תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון שהלוח בו היה דפוק, אז קנינו בשבילו לוח אם יד2 והרכבנו וחיברתי את הכל למחשב, כשאני מדליק את המחשב אז הוא מצפצף פעם אחת והכל תקין. ניסיתי גם לחבר לכרטיס המובנה והמסך עדיין לא נדלק. האם חשוב לחבר את הג'מפרים האלה? http://prntscr.com/3b3p5k כי בעקרון חיברתי את הג'מפרים של ההדלקה, הפעלה מחדש והנורות של הקשיח. מה עוד יכול להיות הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS עם הדרייברים החדשים של NVIDIA אני חייב לציין שגם עם הדרייברים הקודמים שהיו לי התופעה חזרה על עצמה. יש לי מסך 17' שעובד על 1024*768 של LG. ממה יכולה להיווצר התופעה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היה לי מסך מחשב קעור,ניתקתי אותו וחיברתי מסך רגיל שטוח. תוכן המסך והתמונות על גביו מוצגות לי בצורה קמורה זאת זאת אומרת מעווותות (הפוך מהמסך הקעור שהיה לי) איך אפשר לסדר זאת שיוצג לי על גבי המסך הרגיל תמונות רגילות כמו שהם? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לפני שבוע הגעתי הביתה מהעבודה ועל צג המסך לא נראה כלום היה מסך שחור למרות שהמסך היה דולק אם הסתכלתי ממש מקרוב ראיתי שעדיין רואים את מערכת ההפעלה פשוט ממש מעבר לשחור ורק אם ממש מתאמצים לא ברור אם אלה "שאריות" של מה שהיה מקודם או שהמסך באמת עדיין פועל פשוט לא רואים כלום. החלפתי מחשבים והמסך עבד על מחשב אחר, החלפתי כרטיסי מסך המחשב הנוכחי ועדיין לא עבד,, החלפתי כבלים/מתאמי dvi ועדיין לא עזר שלחתי את הכרטיס מסך לבדיקה אצל החנות שקניתי ויצא שהכרטיס עובד כמו שצריך שלחתי את המחשב לבחור שקניתי ממנו אותו והסתבר שגם אצלו המחשב עובד כמו שצריך, הבאתי את המחשב חזרה הביתה חיברתי ו...הפלא ופלא, עובד כמו שצריך, זה היה לפני שלושה ימים, היום אחרי הצום שיחקתי קצת במחשב גלשתי באינטרנט השארתי…
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם שואל בשביל חבר, מדובר על dell vostro 5471.. נראה שהמסך התנתק מאחת הדפנות, המחשב עובד אך נכבה לאחר מס' שניות. האם זה בר תיקון לדעתכם? שווה לנסות לפתוח את הפאנל האחורי לבדוק אם ניתן להחזיר את המסך לתושבת איכשהו?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מניח שזה קשור לחומרה, אם אני טועה אנא תעבירו את זה למקום אחר. ישבתי לי כרגע סתם במחשב כרגיל ופתאום המסך התכבה, כלומר זה נראה שהוא לא מקבל שום אות. ומיד לאחר מכן נשמע ציפצוף מהמחשב (אחד). אחרי כמה שניות הכל חזר להיות כרגיל. בדקתי מיד טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך, הכל נראה כרגיל. כל המאווררים גם פועלים. מישהו יודע מה מה הבעיה אולי?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קלה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תוכלו לעזור. רכשתי מסך Asus (חדש מהאריזה) דגם PG279Q וחיברתי אותו לכרטיס המסך באמצעות כבל ה.displayport המסך פעיל והחיבור מזוהה בזמן תצוגת מערכת ההפעלה win10 64bit. אך כאשר אני לוחץ על ריסט, בזמן האתחול מוצגת לי הודעה Display Port No Signal. יש לציין שהמסך הינו מסך שני ושני המסכים מחוברים לכרטיס המסך gtx1080, האחד DELL ע"י חיבור dvi והשני, ASUS ע"י הdisplay port. כאמור, אני משתמש במערכת הפעלה win 10 64 bit וזהו המפרט של המחשב שלי שנקנה לפני כשנה: מעבד: Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: …
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הכפילות, הדבקתי את ההודעה בפורום מסכים ותצוגות, והבנתי שצריך להעביר אותה לכאן, אז הנה הודעתי : ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-