תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום. :'( בחצי שנה האחרונה המחשב שלי היה בתיקון אצל טי אמ אס,+TMSFOX ואז שוב אצל TMS. התקלה הייתה רעש סטאטי שנבע מכרטיס המסך העליון. לאחר תוספת כספית גבוהה מצדי הוחלפו הכרטיסים לכרטיסים חזקים יותר במעט. המחשב עבד בOC של 3.125GHZ ובתדר לזכרונות של 1000MHZ שנקבעו מהיום בו רכשתי את המחשב דרך TMS חלק וללא תקלות. קיבלתי את המחשב שלי ב28.12.2009, כאשר כבל חשמל המאוורר הצדדי היה מנותק, כבל הS/PDIF היה מנותק, ברגים היו חסרים אבל לא נורא, לקח לי שעה אבל טיפלתי והחזרתי את הכל למקום. באותו יום בו קיבלתי את המחשב, החלו מסכים כחולים. כל יום, כל יום! יש לי מסכים כחולים. יש לי תיעוד שלהם דרך מצלמת הווידאו שלי. הנה המקבץ אותו אספתי של המסכים והקפיאות שהתרחשו, רובם סתם מגלישה תמי…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שמעו חבר'ה .. כבר כמה זמן יש לי כל חצי שעה - שעה בממוצע מסך כחול דבר אשר ממש מייאש אותי בעבודה על המחשב! ובכן אני חייב עזרה בנושא .. עכשיו המפרט מחשב שלי הוא: מעבד - פנטיום 4 3 גיגה הרץ ליבת פרסקוט זיכרון - 512X2 = 1 GB כ.מסך - גיפה 5200FX הארד דיסק - 80 GB SATA בטכנולוגיית ה RAID לוח אם - MSI PT-NEO 880 ספק - 500WATT נראה לי של ATX עכשיו ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד לבד (כל פעם ניסיתי אחד אחר) ועדיין המסכים הכחולים נמשכים ככה שזה לא בעיית זיכרון. הספק הוא יחסית חדש אז לא נראה לי שזה בעיה שלו .. וחוץ מזה הטמפ' של המעבד,הארד דיסק ולוח האם הטמפ' הם בממוצע ולא גבוהיים וגם המחשב מנוקה יסודית מאבק מבפנים. גם המחשב מנוקה מבחינת וירוסים,ספיוורים,מפתחות רגיסטרי שגויים וכ'ו וגם המחש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. המחשב החדש שלי חזר מתיקון לפני שבוע וחצי. כמה ימים לאחר מכן הכל עבד חלק, עד שעוד פעם התחילו המסכים הכחולים. הם מופיעים בתדירות של מסך כחול לחצי יום. אלה קבצי המינידאמפ!! http://rapidshare.de/files/4488265/minidump.rar.html ללחוץ על Free למטה ואח"כ על הלינק למטה בדף השני... אגב, ניסיתי בעצמי להתקין את התוכנה של קבצי המינידאמפ והורדתי מהאתר את הגירסה למעבדי 64BIT שזה מה שיש לי - AMD 64 3000 ולפני שההתקנה התחילה מתקבלת ההודעה: "חבילת התקנה זו אינה נתמכת במעבד מסוג זה". מה????? הורדתי אח"כ את הגירסה של 32BIT רק כדי לבדוק, וההתקנה כן הצליחה!!! איך זה יכול להיות??? נ.ב למה אי אפשר להעלות לאתר קבצי rar? אלה הקבצים הכי נפוצים!
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אחרי יום של הרכבות והתקנות אני פונה לעזרה אחרי שהרכבתי מחשב חדש 9900k aorus pro z390 asus dual oc rtx 2070 hyperx fury ddr4 Samsung 970 evu plus אני מקבל המון מסכים כחולים, כל אחד שונה מהקודם לי ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך לעדכח דרייבר של הכרטיס רשת עדיין המחשב קורס השלב הבא זה כניראה לעדכן ביוס מ f8 ל 9 אבל לא חושב שזה יעזור. דבר נוסף? אף אחד מהמסכים הכחולים לא אסף נתונים, כולם ניתקעו על 0% למשך כמה שניות עד דקה לכן עשיתי הפעלה מחדש אשמח לרעיונות למה אני דיי אובד עצות
-
- 51 תגובות
- 10.7k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Mainboard :965P-DS3 Gigabyte Total Memory : 1023MB 2X512 Toinmos Monitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital) Adapter : NVIDIA GeForce 6600 Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB) CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2) אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו. פעולות שנעשו: - המחשב פורמט פעמים - הותקנו הדרייברים הכי חדשים - עודכן הביוס(F5) כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה. אני כבר מתחיל להתיאש.. אם למשהו יש פתרון אודה. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית חדש מעבד E6500 2GB RAM 8400GS לוח של ASUS לא זוכר ספק HEC 500WTT קנייתי ליפני כחצי שנה מאייבורי ומידי פעם המחשב היה קופא באמצע גלישה באינרנט או צפייה בסרט,היום אחותי ראתה קופיקו ופיתאום היה מסך כחול והיה רעש מהרמקולים טררר,גם שהמחשב קופא יש תצליל הזה הינה MINIDUMP שהעלתי http://www.f2h.co.il/6902876687236 אשמח עם תוכלו לעזור
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וצהריים טובים לפני בערך חודש פתחתי דיון באותו פורום על נושא זה,ולא ממש קיבלתי עזרה,רק בשחזור הסימניות של פייר פוקס שנמחקו עשיתי DEBUGGING וגיליתי שהגורם לבעייה הוא gHidPnp.sys אין לי מושג מה זה אומר(חשבתי שתוכלו לעזור בזה) אבל אני דיי בטוח שזה נגרם כתוצאה מהארד-דיסק דפוק והסיבות לכך הן:הבלו-סקרינס נגרמים אך ורק בזמן שאני מוריד משהו מהאינטרנט או שאני מתקין משהו על המחשב(שמירת מידע על ההארד-דיסק) ורק בזמן שאני משתמש במחשב(אף פעם לא קרה בלו סקרין סתם ככה-בלי עבודה על המחשב) דגם ההארד דיסק הוא: Samsung HD160JJ מחובר בSATA 2 וזה הכונן היחיד במחשב מה שעשיתי כדי לבדוק את שאר המחשב ולהיות בטוח שהדיסק הוא לא הבעייה: בדקתי קבלים שרופים בלוח(אין) עשיתי ממטסט לזכ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתן מסכים כחולים ואתחל עד שבכלל לא יכלתי להגיע לונדוס אז פירמטתי את ההארד דיסק ובמהלך העתקת קבצים בוינדוז הוא אומר שחלק מהקבצים הוא לא מצליח להעתיק. (למרות שהתקנתי מהדיסק במחשב אחר אז זה לא בעיה בדיסק) ולבסוף הוא נותן מסך כחול ומאתחל כל פעם בשלב אחר של ההתקנה. להלן המפרט: לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 3.0ghz דיסק קשיח WD 160JS צורב DVD NEC 5320A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB מה לעשות? עידכון - כנראה הבעיה בהגדרות מחיצות כי כשהתקנתי ללא מחיצות הכל עבד לפרטים כנסו לתגובה האחרונה
-
- 19 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-