תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן ( 586 למי שזוכר ) שאני לא משתמש בו אלא סתם מנסה עליו כל מיני דברים והיום הסרתי ממנו את הכונן הדיסקטים הגדול ( 5.25" למי שזוכר ) וסמתי כונן דיסקטים רגיל ( 1.44MB 3.5" הסטנדרתי ) והמחשב רואה אותו ככונן A ( כאילו אני סידרתי את זה ידנית ) אבל מה כשאני מכניס דיסקט ומנסה לפתוח אותו אני לא מצליח ... מישהו יודע אולי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת ?
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי ההארד דיסק חדש Quantum 60.0 GB AT Fireball plus AS חברתי אותו והכל הוצאתי את ההארד דיסק הישן הדלקתי והמחשב לא זיהה אותו. החלפתי את הג'מפר בין כל המקומות שיש ועדיין המחשב לא זיהה אותו. יש משהו שצריך לעשות קודם ולא עשיתי? אולי לשנות משהו בביוס? אין לי מושג בזה אז תעזורי לי בבקשה לחבר אותו! תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-