עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…

2. היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. איך אני מסיר את הווינדוס מסנג'ר ב איכספי?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. צריכה את עזרתכם. קניתי מחשב יד 2 מחברה שנסגרה. על המחשב מותקן אופיס, אך הרישיון שלו הושבת. כלומר, לא ניתן להשתמש בו. אני רוצה להתקין את הגרסה שהשתמשתי בה במחשב הישן (ששבק חיים) ושאותה רכשתי במיטב כספי העניין הוא שמדובר ב- Office Small Business 2007 וכשאני מנסה לעדכן את הרישיון, מיקרוסופט לא מזהים אותו, כי זה מוצר שכבר אין לו תמיכה. ממש לא בא לי להשקיע עוד פעם ברכישת רישיון ואין לי צורך בגרסה עדכנית של האופיס. 2007 זה מספיק טוב בשבילי. יש לכם רעיון מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה ולהתקין עם ה- product key המקורי שבידי? או כל פתרון יצירתי אחר (וחוקי). תודה מראש למשיבים

6. Started by julie,

שלום אני מנסה לחבר את המחשב נייד hp omen למסך טלוזיה של muller דרך כבל hdmi מופיע לי לשבריר שניה על המסך את ההשתקפות שבמחשב ונעלם והמסך שוב פעם שחור מה עושים? תודה

7. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

8. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by UserBedon2,

שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לאחרונה קניתי מחשב עם הרכיבים הבאים (אני רושם רק את הרכיבים העיקריים, זה לא מה שבחתימה): Evga Geforce 7900 GT CO Pentium D 2.8 Ghz 820 Dual-core GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) Corsair DDR-2 667 1 GB x 2 Screen resolution is 1280x1024, 60 Hz (LCD) בהתחלה קיבלתי FPS נמוך במשחק Call of duty 1 לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הרצתי בדיקות וראיתי שהכל בסדר בכרטיס מסך. אחת מהבדיקות הייתה גם הרצה של 3DMark06 והתוצאות שקיבלתי היו: 3DMark Score: 4145 SM2.0 Score: 2008 HDR/SM3.0 Score: 2001 CPU Score: 838 זה הדליק אצלי נורה אדומה מכיוון שהציון על המעבד אמור להיות כפול מהציון שקיבלתי (הרצתי את המבחן שוב והתוצאות לא השתנו). ניסיתי כל מי…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Classify,

המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. העם לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה על המחשב עד אשר המחשב נדלק ואז נכבה שוב פעם יכולה לעשות נזק כלשהו למחשב? הפעול מבוצעת לצורך איפוס רכיבים כמו רכיבי רשת USB וכדומה. או שכדאי להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולאחר מכן להחזיק את כפתור ההדלקה לחוץ? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by swlal,

שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by BloodyW,

שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. עדכון חשוב: לאחר כל הבדיקות המתוארות בעמוד הראשון, התקנתי מחדש WIN7 64BIT ULTIMATE על דיסק חדש ובדוק בחיבור SATA שונה ועם כרטיס מסך חדש. לאחר יומיים וחצי שוב התחילו נפילות - או שהמסך קופא/נעלם לחלוטין או עיוותים במסך וציפצופים ברמקולים. גם stress test ב-WIN7 גורם לקריסות כנ"ל - בדיוק במו ב-XP ה"קשיש" שלי. * לוח נראה פיזית תקין לגמרי (GA-X38-DS4 די חדש). * כל הזכרונות עברו פעמיים MEMTEST * הדיסקים עברו MHDD, שניהם חדשים. * החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים * הספק CROSAIR HX520W מאחורי UPS אימתני כך שאני בספק שזו הבעיה. * ללא OC כלל. מנסה עכשיו להתקין מחדש XP 32BIT רשמי ללא כל תוספות (שעבד אצלי 3 שנים ברציפות) על דיסק חדש עם סטיק RAM בודד וכרטיס מסך חדש על ה-PCIE השני שלא היה בשימו…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by elisb123,

היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי

22. Started by SSD,

שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.

23. Started by rugh kuh,

שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים