תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
CRUCIAL MX300 שעבד מעולה עד אתמול פרמטתי את המחשב, וכנראה מחקתי כמה מחיצות חשובות בSSD שלי, הSSD שלי מזוהה בBIOS, אבל כשאני מנסה להעלות את הווינדוס ממנו פשוט לא קורה כלום, המסך שחור עם המקף הקטן מהבהב, אבל כשאני משאיר את הUSB עם ההתקנה של הווינדוס הכל עובד ועולה חלק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP עם ווינדוס 10 ופתאום אין חיבורי רשת לא וויפי או חוטי ראיתי אפילו שהאייקון של המחשב למטה איפה שהאייקונים עם החיבור נעלם לחלוטין וכשאני נכנס דרך המסך התראות לרשת הוא מראה לי רק מצב טיסה בלי שום אפשרות לחפש רשת ניסיתי להתקין דרייברים לא צלח בנוסף כשאני נכנס לחיבורי רשת התיקייה ריקה אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. לפני שבוע תוכנה אחת שפועלות עם הפעלת המחשב נפגמה איכשהו והתוכנה השתמשה בכל ה- 16 GB זיכרון. לא הייתה ברירה אלה להסיר אותה, לא היה ניתן לעצור את הפעולה. מדוע בעיה כזו נוצרת? עכשיו, אחרי שהסרתי אותה פיתאום הופיע לי כונן חדש במחשב הנקרא: Disconnected Network Drive (:A:) NTFS התוכן בפנים ממש מוזר כמו: inn.coast.cars , premisejump , scope_relevance_sense , deceive-inc-clarify-four וכדומה.. איך אפשר להסיר את הכונן הדימיוני הזה? האם זה בטוח להסיר את התוכן שנמצא שם? אשמח למי שיודע מדוע הבעיה עם התוכנה קרתה ואיך נוצר הכונן של ה- Network . תודה רבה חברים, שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מספר כוננים ישנים משדרוגים שעשיתי במחשבים שלי. כמובן שלא יעלה על הדעת לזרוק סתם לפח כי הבדואים סורקים את מטמנות האשפה בזכוכית מגדלת וממחזירים/משתמשים/סוחרים בכל מה שהם רק יכולים למצוא שם שראוי. על חלק מהדיסקים הללו דפקתי ארוכות בפטיש. אבל לא בטוח שהדיסקים הפנימיים נפגמו. האם יש דרך אלגנטית יותר לחבל בדיסק כך שאם יתגלגל למישהו, לא יוכל בשום אופן לשלוף ממנו מידע? דרך אגב, אין לי כל כוונה לחבר אותם למחשב ולבצע מחיקה, כי מדובר בדגמים ישנים שלא תמיד מחשב חדש מתממשק להם בקלות (או בכלל).
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני הכל, מידע כללי על המחשב שלי: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz Asus Z170-A 16GB RAM @ 2400Mhz Asus GTX1080Ti Strix OC 2x Samsung EVO 850 250GB - Raid0 Seagate Barracuda 2TB Seasonic 660W PLATINUM ASUS PG279Q 2K 165Hz IPS Secondary: DELL P2414H Corsair Strafe Keyboard Corsair M65 Pro Mouse אז דבר ראשון שקורה לי בעלייה של המחשב זה שהטעינה של הוינדוס עצמו לוקחת כלכך הרבה זמן שאפשר ללכת לשירותים, להכין קפה, לשתות את הקפה עם סיגריה, לחזור וזה עדיין טוען. איזור ה10 דקות שבהם רואים את הלוגו הכחול עם עיגול שמסתובב למטה. זה התחיל אצלי לפני כשנתיים, לאחר מכן קניתי SSD שני ועשיתי RAID0 לכן הייתה התקנה נקייה - תקופה קצרה זה טען בשנייה ועכשיו זה חזר שוב לאותו מצב. תקינות הSSD…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב: הוא בקושי זז. וזה מחשב שבד"כ עובד בסדר. אני מסתכל במנהל המשימות אני רואה 90% שימוש בזיכרון הפיזי! לא פחות ולא יותר האבסורד פה שרק דפדפן כרום פתוח לי במחשב(חוץ מתוכנת אנטיוירוס וחומת אש ברקע) אז הלכתי לבדוק בתהליכים ואני רואה 28 תהליכים!!! רק של כרום!! ו-90% זיכרון פיזי בשימוש! לא ייאמן. אז סגרתי את כרום(היו בו איזה 15 כרטיסיות פתוחות, לא משנה אבל כל כך הרבה תהליכים?!) בקיצור עכשיו במקום 90% זיכרון פיזי, רק 50% בשימוש. זאת אומרת כרום לקח לי 40% זיכרון! פתחתי את כרום מחדש. עכשיו אני עם איזה 4 כרטיסיות פתוחות כולה ו-20 תהליכים רק של כרום! וזיכרון של 70% בשמוש כל כרטיסיה שאני פותח לוקחת …
-
- 15 תגובות
- 11k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יעזור לי עם בעיה שיש לי במחשב בבית. מחשב יחסית ישן, לא היה בשימוש כמה חודשים ואז כשבאתי להדליק אותו הוא נדלק, אבל המסך לא הראה כלום וכאילו נכנס למצב שינה. כמה דברים שעשיתי וכמה עובדות שאולי יעזור להבין את המצב: 1. השתמשתי בשני מסכים, בשניהם אותה תוצאה - כלומר הבעיה לא במסך. 2. החלפתי כבלים ואותה תוצאה - לא בעיה בכבל. 3. חיברתי את המסך גם דרך החיבורים של הלוח אם וגם דרך החיבור של הכרטיס מסך, אותו מצב עם שניהם. 4. המסך כן "מרגיש" שמשהו מחובר אליו כי הוא לא כותב שאין אות מהמחשב או משהו. 5. הכרטיס מסך זה גם לא המקור לבעיה כי גם החלפתי כרטיסי מסך. 6. יש נורה קטנה ירוקה בלוח אם שדולקת מה השאומר שהלוח אם מקבל חשמל. המפרט של המחשב: מעבד: intel cor…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה חודשים את הלינוקס כדואל-בוט והוא עבד בלי שום בעיות שלשום כשכיבתי את המחשב בחרתי בהתקנת עדכוני תוכנה ומאז כשאני בוחר באופציה של האובנטו (בדואל-בוט) עולה לי המסך המצ"ב אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי כי זה ממש תוקע אותי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי את מסך המחשב ל פנסוניק TH-L32C4M בחיבור HDMI ואני לא מצליח להכניס את המסך לגבולות כך ש שורת התחל חתוכה. והקטע העליון של החלונות מוסתר שיניתי רזולוציה ניסיתי את כל האפשרויות מערכת הפעלה וינדוס 7 אין פה אפשרויות כמו במסך רגיל להזיז את התמונה מעלה מטה וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
במחשב היה כבוי וכשהדלקתי אותו הוא עלה במצב הזה ואני י לא מצליח לצאת מהבית ולחזור לווינדאוז יש איזה פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לנו בבית מחשב חדש שיש בו RX 570. יש בכרטיס הזה קירור בודד. כמו שאתם יודעים יש לו את הפיצ'ר הזה שכשהוא מתחמם רק אז הוא מפעיל את הקירור. עד היום במשחק אחד הוא התחיל ממש לרעוש כשמשחקים בו כנראה בגלל שזה רק קירור אחד אז הוא היה צריך לפעול נורא מהר כדי להתקרר. מה שקורה עכשיו זה שבאותו משחק ספציפי בקושי שומעים את הקירור פתאום כאילו משהו קרה לו, והטמפרטורה מגיעה במקסימום ל-82 מעלות... המשחק קצת עובד עם תקיעות וזה לא קרה.. גם במשחק נוסף זה קורה. זה לא משחק הכי כבד, מדובר בפורטנייט. לדעתכם יש מה לעשות או רעיונות? הדרייברים מעודכנים והכל... הכל היה תקין.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים. וירוס (כניראה) תקף את המחשב והעלים/הסתיר/מחק קבצים ממנו, בערך חצי. נכנסתי לשחזור קבצי מערכת, ומצאתי נקודת שיחזור של יומיים לפני האירוע. כשניסיתי לבצע את השחזור, נתקלתי בבעיות הבאות (צירפתי תמונות) אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי צורך בכרטיס מסך המובנה מעבר לכרטיס מסך המשני, לאחרונה פירמטתי לשלל ווינדוסים 8.1\10\7 בכולם הוא עובד בסדר, גם כשהכרטיס מסך החיצוני מותקן או מנותק לאחרונה ניסיתי להריץ DDU ומאז המחשב מסרב לעלות כשהכרטיס מסך המובנה מאופשר ניסיתי מצב בטוח, בוט מהביוס.. כלום נאדה שחזור מערכת לא בא בחשבון כי אין נקודות שחזור המחשב עולה, הביוס נטען בצורה תיקנית מגיע שנייה לפני הבוט לווינדוס ועוד פעם ריסטרט ושוב check תקין של הביוס ושוב ושוב ושוב, תקוע בלופ מעבר לאלטרנטיבה של פירמוט, מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להכניס דרייברים למערכת כמו ה OEM של מיקרוסופט שבנויים בווינדוס? אשמח למעט עזרה
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-