תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי שינוי רזולוציה לרזולוציה שכרטיס המסך אינו תומך בה המסך נכבה והציג no signal (מסך viewsonic vx922), הבעיה לא קשורה למסך מכיוון שחיברתי את המחשב למסכים נוספים שברשותי ובכולם המסך נכבה ועובר למצב no signal בדיוק כשהוינדוס עולה (כשהוא נכנס לאותה הרזולוציה האחרונה שגרמה לבעיה הזו - כבר במסך ה-login) האם יש איזושהי דרך מסויימת לאיפוס או שינוי הרזולוציה של כרטיס המסך לפני שהוינדוס עולה? או האם זה בכלל נובע מבעיה אחרת? כפי שמצויין בכותרת, כרטיס המסך הינו 6600gt של gigabyte ושאר מפרט המחשב מצויין במפרט בפרופיל שלי. מחרתיים אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ואם זו בעיה שניתן לפתור בקלות אשמח לשמוע ממישהו שיוכל לעזור לי להימנע מרכישה מיותרת. בתודה, phobus.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-