עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by milkor,

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. יש לי מחשב Lenovo 710s 13ikb, והכל היה סבבה עד שווינדוס הציע לי לעדכן את הביוס לגרסא 9YCN39WW שאני לא חושב שבכלל מתאימה למחשב כי כשאני נכנס לאתר של החברה ובודק על דרייברים, הדרייבר האחרון שרשום שם לפי מה שאני רואה זה 3HCN25WW. בdevice manager בקטגוריה של הfirmware יש לי סימן קריאה ליד הגרסא שווינדוס עדכן ורשום לי שם this device cannot work properly until you restart your computer (code 14). בנוסף כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב מופיע לי הלוגו של לנובו עם הכיתוב שהוא מתקין עדכון ואז עוד פעם הוא עושה לעצמו ריסטארט ורשום לי בקטן למעלה capsule failed please redo the process. אחרי 3 פעמים של ריסטארט הוא מפסיק לנסות לעדכן ואז בfirmware בdevice manager רשום לי: this device …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by izir,

קניתי מחשב יד שניה הוא נדלק ואחרי שניה נכבה מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה

4. Started by EF,

שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…

5. Started by tza8,

מדובר במחשב שלא עלה עקב תיקיית EFI שנעלמה מהכונן שממנו עולה הבוט אחרי עדכון כלשהו. לא רציתי להתקין וינדוס מחדש אז אילתרתי ולקחתי תיקיית EFI מדיסק התקנת וינדוס 10, העתקתי אותו לכונן הבוט של המחשב וערכתי את קובץ ה-BCD שיטען את הוינדוס מהדיסק קשיח. זה עובד מצוין הבעיה שבאלתור הזה איבדתי את הבוט של הריקובורי של הוינדוס ואולי עוד כמה דברים. איך אפשר למצוא/ליצור תיקיית EFI של windows boot manager לוינדוס 10? תודה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.

7. Started by ilanb0,

המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?

8. Started by גל עודני,

היי יש לי RYZEN 5 3600 ובנתיים יש לי את המאוורר שמגיעה עם המעבד והוא לא עושה עבודה כל כך טובה אז אני מעוניין לקנות קירור איכותי ולא יקר מידי (200ש'ח מקסימום) את מה אתם ממליצים לי? אני משחק משחקים כבדים על גרפיקה טובה. RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה. VALORANT וAPEX על הגרפיקה הכי טובה... מפרט מלא מצורף תמונה של פנים המחשב מצורפת

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Guy950,

קודם כל אני אציין שלא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום אודיו וקולנוע או כאן, אם זה פחות מתאים לכאן אז אשמח אם יעבירו לשם. אתן קצת מידע מקדים לגביי - אני חירש עם מכשיר שמיעה ומעבד שמיעה, אני לא מקשיב למוזיקה ואודיו דרך רמקולים אלא דרך סטרימר ייעודי למכשירי שמיעה שמחובר למחשב דרך כבל AUX. האודיו אצלי מופק דרך המכשירי שמיעה, למרות שאיכות האודיו כן מושפעת מרעשים, איכות הקבצים והגדרות אודיו במחשב. כמו אוזניות. במחשב הקודם שלי כל חיבורי האודיו נשחקו ונהרסו, לכן הייתי מחבר את הסטרימר ליציאת אודיו במסך. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ולכן התחלתי להשתמש ביציאת אודיו בחיבור האחורי והתחלתי להבחין שהאודיו ממש השתנה לעומת המחשב הקודם - לרעה. אני מרגיש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?

11. Started by law89,

היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.

12. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

13. Started by danger danger,

יש לי מחשב סבבה יחסית והFPS שלי מרגיש נמוך יותר ממה שהו צריך להיות כמובן בדקתי הגדרות מתאימות שייעלו לי את הFPS באינטרנט ועדיין זה לא עזר ): SYSTEM SPECS CPU-intel core i7 8700 GPU-nvidia geforce gtx 1060 6GB MOTHERBOARD- TUF Z370-PRO GAMING RAM-16G נגיד בCS GO יש לי באזור ה200 FPS אבל לא יציב קופץ ל140 דברים כאלה, ככה בכל המשחקים . אני מרגיש שיש משהו שחוסם את FPS שלא נותן לו להגיע למה שהוא באמת יכול . אם יש למישהו מושג ויכול לעזור לי אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  14. Started by tomer_,

היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.

15. Started by law89,

1. מישהו יודע למה בחצי מהפעמים הוינדאוס לא נכבה / עושה ריסטרט? צירפתי צילום. המחשב אחרי התקנת וינדאוס, לנובו ואנטג' ופרגון וביצוע עדכונים של מערכת ההפעלה ושל לנובו ואנטג'. כלומר אין איזה משהו שרץ ברקע ולא סגור (או לפחות לא אמור להיות) 2. הסרגל הזה שמופיע בתמונה השניה כל פעם סגור כלפי פנימה ואני צריך לשים עליו את ההעכבר כדי שיופיע. אני מניח שזה איזה פיצ'ר שנועד לחסוך מקום. יש אפשרות לבטל אותו? 3. בעדכונים האחרונים של וינדאוס הוסיפו איזה אייקון בשורת ההתחל של תחזית מזג האוויר. האם קיימת אפשרות להעלים אותה או לפחות למנוע ממנה להיפתח בכל פעם שאני שהעכבר עובר באזור שלה?

16. Started by Moshe Ben Yakov,

היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by יוליוס,

שלום יש לי מחשב לנובו יקר שקניתי לפני שנתיים עם 250 GB . ביקשתי מטכנאי לשכפל הכל לכונן 1 טרה התברר שכעת לא מופיע רישיון למערכת ההפעלה , למרות שרכשתי עם מערכת הפעלה ורישיון מקורי. מה ניתן לעשות ?

18. Started by e zinger,

איך אני פותר בעיה זו, תודה רבה מראש על העזרה

19. שדרגתי את המחשב, ולקחתי את הקירור הישן (mugen 2) והתקנתי אותו על המעבד החדש ( I5 11600K , הישן היה 2500K) התקנתי לדעתי לפחות כמו שצריך, שמתי משחה טרמית באמצע, בערך בגודל של אפונה, שמתי את הקירור, הדקתי את הברגים ... חיברתי את הכול והמחשב נדלק ועובד אבל שמתי לב שכול דבר שאני עושה מגביר את הסלד של המאווררים, בדקתי וראיתי שבאמת הטמפרטורה של המעבד קופצת גבוה ויורדת כול פעם כשאני עושה משהו אם אני לא עושה כלום, הטמפרטורה סביב 30C, אבל מספיק לפתוח כרום בשביל שהטמפרטורה תעלה ל 40C הפעלתי prime95 וראיתי שהטמפרטורה מזנקת ל 70 מעלות כשאני מדליק אותו, ממש תוך רגע, ויורדת חזרה כשאני מכבה, גם ממש ממש מהר ניסיתי לפרק את הקירור ולהתקין מחדש אבל זה לא שינה כלום, והפיזור של המשח…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by ירדן שגיא,

היי רכשתי מחשב חדש של hp עם כרטיס המסך nvidia GeForce mix 450 ומופיע לי גם כרטיס מסך של אינטל אולי אני קצת לא מבין ומפספס פה משהו מוסיף תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by elirandavid,

כשאני מנסה לחפש את החנות במחשב מופיע לי רק פותר הפעיות של החנות, וכשאני לוחץ כדי לבדוק את הבעיה הוא לא מוצא את הבעיה ניסיתי לבדוק אולי אפשר להוריד אותו אבל זה לא ממש עובד לי מה עושים?

22. Started by benhalaf,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועי…

23. Started by מני מור,

מצאתי לאחרונה באמזון זיכרון ראם של חברה שלא שמעתי עליה, המחיר ממש מצוין (אולי יותר מדי) אבל התגובות מאוד חיוביות. קצת חושש לקנות מוצר של חברה לא מוכרת מצרף קישור למוצר, אולי מישהו מכיר? https://www.amazon.com/gp/product/B07QRSPFG7/ref=ox_sc_act_title_8?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&psc=1

24. Started by יוליוס,

למרות שיש בדיסק 1 tera , והוא לא מלא ,קופצת לי הודעה במחשב הנייד שהכונן מלא. מה לעשות ?

25. היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים