עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. 1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור. היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום. כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה. נראה לי שזה בעיה בספק. תודה מראש :s05: עריכה: הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס. אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו... עריכה2: נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by נתנאל אל,

ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.

6. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר. חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב? בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by shr,

שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by azi,

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Arie Medinsky,

הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Nadav1983,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל

12. Started by maimon_y,

בזמן האחרון קורת לי תופעה מוזרה שהמחשב נתקע לשניה וחצי עד שלוש ומשתחרר, כל היישומים ממשיכם לרוץ רגיל אבל אין קלט בזמן התקיע. זה לא קורה בזמן הרצה של משחק אבל קורה כשאני מכווץ את המשחק. התקיעות מתרחשת בדרך כלל כשאני פותח אפליקציה, פותח את ההתחל, כל דבר שקשור בהפעלה של משהו, אך לפעמים זה קורא באקרי ללא פעולה. וינדואס 10 מעודכן ודריברים של הכרטיס מסך גם.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי עכבר MS IntelliMouse Explorer . חיבור USB. בן שנה בערך. בשבוע האחרון הוא נתקע (הנורה האדומה נכבית) ולא מגיב בזמן עבודה (משחקים/חלונות same shit), מס' דקות לאחר האתחול. בד"כ קודם כל יש תקיעה (קיטוע) של שנייה או שתיים, ופרק זמן קצר אחריו הוא נתקע לחלוטין (נכבה כאמור). בדקתי במחשב אחר, בדיקה יסודית וארוכה - הוא עובד 100% !!! כך ששללתי את ההנחה שזו בעיית מגעים (שנתקלתי בה כבר בעבר עם העכבר הנ"ל, וסידרתי בהצלחה), או בעיה מכנית אחרת. שימו לב: כשהוא נתקע ואני מוציא את התקע של ה-USB ומחזיר חזרה - הוא חוזר לחיים !!! ושוב חוזר חלילה, אחרי דקה או שתיים נתקע, אני מוציא ומכניס, והוא עובד שוב (...וכך נמשך מעגל הקסמים ואני מסנן בין שיניי : כוס אמווווו :AR15: וכבר נשבר ל…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by faceless,

תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ironbound,

טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by syntex,

שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. החלפתי ספקים בין שני מחשבים בבית. אחד עובד תקין אבל השני, מחשב HP מלפני 10 שנים בערך עם מעבד אינטל עושה חוכמות ומשמיע ארבעה צפצופים קצרים. הספק שחיברתי אליו הוא ג'נרי בגודל 500 של סיגמה, בן שנה וחצי, שעבד בלי בעיות במחשב שממנו הוצא. חשבתי שהצפצופים מעידים על בעיית שעון, זכרון או לוח אם אבל זה נכון לביוס AMI ולפי תוכנת אבחון הביוס הוא של HP כך שלא בטוח מה משמעות הצפצופים. עשיתי ריסט לביוס עם הוצאת והחזרת סוללה, ניסיתי כל מיני קומבינציות של הוצאה והחלפת מקום של שלושת הצ'יפים של הזכרון וגם בדיקה של צ'יפ בודד בכל ארבעת חריצי הזכרון , ללא שינוי. ניתקתי והחזרתי את חיבור 12 הפינים ללוח האם כמה פעמים, לפעמים עזר בעבר, הפעם כלום. לוח האם נוקה ונראה תקין. האם זו איכשהו בעיי…

21. Started by רועי שלום,

כדי למנוע את הצורך לכבות את מסך המחשב ידנית (מה גם שאומרים שזה לא בריא בשבילו) אני מגדיר בלשונית של השומר מסך שהמסך יכבה לאחר זמן מסוים (למשל 5 דקות). בפעמים הראשונות המסך נכבה כראוי לאחר 5 דקות, ולאחריהן המסך לא נכבה יותר אוטומטית. איך מטפלים בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

חבר'ה, מעט פעמים אני מבקש עזרה טכנית בפורום, אם בכלל. בבקשה, אם יש לכם פיסת מידע שתעזור, אני מתחנן שתרשמו אותה כי אני זקוק לעזרה בדחיפות! אז הנה המפרט: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL 2x256MB Geil PC2700 Radeon 9500PRO WD CAVIAR SE 40GB Volcano 9 Lite-On 52x24x52 LG x52 יש למישהו רעיון מה לעשות?? המחשב עשה בעיות אתמול, העלה איזה מסך שחור, והיום כלום! הלוח מקבל מתח, ההרד-דיסק והכוננים נדלקים. הנורה בתחתית הלוח דולקת (אדומה) ובזמן הדלקה גם הצהובה. אין ביפים, מסך דלוק ואין כלום!!! הרדאון מחובר כראוי לספק כוח. המאווררים כולם עובדים... מה לעשות??? HELP! :'( :'( :'( עריכה: העברתי את הג'מפר ל CLEAR CMOS, אבל אין לי מושג כמה זמן צריך לחכות והאם גם צריך לנתק את הכבל חשמל כשהג'מפר נ…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by satan,

פירמטתי תמחשב אתמול ותמיד שאני מעלה לרזולוציה גבוהה כמו 1200X1600 זה מורח לי תכתב עושה לו כזה רקע לבן מהצד שלו וככל שאני מוריד רזולוציה זה נעלם. לפני הפירמוט לא הייתה לי בכלל תבעיה הזאת מה לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Aviad6,

שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים