תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים למחשב ואני לא יודע כיצד לחבר אותם מישהו יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום כולם אני מרכיב עכשיו את המחשב ויש לי כמה שאלות 1) אין לי עוד הארדיסק מוכן למערכת כיוון שיש לי עוד לצרוב לפני שאני מפרמט לו כונן ומרכיב, השאלה שלי האם אני יכול להפעיל את המחשב ללא כוהן קשיח ולראות משהו? ואם כן איך אדע אם הכל תקין ומורכב? 2) הרכבתי בינתיים לוח, מעבד, זיכרונות, ספק, כ. מסך, DVD, פלופי זכרונות, קירור למעבד ומאוורריי מארז, אחרי כל אלה אני יכול לחבר את הפאנל של כפתורי ההפעלה ולנסות להפעיל (כמובן אחרי שאני מחבר את כל כבלי המידע והחשמל הנצרכים) ? 3) כל הUSB ושאר הדברים של הפאנל גם צריך לחבר כדי שזה יפעל קראוי רק לבדיקה? תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברים ו...חברים ! אחריי המלצות ועזרה נהדרת בפורום "מפרטי מחשב" הזמנתי היום את המחשב שלי ! המפרט : CPU : AMD Athlon 64bit 3000+ Mobo : ABIT KV8-MAX3 Memory : CORSAIR 1024MB - 400MHz (PC3200) Video Card : Sapphire RAEDON 9800PRO 128mb HD : SEAGATE barracuda 120GB S-ATA (7200 RPM) Floppy : Black! CD-ROM : Liteon - BLACK! Case: RAIDMAX Scorpio 868 - silver Power Supply : THERMALTAKE 360WATT (2 fans) CPU Cooler : GIGABYTE 3D Cooler Pro *החלקים יגיעו אליי עוד שבוע. החלטתי להרכיב לבד ת'דבר ! מה בעצם עושים ?! חח טוב זה אני יודע.. אני צריך לג'מפר משו בלוח-אם עצמו ? לשים את הזיכרון ב DIMM אחד ושלוש ? ואחריי שאני מרכיב הכל ומפעיל בפעם הראשונה... מה קורה ? צריך לתכנת ת'ביוס או מ…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי תמארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4146 ואלה החלקים Intel p-4 2.8E ASUS P4P800-SE Gigabyte R9600 128M Thermaltake Spark7 + Xaser Edition Geil 512m 400ddr x2 cl 2.5 W.D 80G 7200Rpm 8m ATA Creative Live 5.1 NEC 3540A Asus cdrw 52-32-52 benq cdrw 52-32-52 כונן פלופי CoolerMaster eXtream Power 380W יש ל ידע בסיסי אני יודע להרכיב כוננים ועוד כל מיני שטויות ב pci אבל זה כבר שלב הרבה יותר מתקדם מישו יכול להגיד לי רק תשלבים ואני אסתדר כי אני רוצה להרכיב חכם ולא להידפק
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב פיזית את המחשב שלי ויש לי כמה שאלות מגיעים עם המארז המון חוטים לאן אני אמור לחבר אותם? (תמונות אקראיות שמצאתי ברשת) והאם זה משנה באיזה כיוון מכניסים לכונן דיסקטים את הכבל? עוד שאלה על המארז מכניסים ניטים כאלו ואז שמים את הלוח על הניטים ו"מחברים" ביניהם עם ברגים, נכון?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה שבועות הזמנתי מאייבי עכבר ומתאם בלוטוס, היום הגיע לי והבאתי מהדואר. הכל הגיע שלם, המחשב מזהה את המתאם, אבל את העכבר הוא לא מזהה, ניסיתי להפעיל את העכבר במחשב הנייד שלי שיש לו בלוטוס מובנה והמחשב מזהה את העכבר בתור שלט למשחקים אבל הוא לא עובד, העכבר עושה את האור האדום והוא לא פועל בשום אופן, כמובן גם שלחצתי על הכפתור של התיאום. זה העכבר והמתאם: http://www.ebay.com/itm/Laptop-PC-Bluetooth-Mouse-Adapter-Wireless-Mice-Optical-1000DPI-Dongle-Computer-/190696672245?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3015wt_1397 מישהו יודע איך אני יכול להפעיל אותו? לפני שבאתי לשאול אותכם חרשתי את האינטרנט והורדתי כל תוכנה אפשרית ושום דבר לא עובד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה קצת מטומטמת, אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית באשכולות קודמים..... אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף (WD 160G SATAII JS) בנוסף לדיסק קשיח (SAMSUNG 120G SATA) הקיים. איך אני מתקין אותו ומה אני צריך להגדיר כדי שה WIN XP SP2 יזהה אותו ? תודה מראש 8)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב הורדתי את הדריברים מהאתר של המסך(Mag 786FD) ועכשיו שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני אומר למחשב באיזו תיקייה לחפש את הדריבר והוא אומר שהוא לא מוצא משהו יותר טוב מברירית המחדל לכן הוא לא מתקין את הדריבר... מצטער על הפרסום פשוט אין לי מושג איך מעלים תמונה פה :\ http://www.fresh.co.il/dcforum/Hardware/5687.html
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI עכשיו התקנתי את הדרייברים אבל זה לא פועל לי הקול .. . הנה כל הדרייברים שאני יכול להתקין.. מה שבאפור בהיר .. כבר התקנתי. עכשיו זה כמה תמונות של המצב במחשב.. [] אני חייב תשובה דחוף!! אולי יש התנגשות או משהו ... התקנתי כל מה שקשור לקול במחשב.. ועדיין אין לי !! .. אני משתגע בלי מוזיקה !! ועוד אני צריך לתרגם ואין לי קול. .. אם מישההו יעזור לי אני יהיה חייב לו בגדול!!!!! אני משתגע!!! אני שוקל כבר לקנות כרטיס קול מרוב עצבים .... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-