תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול להתקין תוכנות בגלל הודעת שגיאה זו? איך פותרים את זה?the msi.exec.exe file is linked to missing export MSI.DLL:222
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת, בשלב החמישי בעת הרצת chkdsk D: /f /r /x /b על מחיצת D של הדיסק הקשיח. האם זה אומר שהדיסק מתקרב לסוף חייו ועלי לגבות את הנתונים שבו ולהחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנקה את המחשב שלי בצורה יסודית פעם בכמה חודשים (האבק של באר שבע רצחני), ופירקתי את ה - Thermalright ultra 120 extreme כמה וכמה פעמים בעבר (גם אני הרכבתי אותו במקור), ולא היו שום בעיות, לאחר ניקיון שעשיתי לא ממזמן פירקתי כהרגלי את ה - Thermalright ultra 120 extreme ולאחר הרכבתו גיליתי שהוא לא יושב טוב על המעבד מה שגורם למחשב לא לעלות או לעלות ולהיכבה אחרי כמה שניות (אני מניח בגלל התחממות יתר), יש מצב שהקפיצים נחלשו או ההברגה הלכה או משהו באזור ובגלל זה הקירור לא יושב טוב על המעבד ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? *. ניסיתי כמובן לפרק ולהרכיב מחדש אולי סתם פספסתי משהו, אבל לא נראה שכך הדבר! *. את ה - Thermalright ultra 120 extreme קניתי לפני בערך 4 שנים (אם אני זוכר נ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוסף יש לי 2 דיסק קשיח 1T כל אחד + SSD 60GB האם הספק 600W של Thermaltake יעבוד ונמערכת תיהיה יציבה אם לוח אם Z68 + מעבד i7 2600K או לוח אם 990FX+ מעבד FX1150 עם הכרטיס מסך GF570GTX או AT6970 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב הנ"ל ולפי כל מה שראיתי אין אפשרות רשמית להוסיף זיכרון ram מעבר ל-8 gb. האם מישהו יודע דרך כלשהי בכל זאת לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל את זה פה שוב שאלתי בפורם Windows אבל לא ענו לי, אולי טעיתי בפורם. יש לי שאלה בקשר לtimefrezz של toolwiz מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שבוע טוב לקחתי מגיסי את המחשב נייד/טאבלט שלו להתקנה מחדש של ווינדווס ומשום מה אני לא רואה כלום במסך פתאום. אצלו זה עבד, הגעתי הביתה - לא עבד. הטענתי קצת ועדיין שום תצוגה. הדגם הוא: toshiba satellite click mini l9w-b (מחשב נייד-טאבלט נשלף). שום נורת טעינה אני לא רואה ושום חיווי על המסך. מישהו נתקל במקרה כזה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש של LG דגם R405. היום לאחר עדכון של הווינדואס (ויסטה ביתי) הטאצ'פד של המחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי להתקין מחדש ולהוריד גרסאות חדשות של LG TOUCHPAD וגם של Synaptics אבל כלום לא עוזר. כשעולה המחשב הטאצ' פד עובד לכמה שניות, ואז הוא כאילו מת לגמרי. אני נאלץ לעבוד עם עכבר וזה מאוד לא נוח. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי עוד פיתרון אחר, ככה שכנראה שאני אהיה חייב לקחת אותו לתיקון במעבדה שלהם. יש לכם רעיונות אולי לפני כל הבלאגן? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התקנתי windows10 32bit חדש על לפטופ dell inspiron 3442 אבל הtouchpad לא עובד. קודם להתקנה הוא עבד מצויין ואין לי אפשרות להתקין ווינדוס אחר. - ניסיתי להתקין מספר פעמים את הווינדוס, ללא שינוי. - עכבר חיצוני (USB) תקין. - עדכנתי גרסת BIOS. - הורדתי דרייבר עדכני לtouchpad מהאתר הרשמי של dell אך אחרי הרצת קובץ ה-exe אני מקבל הודעה שגרסת המחשב לא תואמת את הקובץ ולכן לא ניתן להתקין. - ב-device manager כלל לא מופיע דרייבר של touchpad אלא רק עכבר HID רגיל. מה שכן, יש 3 unknown devices תחת other devices, לא ידוע אם קשור או דרך לפיתרון. אני חייב שה-touchpad יעבוד.. אנא עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שקניתי את המשחק NBA 2K Playground 2 לפלייסטיישן 4 לפני יותר משנתיים, אני כמעט ולא מצליח למצוא משחק ברשת, וכאשר זה כבר קורה, המשחק מאוד מאוד מגומגם (laggy) עד כדי כך שאני לא מצליח לשחק כראוי ולהשיג נצחון. לעומת זאת, כשאני מחובר במצב Coop עם משתמש אחר (מאירופה אגב), החיבור כבר יותר יציב ואני נתקל בלאגים הרבה פחות רציניים, אבל עדיין אפשר לשחק במשחק, ובטח שהחיבור יותר יציב בהשוואה לשלי. בשבוע שעבר החלטתי לנסות את מזלי מול התמיכה של החברה. בפנייתי ציינתי את התופעה. הם הציעו לי לבצע traceroute ו-pathping לאייפי שנתנו לי: 104.255.107.131. את הלוג (המצורף להודעה זו) העברתי אליהם, ולאחר יום קיבלתי תשובה: We've checked the report you sent an…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-