תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי ההארד דיסק חדש Quantum 60.0 GB AT Fireball plus AS חברתי אותו והכל הוצאתי את ההארד דיסק הישן הדלקתי והמחשב לא זיהה אותו. החלפתי את הג'מפר בין כל המקומות שיש ועדיין המחשב לא זיהה אותו. יש משהו שצריך לעשות קודם ולא עשיתי? אולי לשנות משהו בביוס? אין לי מושג בזה אז תעזורי לי בבקשה לחבר אותו! תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת. אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים. בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp. המפרט הוא E4500 Gigabyte p31-ds3l 2gb של kingston Asus 8800GT 512 Coolermaster extremepower 430w אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest. תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב חדש מחברת TECLAST F6 PLUS עשיתי עדכון לווינדוס לאחמ"כ המסך מגע הפסיק לעבוד איך אני אמור לבדוק אם רה משהו להתקן? וכמון האם יש לכך פתרון? אגב האם המסך מגע קשור לכרטיס מסך או שאני סתם מחבר ביניהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עושה התוכנה :intel rapid storage technology ?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-