכעת אני רוצה לעבור לגלוש דרך ראוטר. האפשרות הראשונה היא לקנות ראוטר באופן פרטי והאפשרות השנייה היא להחליף את המודם אצל ספק התשתית בראוטר. מצד אחד אם אקנה ראוטר באופן פרטי אני חושש שבמידה שבמידה ותהיה לי תקלה בגלישה ספק התשתית יסרב לתת לי תמיכה טכנית בטענה שהראוטר נקנה באופן פרטי והוא לא מחוייב לתקן בעיות שנובעות מציוד שלא שלו .מצד שני אם אני אקח את הראוטר מספק התשתית הוא רוצה תוספת תשלום חודשי נוסף עבור הראוטר (הוא טוען שהתעריף עבור אינטרנט עם ראוטר גבוה מהתעריף של אינטרנט עם מודם. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 13.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם תודה 0
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו לפני יומים עשיתי עדכון ביוס ללוח אם שלי ( gigabyte GA-Z77M-D3H) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#bios לגרסא האחרונה שיצאה F15 - 2013/12/10 Update VIA VT2021 Driver for Win8.1 (After update BIOS, please update VIA audio driver.) זה מה העדכון אומר... בכול מקרה לפני העדכון הייתי פשוט ניכנס לאייקון של קול במחשב למטה לוחץ על הקלטה - הצג התקנים לא זמינים - ואז היה מופיע לי האייקון של הסטריאו מיקס. עכשיו הבעיה שלי שאני לוחץ על הצג התקנים לא זמינים הוא בכלל לא מופיע שם והורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הקול לוינדוס 7 64BIT וזה עדין לא מופיע אני לא יודע איך לפתור את זה אני ממש ישמח לעזרה תודה מראש. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולתת…
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הורדנו סרט תלת מימד ששוקל 6+ ג'יגה, מאז, לאחר חצי שעה של פעילות הוא מתחיל להתקע, זה קורה בעיקר כשצופים בסרטים ולאחר זמן מה קופצת הודעה על בעיית זיכרון והווינדוס מתרסק ועושה ריסטרט. (אנסה למצוא מה כתוב בבעיית הזיכרון ואעדכן). אני לא יודע אם זה קשור לקובץ הזה באיזשהי צורה (יש 9ג'יגה זיכרון פנוי), אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ עולה חלון "מתכונן למיחזור" ונשאר ככה. הקובץ לא נמחק. בסביבות 12:00 בצהריים העברתי את המחשב ל"מצב בטוח" ועשיתי מחיקה לקובץ, חזרתי הביתה אחרי 4 שעות וזה עדיין ב "מתכונן למיחזור". איך אני נפתר מהקובץ הזה ואיך אני פותר את בעיית התקיעות של הלפ טופ? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חרים שלום רכשתי מדפסת ברדר ואני מנסה להתקין התוכנה שלה במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והו לאפועל אשמחלסיוע דחוף
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בפרו, חזרתי מראפטינג שלושה ימים עם gopro. לאחר הראפטינג הוצאתי את הכרטיס זיכרון של המצלמה והעברתי אותו לגאלקסי 4 כדאי להעביר כמה סירטונים, לאחר מכן העברתי את הכרטיס לגלאקסי 2 וקיבלתי הודעה שהכרטיס פגום. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שגלאקסי 2 לא תומך ב64 gb. אחר כך הפעלתי את הgopro וקיבלתי הודעה של sd error וכשחיברתי את הכרטיס לגלאקסי 4 או למחשב אני מקבל אותה הודעה שהכרטיס פגום ושעלי לפרמט אותו. בכרטיס יש מאות סרטים מהטיול ואלפי תמונות. יש אפשרות לסדר את זה ללא פירמוט?
-
- 13 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
החלפתי היום כונן מכני עתיק בכונן SSD בנוסף יש לי 2 כוננים מכנים של 2 טרה בייט בקיצור הנה הבעיה: http://srv2.jpg.co.il/6/539898f9874e5.jpg
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לנובו יוגה חדש ואני מעוניינת לשחזרו למצב בו הוא יצא מהמפעל אבל משום מה התוכנה lenovo onekey לא נמצאת במחשב, אבל יש מחיצת שחזור של לנובו במחשב. ברצוני לדעת איך ניתן לשחזר את המחשב מהמחיצת שחזור למצב הראשוני בו הוא יצא מהמפעל ללא התוכנה הנ''ל. אודה מאוד לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, אני עובד עם שני מסכים המחוברים ללוח אם Intel DH67CL (בן כ6.5 שנים; דרייבר מעודכן, עידכון אחרון לפני מספר חודשים): מסך ראשי - Dell U2412M בחיבור HDMI-DVI; מסך משני - Samsung SA300 בחיבור DVI-DVI. במהלך היום שני המסכים עבדו כרגיל. בהפסקה המחשב נכנס לsleep, וכשחזרתי לעבוד רק המסך הראשי זוהה. המסך השני תקין - כשחיברתי את מסך הסמסונג ליציאה הראשית הוא זוהה והציג, וכשחיברתי את הדל ליציאה המשנית גם הוא לא זוהה. בדקתי עם שני כבלי DVI נוספים והתוצאה זהה. המחשב: בן 6.5 שנים לוח אם Intel DH67CL i7-2600, 16GB ram. ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE SSD + 2HDD. WIN10 PRO 64 bit ייתכן ו…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-