תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
נייד בן 3 שנים, שהחליט בוקר אחד לבצע ריסטרט ולרשום הודעה שה-Windows\config is corrupted. בסופו של דבר לאחר שניסיונות הREPAIR כשלו, פירמטתי וניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס. לאחר שהמחשב מסיים את התקנת ה'טקסט', הוא מרסטרט ומתקבלת ההודעה - NTDLR Is missing. אין שום אפשרות להתקין את הווינדוס. יש למישהו הצעות? ניסיתי לבדוק את ההרד דיסק לשגיאות וברוב הבדיקות אין שגיאות שמתגלות. רק בבדיקה מקיפה עם התוכנה של Samsung(יצרן ההרד דיסק) מתקבלת ההודעה הלקונית - 'נמצאו שגיאות'. סריקה עם תוכנות אחרות - גם כזו של סקטור-סקטור, לא מניבה שום שגיאה. בדקתי גם עם תוכנות ל-CPU וכמובן עם MEMTEST ואין שגיאות. כשמעלים את המחשב עם LIVE CD ההרד דיסק נגיש לחלוטין ולכן לא נראה שהוא 'גוסס'. למרות הכל, אי…
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב נייח מעבד כפול ליבה אינטל סוקט 775 עם לוח גיגהבייט G31 DDR2 אז הוא עושה ריסטרט בזמנים לא קבועים פירמטתי ווינדוס 7 לא עזר החלפתי דיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי כרטיס זכרון חדש מהקופסא לא מחשב אחר וגם לא עזר בעיה בספק זה לא יכול להיות כי ספק כוח תקול גורם רק לכיבוי המחשב ולא לריסטרט בעיה במעבד לא יכול להיות גם. האם זה בעיה בלוח? מישהו נתקל פעם בלוח שמרסטט את המחשב? אולי הסלוטים של הזכרון שניהם לא טובים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים פתחתי אשכול על תקלה שיש לי במעבד ולוח שקניתי http://hwzone.co.il/community/threads/535819-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93/page2#.UnTJLfngQnM GIGABYTE Z77 DS3H ו I5 2400 לאחר פירוקים והרכבות הבנתי שאחד הרכיבים לא תקין שכן שהחזרתי את החלקים הישנים שלי הכל עובד תקין ככה שזה לא בעיה בחיבור או דבר דומה. כרגע אני מנסה לגלות מי מהרכיבים אשם כדי שאוכל להחזיר אותו. הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האורות נדלקים המאווררים מסתובבים אבל אין שום תצוגה והמחשב עושה ריבטים כל כמה שניות כלומר הכל נכבה האורות והמאוורים ו…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה 'לעבוד' עליו קצת ולמכור אותו כאשר אני מנסה להדליק אותו[רק עם הכבל של החשמל הרגיל כמו שאתם מכירים]הוא לא נדלק,חשבתי שזה בעיה בספק,אבל המנורה בלוח אם נדלקת,וכאשר אני מוציא את הכבל מהחשמל אני שומע כזה קול מוזר מהמחשב...כאילו שיש שמה משהו ועכישו כיביתי אותו. שום דבר לא פועל והוא לא עושה רעש מה יכול להיות הבעיה?כי הספק בטח עובד אם המנורה נדלקת בלוח אם לא?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אימג' למערכת הפעלה ווינדוס 7 דרך גוסט, ניסיתי פעם ראשונה לעשות מדיסק לקובץ אימג' ופעם שניה ניסיתי לעשות מדיסק לדיסק. בשתי המקרים לאחר שהפעלתי את המחשב השני שכביכול קיבל את האימג' אני מקבל הודעה כזאת: Windows boot failure. Windows could not start, a recent hardware or software change might be the cause. "C:\Windows\system32\winload.exe" the file is missing or corrupt זאת ההודעה בערך. יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי המחשב החל מיום חמישי האחרון החליט לעשות ריסטרטים בממוצע כל 5 דקות. זהו מחשב שהרכבתי בעצמי לפני שנה ו-3 חודשים בערך.עד ליום חמישי המחשב עשה ריסטרט לעצמו פעם בחודשיים כך שזה לא הפריע לי יותר מדי, אך מיום חמישי הוא קורס כל 5 דקות. הוא קורס גם כשאני מפעיל את מערכת ההפעלה על מצב בטוח, ניסיתי להתקין את ויסטה מחדש אך הוא לא נותן לי בגלל הריסטרטים, כל המאווררים פועלים כשורה. מה שאולי מעניין זה שהבעיה התחילה יומיים לאחר שפג התוקף של הנורטון אינטרנט סקיוריטי אך היום חידשתי את הרישיון כשהצלחתי בקושי רב בין הריסטרטים להתקין את התוכנה. האם ייתכן שזהו ווירוס? כמו כן כשהתקנתי את המחשב לפני כשנה הוא לא פעל בפעם הראשונה ויצא ריח שרוף, אך לאחר הרכבה חוזרת המחשב פעל כשורה…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-