תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. צריך עזרה במציאת תוכנה\פקודה שמוצאת ומציגה את הסיסמא בוינדוס 10, (כשהמחשב נעול כמובן.) חיפשתי המון ברשת בכל מה שמצאתי הם כלים לאיפוס\שינוי סיסמא מבלי לדעת מה הסיסמא המקורית ( כמו היירנס בוט וWindows Password Recovery Tool Professional ודומיהן) ידוע לי שיש אפשרות דרך הCMD להזין כמה פקודות כדי להסיר את הסיסמא המקורית, לא מצאתי הסבר איך אפשר לראות מה הסיסמא המקורית מבלי לדרוס את הקודמת. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Asus-X556UQ i7-7500U/DDR 16GB WIN10 דגם כרטיס מסך רשום בכותרת. ישנה יציאה אחת של VGA במחשב וקניתי מפצל VGA (2 נקבה 1 זכר). כאשר 2 המסכים מחוברים הם מציגים בתצורת שכפול ולא בתצורת הרחבה כמו שקורה בין מסך המחשב הנייד לבין 2 המסכים החיצוניים. עצם זה שלא ניתן להרחיב שולחן עבודה בין 2 המסכים החיצוניים, מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. רבים מציעים לקנות כרטיס מסך ייעודי אולם זה לא פיתרון למחשבים ניידים. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי לפטופ טושיבה קצת עגלה, עם זיכרון 4 ג'יגה אני רוצה להרחיב ל 8 ג'יגה אבל יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לרכוש מישהו יכול לסייע? מבחינת המפרט של המחשב, אני לא יודע איזה פרטים רלוונטיים: Processor Intel Core i3-2328M 2.2 GHz Motherboard: Intel - PLCSF8 Memory Type: DDR3 Module Details: Slot "BANK 2", 4 GB, Speed "1333 MHz SODIMM", Type "DDR3", Manufacturer "Samsung" Operating System: Microsoft Windows 10 Home (64-bit)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור. היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום. כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה. נראה לי שזה בעיה בספק. תודה מראש :s05: עריכה: הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס. אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו... עריכה2: נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסי…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו, המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי... בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה. טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי …
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-