עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by XGamerX,

אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. מה הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את ה PAGE FILE ? אני חייב לציין שיש לי הרבה כוננים קשיחים בבית SATA2 , ככה שאם צריך להוסיף כונן זאת לא הבעיה . ה PAGE FILE יושב על כונן C כברירת מחדל רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לגרום למחשב לעבוד הכי טוב יש לי כרגע 3 דיסקים במחשב וזיכרון פיזי 1792 מגה בייט נכון לעכשיו ביטלתי את ה PAGE FILE ב C , ביטלתי את ה PAGE FILE ב D , שמתי את ה PAGE FILE ב E בכונן קשיח שיש עליו רק קובץ של GHOST גיבוי ומעבר לזה אין כלום עשיתי CUSTOM 2688-2688 וזהו .. ישנה אפשרות להגדיר את ה PAGE FILE על כל הכוננים הקשיחים C D E מה אתם עושים ? מה הכי טוב למחשב ? TODA

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by nimrods,

תמידה שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by gavriel_e,

כשאני פותח את הCDROM שלי הוא נפתח ואחרי שנייה בדיוק נסגר ואני צריך מהר להכניס/להוציא דיסק ממנו לפני שיסגר .. ואני תופס אותו בכוח גם עם היד שלא יסגר מישהו יודע איך אפשר לבטל את המצב הזה שהCDROM נסגר אחרי שנייה או שזאת בעיה בCDROM עצמו וזאתבעיה יותר חמורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by idovidal,

קניתי דיסק און קי של sandisk cruzer edge 32GB עכשיו הוא עושה לי בעיות על המחשב הנייד אני מנסה כבר להעביר במשך 4 שעות קובץ אך לצערי קראו לי המקרים הבאים: 1)המחשב לא זיהה את הדיסק און קי 2) ברגע שהמחשב מזהה את הדיסק און קי אז הוא אומר לי שהדיסק הנשלף אינו נמצא 3)ברגע שאני עושה ריסטארט ומשאיר את הדיסק און קי מחובר הקבצים אכן עולים לי אבל ברגע שהם עולים המחשב נעשה איטי וקצב ההעברה ממש מגוחך. קניתי את הדיסק און קי היום במיוחד להתחיל להעביר סרטים וסדרות וזה ממש ממש מרגיז ומעצבן. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אפשר לעשות?

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by HackNever,

יש לי דיסק קשיח 300 ג'יגה פיצלתי אותו לשניים כונן c-100 כונןd-200 בכונן D שמתי את כל השירים סרטים והעבודות שלי..השבוע הפעלתי את המחשב הוא עבד לאט ושבאתי להיכנס לכונן d לא יכלתי..הוא6 אמר שהכונן לא מאותחל וצריך לעשות לו איתחול..ואני לא רוצה לעשות את זה אני רוצה לשמור את כל הדברים..! איך אני יכול לשחזר את הכל?!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by elior15,

קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by cool_boy-PP,

טוב אנשים קיבלתי היום לידיי את המאקסטור 160 גיגה ......התקנתי ווינדוס וחילקתי את הכונן ל3 חלקים 1.(של הווינדוס)26GB 2.משחקים תוכנות וכו...92GB 3.שאר דברים...36GB הכל טוב ויפה התקנתי ווינדוס ונכנסתי למחשב שלי ואני רואה רק את שתי המחיצות (1,2) מופיעות שם וה36 גיגה לא מופיע שם...... התקנתי SP2 אולי זה יעזור אבל כלום זה עדיין נשאר ככה ......מה לעשות בבקקששששההה!!!????!?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל? תודה לעוזרים

16. יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by plXy,

שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by wizzede2,

אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roei_b,

יש לי 2 זכרונות 512, עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עוד 2 במקומות הפנויים (תמונה) אם כן, אפשר כל זכרון או רק 512 עם אותו ה-Mhz? נ.ב. איך אני יכול לדעת את ה-Mhz של הזיכרון שלי? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by asaf_a,

סתכלו יש לי חלק במארז שאני לא יודע מה זה בחיייאת אנשים אולי מישהו יודע? הנה תמונה http://Www.Rar.Co.iL/files/iL-1129736359.jpg תודה רבה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by arvas,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by RonWeizman,

אין לי מושג איפה אני צריך לשאול את זה אז אני שואל כאן.. זה ממש דחוף לי יש לאח שלי מחשב שקנינו לו לא מזמן עם Intel® GMA X4500 On Board עכשיו חיברתי לו כרטיס GeForce 9400 GT ואז חיברתי את המסך אני רואה שאין צג, המסך לא מראה תצוגה.. העברתי את החיבור של המסך לכרטיס שעל הלוח אם ואז ניכנסתי להוספת חומרה אבל המחשב מראה שהחומרה פועל כראוי.. ניסתי להתקין את הדרייבר אבל הדרייבר אומר שאין בכלל כרטיס מסך במחשב.. אח"כ חיברתי את הכרטיס הזה למחשב אחר שיש בו geforce 8400 gs ואני רואה ששם הוא פועל.. חיברתי את ה 8400 gs למחשב עם ה- Intel® GMA X4500 On Board וגם הוא עשה אותו דבר. מה אני יכול לעשות??

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים