עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי מחשב נייח windows 7 64 bit. מעבד i5 8 ראם ודיסק קשיח 500 ג'יגה. ביום שישי האחרון המחשב פתאום התחיל לעשות בעיות . המחשב נתקע כמה פעמים ואז איזה מסך כחול. אז ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס 7 ולמחוק את כל התוכן של הארדיסק. מחקתי את הארדיסק, וכשההתקנה התחילה מיד קפץ חלון "{קובץ פגום} הקובץ או הספרייה boot/BCD.LOG2/ פגומים ואינם ניתנים לקריאה. נא הפעל את כלי השירות Chkdsk." אין לי מושג מה זה אומר. בכל אופן ניסיתי להתקין ווינדוס 10. הכנסתי את הדיסק התקנה מחקתי שוב את הארדיסק, התחלתי את ההתקנה, הפעם החלון לא קפץ...רק לאחר שהוא סיים את כל ההעתקת קבצים וה"מכין קבצים להתקנה", וה"מתקין תכונות " , ה"מתקין עדכונים" ו"מסיים" אז הוא כתב לי "ל-Windows לא הייתה אפפשרות להכין את…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Idan Seggev,

ביממה האחרונה המחשב התחיל לזחול ברגע שאני פותח דפדפן כלשהו. בבדיקה מהירה ראיתי שבמנהל המשימות מויעה לי שורה ללא שם כלשהו, אבל כשחיפשתי אונליין, קיבלתי תוצאה שמדובר על תהליך SVCHOST. באופן חריג הוא לוקח משהו בין 30-40CPU. כשנכנסתי יותר לעומק, ראיתי שהקובץ משלש את עצמו ומופיע כמה פעמים, אבל רק תהליך אחד הוא זה שעושה את הבעיות כפי שאפשר לראות בתמונה. כשאני מנסה לאתר את מיקום הקובץ הוא נמצא בתיקייה SYSWOW64 וממה שהבנתי הוא לא אמור להיות שם אלא ב WIN32, מה שאומר שיש מצב שמדובר על וירוס. הרצתי בערך 7-8 תוכנות אנטיוירוס שונות ובאמת ניקיתי את המחשב לחלוטין מכל מה שהיה שם, אבל זה לא פתר את הבעיה. כשניסיתי לבדוק את התהליך באמצעות process explorer, לחצתי על התהליך והופיעה לי תת-שורה…

3. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Vega,

שלום, שדרגתי מחשב מ-WIN98 ל-WINXP PRO ומאז אני לא מצליח לשמוע כלום. ניסיתי להתקין כל דרייבר אפשרי שנמצא בדיסקים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב שהדרייברים פשוט לא תומכים ב-WINDOWS XP. כרטיס הקול נמצא על הלוח(ONBOARD), ואני לא יודע באיזה לוח אם מדובר (זה לא מחשב שלי). כיצד אני יכול לגלות איזה לוח אם יש על המחשב? -שאלתי את בעלי המחשב והם לא ידעו.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה בחיבורי הUSB בלוח, הם עובדים כUSB 1.1 במקום USB2.0 למישהו יש מושג איך אני הופך אותם לUSB 2.0 ? הלוח שלי תומך בUSB2.0 ( יש לי את הלוח EPOX 8KDA3+ ). האם אני צריך להוריד דרייברים או משהו כזה ? או שישנן הגדרות כלשהם שאני צריך לשנות ? תודה מראש בן. נ.ב אני יודע שהם עובדים כמו USB 1.1 בגלל כשאני מחבר את הנגן שלי שתומך בUSB 2 אני מקבל את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by אורי מוזס,

שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

7. הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: מעבד i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לו אם gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח seasonic 750w מסך samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue כרטיס מסך מהמחשב הישן שהעברתי geforce gtx 650 boost ti 2GM RAM אז ככה הבאתי מהמחשב הישן הקודם שלי 3 דיסקים קשיחים שהם בני 3-4 שנים והם תקינים לחלוטין ע"פ בדיקת .hardisk se…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by joelr,

שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by nadav22h,

שלום התקנתי ווינדוס 8.1 ומערכת ההפעלה לא "רואה" (כאילו לא מחובר שום דבר) חלק מההתקנים שמחוברים, כמו התקני זיכרון פלאש (דיסק און קי), רמקול, מדפסת. וגם מצלמת האינטרנט לא מופיע ברשימה של ההתקנים אני יודע שכולם עבדו קודם לפני ההתקנה. הדרייברים של הלוח אם הותקנו במהלך התקנת ווינדוס יכול להיות זה הבעיה? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה באמצעות כבל VGA הכבל מחובר טוב ורואים טוב, אבל כשמתחיל לראות סרט או כל תוכן וידאו בטלוויזיה נראים פתאום סימני ריצודים. ניסיתי להחליף את הכבל אך לא עזר. הדרייברים הכי מעודכנים נמצאים על המחשב (ווינדוס 10). בהגדרות תצוגה ביצעתי "הרחב צגים" במקום "שכפל צגים" ופתאום הריצודים פסקו, אבל כשאני מחזיר לשכפל צגים המצב חוזר. בנוסף זה עובד טוב רק כאשר הטלוויזיה הוא הצג השולט והמחשב הוא המורחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by kozimus,

שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by JustNo,

שלום בערך בפברואר קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: intel i7 6700K Asus z170 MOBO ASUS Strix GTX970 dual channel 2X8 kingston DDR4 2400 samsung ssd 850evo 250GB WDC black 2TB windows 10 Home 64 מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב הייתה את התקלה הבאה : כשמדליקים את המחשב (מכפתור ההדלקה) המחשב נדלק אבל פשוט לא עולה - זאת אומרת שהמסך נשאר במצב שינה, ואין שום חיווי אחר. כשאני לוחץ על כפתור הריסטרט המחשב עולה (לפעמים זה קורה שוב וצריך שוב ריסטרט). המחשב היה כמובן במעבדת השירות כבר פעמיים , בשתי הפעמים היה ברור שלטכנאי אין מושג מה לעשות עם זה - הוא אפילו החליף לוח אם (שבכלל לא היה צורך בזה) וגם פירמט והתקין מחדש ווינדוס…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Beitarist,

אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by samsam76,

היי, יש לי מחשב חדש עכשתוכנת ההפעלה על הSSD ויש עוד כונן נוסף. רציתי לחבר את הכונן מהמחשב הישן ואכן חיברתי. לאחר מספר ימי עבודה פתאום הכונן התנתק והופיע החלון שצרפתי למטה. משהו שקשור לintel rapid storage. האם חוץ מהחיבור הפיזי של הכונן יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בBIOS ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by dor444,

יש לי מחשב נייד נטבוק 10" של lenovo. עבדתי איתו אתמול בלילה ופתאום הוא פשוט נתקע עד הבוקר. בבוקר הוא התחיל בתהליך של תיקון אתחול ולא הפסיק לטעון יום שלם עד עכשיו. זה המסך שמופיע כבר כל היום:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אהלן, הכבל שנקנה מחובר ישירות מיציאת הטלויזיה HDMI1 אל המחשב הנייד, אך אין שום תגובה לא מהמחשב הנייד ולא מהטלויזיה אל הכבל. כאילו לא חיברתי שום דבר ולא עשיתי כלום. אני עושה משהו לא נכון? נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך בוינדוס 7, עשיתי DETECT ואין תגובה. ייתכן שהכבל פגום? אני משתמש בדרייבר 9.7 של ATI והמחשב המדובר הוא HP PAV DV 6 1330EJ כרטיס מסך הוא 4650HD. תודה רבה! הכבל המדובר הוא כבל רגיל מחברת Alpha Elettronica, בטח משהו לא מוכר, ועוד עלה 140 ש"ח בטרקלין חשמל., אורך של 3 מטר. ייתכן שהכבל קרוע מבפנים?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. 1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום, קניתי לסבתא שלי מחשב וקיבלתי אותו אתמול.. התקנתי לה כל מה שצריך ועכשיו אני רואה בלוח בקרה "קישור אלחוטי" ושם יש "התקן אינפרא-אדום מובנה". מה אני עושה עם זה? מה זה נותן לי? ואיך משתמשים בזה? תודה, איתי

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ofird,

לאחרונה המחשב שלי לא מצליח להתעורר ממצב שינה S3 כמו פעם, אלא מבצע BOOT רגיל ( עם שגיאה של אתחול - כאשר WNDOWS שואל איך להתחיל - SAFE OR NORMAL) עשיתי שדרוג לBIOS, לא עזר וגם ניסיתי לחזור לDEFAULT לא עזר (אני אנסה להרדים בS1, נראה אם יעזור) חששות שלי 1) הוספתי עוד דיסק - אולי עומס על הספק ? 2) הבטריה של הCMOS לא תקינה? הספק של SEASONIC 350W זה ממש מפריע, כי זה HTPC שאמור להתעורר משינה כדי להתחיל הקלטות

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by THE_COMMANDER,

יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים