עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by srolik,

מישהו יודע איך מעדכנים את הBIOS של לוח האם (המחשב) ומאיפה אני יכול למצוא עדכונים ללוחות של INTEL קניתי H.D חדש ורציתי לחבר אותו לפנטיום 3 אך הוא לא נקלט (אמרו לי לעדכן את הביוס ) עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by ard,

שלום אני צריכה לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיות שיש לי, ניסיתי אבל לא הצלחתי להבין מהיכן להוריד עידכון אשמח לקבל לינק להורדה עבור עדכון לביוס וכן הסבר איך עושים את זה מצורף מפרט המחשב שלי תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. Started by jackass22,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

5. Started by Nimrodfeldman555,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?

6. התקנתי את הדרייברים החדשים אבל אני לא מוצא fix שיפתור את בעיית קצב רענון המסך. בגירסה הקודמת של הדרייברים היתה לי תוכנה שפותרת את הבעיה הזו, אבל עכשיו היא לא עובדת עם הגירסה החדשה ואני לא מוצא עוד עדכון.... :s05: מישהו מצא פתרון?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by mnaveh40,

לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by אלכס גולד,

קניתי SSD מחברת ZHEINO ואני נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי אפשרות לעדכון קושחה

10. זה מחשב נייד. dell vostro 3550 נחה עלי הרוח היום, והחלטתי לבדוק אם יש עדכונים למחשב הזה באתר dell. ראיתי גם את העדכון הזה שהומלץ לי לאחר שהכנסת את ה- service tag לאתר של dell. גם ראיתי שהוא אכן מתאים לכונן הקשיח שיש לי במחשב, בעזרת התוכנה hwinfo שאכן הצביעה על אותו דגם של כונן. הפעלתי את ההתקנה, המחשב עשה ריבוט ונכנס לאן שהיה צריך להכנס והתחיל לעבוד, אבל אז לפתע הוא נשאר עם שורה אחת קבועה, ועם סמן מהבהב למטה. זה כבר כמעט חצי שעה כך שהוא בדיוק על אותה שורה ולא קורה כלום. העניין הוא שאני מפחד להפסיק אותו באמצע, כי לפני שהתחלתי את השדרוג עצמו, כלומר בחלון שלפני הביצוע עצמו, נכתב לא להפריע לשדרוג להתבצע, כי זה יכול לגרום לנזק. מצד שני, לא הגיוני שהוא כבר חצי שעה כמעט על אותו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by mushnush,

היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 ‏‫עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)

13. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מחשב של lenovo עכשיו כל פעם שאני מגליק אותו הוא רושם לי שיש עדכונים לתוכנות שבאו עם המחשב השאלה שלי האם מומלץ לעדכן או לא ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  15. בהמלצה שלכם קניתי מחשב (נוסף) לוח גיגה בייט- GA 81945PG ומעבד אינטל 2.66 דואל, עם קירור מקורי. הרכבתי את המחשב הכל תקין ועובד, גם במאמץ. חשוב לציין- לא בוצע שום OC אפילו קטן! הבעיה: אני מדליק את המחשב (תחילת יום, כלומר המחשב קר), המסך לא נדלק, והמחשב לא עולה. אחרי מספר שניות המחשב נכבה לבד- נראה לגיטימי שלא ישרף. אני מרגיש את הגוף קירור ממש חם, רותח והמאוורר עדיין עובד. הוא לא נדלק שוב- והגוף קירור רותח. הוצאתי מהחשמל, המתנתי 2 דקות, הדלקתי- הוא נדלק, והמאוורר קירר את הגוף קירור תוך 10 שניות- הכל עובד ורץ גם במאמץ. שוב כיבוי- שוב אותה בעיה, פעם עובד פעם לא. כשהוא עובד הטמפ בביוס עומדת על 32-36 מעלות שזה נורמלי לחלוטין. אני בד"כ מרכיב מחשבים שלי עם לוחות אסוס,ומעבד אינטל …

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ובכן הבעיה היא כזו: המחשב Pentium 3 450Mhz (כן עוד יש כאלה :-\) עבד עד עכשיו עם דיסק קשיח ישן של Maxtor בנפח 30GB. הוצאתי אותו והחלפתי בדיסק קשיח חדש של Western Digital בנפח 80GB, מחובר כמו הישן ב-IDE ובדיוק במקום בו הישן היה מחובר מבחינת הסדר בכבל, גם בדקרתי שהג'מפר ממוקם נכון. המחשב לא מזהה אותו ופשוט לא עולה. בהגדרות הביוס כאשר אני בוחר ב- Auto detect הוא פשוט נתקע. ניסיתי להגדיר אותו בעצמי ללא הצלחה (ניסיתי במצב LBA ככה רשום על הדיסק הקשיח). הבנתי שצריך אולי להגדיר אותו כ-Single אבל לא מצאתי כזאת אופציה בביוס (ביוס ישן?). חברים, מה עלי לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן, מדובר במחשב שעבד על Windows 7 בלי בעיות. ניסתי לפרמט אותו לוינדוס 8 (כדי לראות איך זה...), הפרמוט הצליח. כשראיתי ש- Windows 8 גרוע כמו שציפיתי מראש, החלטתי לפרמט חזרה ל- Windows 7. בשני המקרים ביצעתי התקנה נקיה, כולל אתחול ומחיקה של כונן מערכת ההפעלה (SSD) והשתמשתי ברשיונות חוקיים של Windows. כשהפעלתי את ההתקנה של Windows 7, הכל נראה תקין וההתקנה המשיכה. (המחשב קצת ישן, אז לקח לו זמן) בשלב שההתקנה מתקדמת באחוזים, הפסקתי את קשר העין עם המסך ולאחר כמה דק' קלטתי שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש. חשבתי שההתקנה סיימה אבל לצערי קרה משהו אחר. המחשב על כרגיל עם המסך הצבעוני והלוגו של לוח האם, ואז עבר להודעת שגיאה מוזרה שאין לי מושג מה היא או…

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by caikmh,

אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה

20. לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vista,‏ Windows 7,‏ Windows Server 2008,‏ Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 ‏(KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Rocket_Pool,

היי, קיבלתי היום את הכרטיס 8800GTS 320 BFG OC החלפתי ים מחשב אחר שהיה לי למעבד 3.0,זכרונות DDR 1GB,לוח אם MSI 915 שמעתי שצריכים לעדכן כמה דברים בביוס(מהירות ה PCI E ועוד כמה דברים שאני לא ממש יודע) אממ..והתקנתי את הדרייבר שהגיע לי עם הכרטיס,יצא דרייבר חדש ל 8800 בזמן האחרון? כל מה שאפשר לעדכן תציעו,בכדי שאני אקבל את המקסימום מהכרטיס.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מאז שעדכנתי את גרסת הbios שלי הביצועים על הפנים,הלוח אם שלי הוא b460m ds3h v2 gigabyte אתמול עדכנתי אותו לגרסה הכי אחרונה שהיא F24 ומאז הביצועים לא רק במשחקים אפילו במערכת ההפעלה אפשר לשים לב פשוט הכל רץ לא טוב. בסיאס הייתי מקבל באיזור ה400 fps עכשיו המקסימום הוא 100-120 משהו פשוט נדפק מאז שעדכנתי גרסה. כמו שאמרתי אפילו מערכת ההפעלה שלי פועלת גרועה מאוד ואיטית. תודה לכל העוזרים אם צריך לתת פרטים נוספים אתן. חשוב לציין שחשבתי על להחזיר את הגרסה לאחור לגרסה הקודמת שבה המחשב עבד כמו שצריך אבל gigabyte החברה שייצרה את הלוח אם שלי ביטלה את האפשרות הזאת.

24. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום בעקבות ההודעה שפורסמה בפורום על עדכון ביוס ללוח Gigabyte GA-K8NF-9, החלטתי גם לעדכן את הביוס. עדכנתי דרך התוכנה שהייתה בדיסק שהגיע עם הלוח אם, ועכשיו כל ההגדרות בביוס התאפסו לי, ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות (Load Optimizes Defaults) וזה לא עזר. יש לציין שאחרי שעדכנתי את הביוס והפעלתי את המחשב מחדש המחשב צפצץ ונאלצתי להדליקו מחדש דרך כפתור הריסטרט במארז. בבקשה תכוונו אותי איך לעדכן את הביוס. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים