תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מוציא שלושה צפצופים לא רציפים, הם נשמעים כך: http://www.f2h.co.il/349634 קובץ AMR בן 9 שניות שהקלטתי. אם ההקלטה לא מובנת, הצלילים נשמעים כך: צליל אחד...חצי שנייה שקט...ואז שתי צפצופים אחד אחרי השני. ושוב ושוב כמובן. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס XP ומותקן עליו אינטרנט אקספלורר 8. לאחרונה המחשב החל להיתקע וגיליתי שזה בגלל תהליך שנקרא iexplorer.exe לפי מה שראיתי זה וירוס שמתלבש על אקספולרר וככה חודר למחשב ופועל בלי ששמים לב. הוא אמור להיות מסוכן מאוד ולגנוב מידע וסיסמאות וכו'. אי אפשר למחוק את אקספורר מהמחשב בגלל שבXP עם Service Pack 3 אי אפשר למחוק אקספורר 8. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ולמחוק את הוירוס הזה. אני לא רוצה שזה יהרוס לי את המחשב ולא מצאתי פיתרון. השתמשתי באנטי וירוס של avira antivirus לבדוק אם זה מוצא את זה אבל זה לא הצליח. וגם הרצתי בדיקה של advance system care כדי לבדוק אולי הוא יפתור את זה אבל הוא לא. יש למישהו רעיון?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי כונן SSD(עליו מותקנת מערכת ההפעלה), הwindows (גירסה 7) לא עולה. אחרי המסך של הbios, אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב. אם אני מוציא את הGTX970 ומשתמש בכטיס מסך המובנה, הwindows עולה. אם אני משאיר את הGTX970, אבל מחליף לכונן הSSD הישן, הwindows עולה. מסיבה כלשהי הwindows לא מוכן לעלות כשאני מחבר את ההארדיסק החדש ואת כרטיס המסך ביחד, אבל כשרק אחד מהם מחובר הכל עובד כשורה. כמו כן, כשהGTX970 מחובר, אני לא יכול לגשת לתפריט הbios בכלל. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? לוח האם שלי הוא gigabyte B75-D3V וכרטיס המסך הוא של gigabyte
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול חיברתי לחשמל את השנאי החלופי שקיבלתי עם המחשב הנייד שקניתי ביד2 לפני חצי שנה (לא היה לו מקורי), היה בום, נהיה לי קצת שחור על היד והחשמל קפץ. בדקתי עם מולטימטר והשנאי לא נותן 20V כמו שהיה קודם (יוצא 0). פתחתי אותו והתמונות לפניכם: [ATTACH=CONFIG]9947[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9949[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH] הכל נראה תקין חוץ מהחלק שמתחבר לכבל חשמל, שנראה שחור ושרוף. האם הנ"ל בר תיקון? זה סוג השנאי: [ATTACH=CONFIG]9948[/ATTACH] תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5-6 שנים מעבד i5 סדרה 4 זיכרון פנימי ddr3 1660mhz 24gb כוננים פנימיים ssd 240gb כונן נוסף רגיל 1tb כרטיס מסך ישן של אסוס gforce gtx650 1 gb זיכרון פנימי חושב לשדרג כרטיס מסך ל 1660 ti gtx המוכר טוען שלא ישפר את ביצועי המשחקים במחשב וכדאי להחליף מחשב ולא לרכוש כרטיס אין לי כעת תקציב לזה מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786 המסך מאוד חשוך אני בדקתי באפשרויות שלו וזה על 100% צבע וגם בהירות והוא עדיין חשוך כאילו בwindows הוא בסדר אבל במשחק Unreal Tournament שזה פועל על D3D.. הוא מאוד מאוד חשוך עכשיו גם יש אפשרויות בהגדות של הכרטיס מסך שאני יוכל לעשות את זה בהיר יותר.. אבל על משחקים מסוג d3d זה כנראה לא עובד.. גם על דום 3 החדש זה לא עובד לי.. והמשחקים מאוד מאוד מאוד חשוכים גם ניסיתי rivatuner משהו כזה וזה גם לא פועל על משחקים של D3D רק על OpenGl ובכל מקרה שמעתי שיש בתוך המסך ברגים של בהירות ועוד משהו חשבתי שאולי אתם ממליצים לנסות את זה ואולי יש לכם איזה תוכנה או עצה שכן יכולה לעזור תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-