תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב וקניתי SSD חדש, התקנתי עליו ווינדוס 8.1 והכל הלך בסדר לאחר מכן חיברתי בחיבור SATA את הSSD הישן והמחשב זיהה אותו עם כל המידע שהיה עליו כולל המערכת הפעלה הישנה וכל שאר המידע שהיה עליו. היות והתכנון היה להשתמש בSSD הישן כדיסק משני לאכסון, החלטתי לפרמט אותו דרך ווינדוס קומפיוטר מנג'מנט->STORAGE... היה נראה שהפירמוט הצליח והדיסק היה ריק, ניסיתי להעביר אליו קבצים אך ללא הצלחה, אז חשבתי: טוב נאתחל את המחשב והכל יסתדר, נכון? לא נכון! לאחר האתחול הווידוס אפילו לא מזהה את ההתקן, לא דרך MY COMPUTER ולא דרך COMPUTER MANAGEMENT , כאילו הדיסק לא קיים למישהו יש עצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב עם לוח Intel BLKDH67CL Cold Lake הותקן בו לפני כ3 חודשים SSD דגם טרנסנד 370 בגודל 128GB. מערכת הפעלה WIN 8.1 לפני יומיים המחשב נתקע, ואחרי REBOOT הSSD נעלם. לא מזוהה על ידי הBIOS. החלפתי כבל חשמל וכבל DATA וגם ניסיתי לחבר לכניסת SATA אחרת בלוח. לא עוזר כלום. יש אחריות על הSSD השאלה אם הוא נדפק או שזו בעייה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד לנובו ללא מערכת הפעלה. כשניסיתי להתקין ווינדוס 10, המחשב לא זיהה כוננים שאפשר להתקין עליהם את הווינדוס (no signed device drivers were found. make sure that the installation media contains the correct drivers) גם כשבדקתי דרך הdiskpart הוא לא מצא כוננים חוץ מהUSB עם ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להריץ גם chkdsk /f /r וקיבלתי את ההודעה הבאה: the type of the file system is NTFS. Cannot lock current drive. Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected. גם בביוס הSSD לא מופיע בתפריט boot. הוא מופיע רק בinformation. למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש.
-
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב ישן ווינדוס 7 שימוש בסיסי, האם יש תועלת בSSD (למערכת בלבד)? האם יספיק 120 GB? של איזה חברה אמין??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
CRUCIAL MX300 שעבד מעולה עד אתמול פרמטתי את המחשב, וכנראה מחקתי כמה מחיצות חשובות בSSD שלי, הSSD שלי מזוהה בBIOS, אבל כשאני מנסה להעלות את הווינדוס ממנו פשוט לא קורה כלום, המסך שחור עם המקף הקטן מהבהב, אבל כשאני משאיר את הUSB עם ההתקנה של הווינדוס הכל עובד ועולה חלק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביממה האחרונה המחשב התחיל לזחול ברגע שאני פותח דפדפן כלשהו. בבדיקה מהירה ראיתי שבמנהל המשימות מויעה לי שורה ללא שם כלשהו, אבל כשחיפשתי אונליין, קיבלתי תוצאה שמדובר על תהליך SVCHOST. באופן חריג הוא לוקח משהו בין 30-40CPU. כשנכנסתי יותר לעומק, ראיתי שהקובץ משלש את עצמו ומופיע כמה פעמים, אבל רק תהליך אחד הוא זה שעושה את הבעיות כפי שאפשר לראות בתמונה. כשאני מנסה לאתר את מיקום הקובץ הוא נמצא בתיקייה SYSWOW64 וממה שהבנתי הוא לא אמור להיות שם אלא ב WIN32, מה שאומר שיש מצב שמדובר על וירוס. הרצתי בערך 7-8 תוכנות אנטיוירוס שונות ובאמת ניקיתי את המחשב לחלוטין מכל מה שהיה שם, אבל זה לא פתר את הבעיה. כשניסיתי לבדוק את התהליך באמצעות process explorer, לחצתי על התהליך והופיעה לי תת-שורה…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז וממנהל המשימות עולה כי svhost נע בין 150,000 ל 200,000 K. הנה Mini debug שלו: http://f2h.nana10.co.il/xcwc7x0rhlek תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש הגדרה שעומדת על sync all cores אבל יש גם אופציה לעשות Per core אני לא ממש זוכר מה ההגדרה עצמה אבל אפשר עזרה? על איזו הגדרה לשים בביוס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-