עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UserBedon2,

שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. להלן התוכנות: IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT Ok IRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OK IRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OK תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by kkffiirr,

המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.

8. Started by THE_COMMANDER,

יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. יש לי עכבר MS IntelliMouse Explorer . חיבור USB. בן שנה בערך. בשבוע האחרון הוא נתקע (הנורה האדומה נכבית) ולא מגיב בזמן עבודה (משחקים/חלונות same shit), מס' דקות לאחר האתחול. בד"כ קודם כל יש תקיעה (קיטוע) של שנייה או שתיים, ופרק זמן קצר אחריו הוא נתקע לחלוטין (נכבה כאמור). בדקתי במחשב אחר, בדיקה יסודית וארוכה - הוא עובד 100% !!! כך ששללתי את ההנחה שזו בעיית מגעים (שנתקלתי בה כבר בעבר עם העכבר הנ"ל, וסידרתי בהצלחה), או בעיה מכנית אחרת. שימו לב: כשהוא נתקע ואני מוציא את התקע של ה-USB ומחזיר חזרה - הוא חוזר לחיים !!! ושוב חוזר חלילה, אחרי דקה או שתיים נתקע, אני מוציא ומכניס, והוא עובד שוב (...וכך נמשך מעגל הקסמים ואני מסנן בין שיניי : כוס אמווווו :AR15: וכבר נשבר ל…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Fkl0ster,

חבר'ה, מעט פעמים אני מבקש עזרה טכנית בפורום, אם בכלל. בבקשה, אם יש לכם פיסת מידע שתעזור, אני מתחנן שתרשמו אותה כי אני זקוק לעזרה בדחיפות! אז הנה המפרט: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL 2x256MB Geil PC2700 Radeon 9500PRO WD CAVIAR SE 40GB Volcano 9 Lite-On 52x24x52 LG x52 יש למישהו רעיון מה לעשות?? המחשב עשה בעיות אתמול, העלה איזה מסך שחור, והיום כלום! הלוח מקבל מתח, ההרד-דיסק והכוננים נדלקים. הנורה בתחתית הלוח דולקת (אדומה) ובזמן הדלקה גם הצהובה. אין ביפים, מסך דלוק ואין כלום!!! הרדאון מחובר כראוי לספק כוח. המאווררים כולם עובדים... מה לעשות??? HELP! :'( :'( :'( עריכה: העברתי את הג'מפר ל CLEAR CMOS, אבל אין לי מושג כמה זמן צריך לחכות והאם גם צריך לנתק את הכבל חשמל כשהג'מפר נ…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני מציין שמדובר במעבדה למקרה שמישהו פה יודע באילו תוכנות הם השתמשו ומה עשו לי. הסיפור הוא כזה: שלחתי אל מעבדת השירות מכשיר תקין לחלוטין (המוקדנית התעקשה שאם אני רוצה שיחליפו לי התקן חיצוני שהתקלקל (תחת אחריות) אני חייב לשלוח את כל המחשב), עם ווינדוס 7 שהתקנתי עליו, המכשיר חזר במצב כזה שכשאני לוחץ על כפתור ההדלקה מופיע הלוגו של יצרנית המחשב, לאחריו ההודעה STARTING WINDOWS כשכעבור זמן קצר מבזיק לשניה מסך כחול בעל אותיות קידוש לבנה (BSOD) ולבסוף מסך שחור של WINDOWS LAUNCH ERROR שנותן לי 2 אופציות :START WINDOWS NORMALLY, LAUNCH START UP REPAIR. האופציה הראשונה חוזרת על התהליך, האופציה השניה עושה מעין סריקה המודיעה לי שווינדוס לא מצא טעויות וללחוץ FINISH כדי שיאתחל לי את המח…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by אורי מוזס,

שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

13. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by berner,

חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by JustNo,

שלום בערך בפברואר קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: intel i7 6700K Asus z170 MOBO ASUS Strix GTX970 dual channel 2X8 kingston DDR4 2400 samsung ssd 850evo 250GB WDC black 2TB windows 10 Home 64 מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב הייתה את התקלה הבאה : כשמדליקים את המחשב (מכפתור ההדלקה) המחשב נדלק אבל פשוט לא עולה - זאת אומרת שהמסך נשאר במצב שינה, ואין שום חיווי אחר. כשאני לוחץ על כפתור הריסטרט המחשב עולה (לפעמים זה קורה שוב וצריך שוב ריסטרט). המחשב היה כמובן במעבדת השירות כבר פעמיים , בשתי הפעמים היה ברור שלטכנאי אין מושג מה לעשות עם זה - הוא אפילו החליף לוח אם (שבכלל לא היה צורך בזה) וגם פירמט והתקין מחדש ווינדוס…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by רועי שלום,

כדי למנוע את הצורך לכבות את מסך המחשב ידנית (מה גם שאומרים שזה לא בריא בשבילו) אני מגדיר בלשונית של השומר מסך שהמסך יכבה לאחר זמן מסוים (למשל 5 דקות). בפעמים הראשונות המסך נכבה כראוי לאחר 5 דקות, ולאחריהן המסך לא נכבה יותר אוטומטית. איך מטפלים בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. שלום שלום אחרי הפסקת חשמל, אחד מהמחשבים שלי לא נדלק חזרה. פירקתי את הספק למנוחה של יום, לא עזר. עשיתי את מבחן האטב המשרדי לספק - המאווררים עובדים. גם ב-KSP עשו לי בדקית מתח קצרה לספק והוא מוציא מתח פיקס. על לוח האם (אסוס) מהבהבים 2 מנורות - אדום (און-אוף) וירוק (RESET) אבל לחיצה על הכפתורים שלהם גם לא מפעילה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? חפרתי בגוגל כהוגן ולא מצאתי כלום למעט "בעית לוח אם או ספק" אבל זה נראה כאילו שניהם עדיין עובדים... ניתקתי גם את הדיוידי, את המוניטור והעכבר אבל אין השפעה. תודה !

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. בדיוק לפני חצי שעה אני באתי להדליק את המחשב, והכל טוב ויפה. הוא מגיע לווינדוס ופתאום, מסך שחור שמתלווים אליו כל מיני עיוותים, ולבסוף הגעתי למצב שאני לא רואה כלום - מסך שחור. אני כולי לחוץ באטרף ומה שגרם לזה יותר זה ריח של צי'קן שרוף.... אמרתי לעצמי אולי אני סתם מדמיין וניסיתי להדליק פעם שניה את המחשב רק שהפעם הוא אפילו לא הגיע לבדיקה הראשונית הזאת שכרגע שכחתי איך קוראים לה בגלל המצב =\ טוב, פתחתי את המחשב ואז בכלל הריח התחזק, וישר ממבט ראשוני על החומרה במחשב, ראיתי שההיטסינק של הכרטיס מסך נפל (רק צד אחד). ישר ידעתי שנשרף הכרטיס... כאילו מה עוד יכול להיות. אני בא מוציא אותי ורואה שבורג, בורג אחד לבן קטן מסכן, פשוט נפל!@ ד"א לא עשיתי שום OC או משהו בסגנון, אז אל תתחילו להמצ…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה באמצעות כבל VGA הכבל מחובר טוב ורואים טוב, אבל כשמתחיל לראות סרט או כל תוכן וידאו בטלוויזיה נראים פתאום סימני ריצודים. ניסיתי להחליף את הכבל אך לא עזר. הדרייברים הכי מעודכנים נמצאים על המחשב (ווינדוס 10). בהגדרות תצוגה ביצעתי "הרחב צגים" במקום "שכפל צגים" ופתאום הריצודים פסקו, אבל כשאני מחזיר לשכפל צגים המצב חוזר. בנוסף זה עובד טוב רק כאשר הטלוויזיה הוא הצג השולט והמחשב הוא המורחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים