עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Gil80,

אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by kfir91,

תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ShaharZ1,

שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!

6. Started by elior021,

היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by eli_a2006,

שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

12. הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?

13. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by pc34,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Chumlee,

עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by BlackTalon,

אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Cyron,

רציתי לדעת אם בעיה של המסכים הכחולים והתקיעות החוזרות של המחשב יכולות להיגרם מהרד דיסק פגום ??? לאחר שבדקתי עם כרטיס מסך וזכרונות ממחשב אחר הבעיה עדיין נמשכת, רציתי לדעת אם ההרד דיסק יכול לגרום לזה ? ואיך אפשר לדעת האם ההרד דיסק דפוק, מדובר ב-WD 80GB, קניתי אותו בפנדה לפני קצת פחות מ-3 שנים, אם אני לא טועה הדגם הזה בא עם אחריות ל-3 שנים ושמרתי את הקבלה, אבל אני רוצה לוודא קודם שזה באמת ההרד דיסק... תודה.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by hardgore1,

מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by papkin,

שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים