תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מלפני 3 ימים החלפתי במעבדה את הראם שלי ולאחר מכן כשחזרתי הביתה הפעלתי את המחשב ואז במחשב שלי לא נמצאו כל הסידירומים שלי כולל הוירטואלי שהתוכנה VIRTUALCD עושה לי. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא הראה לי התנגשות בכל דבר שקשור בסידירומים כולל הSCSI. העברתי את הראם לסלוט אחר וזהב עדיין לא פועל ובדקתי את כל החיבורים במחשב, ניסיתי להיכנס לSafe Mode וגם שם יש התנגשות והוא כותב לי קוד 41. יש לי מחשב: P3 800MHZ, TNT 2, 128 SDRAM,MOTHERBOARD PC PARTNER,WINDOWS XP PRO מי שיצליח גאון! :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי כרגע מחשב (מובסס AMD AMD) עם HDD 2TB שעליו מותקן הכל (זה הדיסק היחיד במחשב) אני כרגע בהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם יש דרך לגרום לתוכנות\משחקים שמותקנים על המחשב הנוכחי שלי לעבוד בחדש, המחשב החדש יהיה עם SSD בנפח 256GB וישמש בעיקר למערכת הפעלה, כמה תוכנות שאני משתמש בהן הרבה, ומשחק שניים (תלוי בגודל שלהם וכמה אני הולך לשחק בהם). הקטע הוא שהמחשב החדש לא דומה בשום צורה מבחינת דרייברים למחשב הישן (החדש עם מעבד INTEL וכ.מ. של NVIDIA), אז אני מניח (ומעדיף) לבצע התקנה נקייה של ווינדוס (ועל הדרך לעבור מ7 ל8.1 או 10, תלוי מתי כל החלקים של המחשב יגיעו), האם יש דרך לגרום לכל השמירות לעבוד? האם יש דרך לא להתקין הכל הכל מחדש? ובלי קשר, אי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח לפי המפרט: מעבד DUAL CORE 3.4GH לוח אם IGTEL 945GNT 2 הארד דיסקים: ראשי 500GB ומשני 160GB,חברת WD 3GB זכרוןRAM של KINGSTONE כ.מסך X300 של ATI ספק גנרי של 500W שלאחרונה הפסיק להיות שקט כמו שהיה בשנה וחצי הראשונות מערכת הפעלהVISTA שלא בעייתית כי איא אצלי כבר למעלה משנתיים ועד לאחרונה לא הו בעיות ויש עוד כמה מחשבים שהותקנו מאותו הדיסק וגם הם עובדים תקין.. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי זמן ממושך שהיה מכובה בערך אחרי יום שלא הייתי בבית אז הוא אחרי שהוא עולה פעם ראשונה כעבור כמה שניות עד דקה הוא נכבה באופן פתאומי ומבצע RESTART לעצמו זה קורה ביו פעמיים לשלוש פעמים ואחרי זה הכל עובד כרגיל ואני חושש שזה הורס לי את המחשב ולא מצליח לגלות מה הבעייה. עכשיו …
-
שלום לכולם מידי פעם המחשב עושה ביפ מוזר (לא מהרמקולים).. מה זה יכול להיות? Q6600 GA-P35C-DS3R 2GB CROSIAR
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום . קצת ארוך אבל בבקשה אני לא יודע מה לעשות וצריך עזרה של מבינים . לפני שבוע רכשתי מחשב חדש , הגיע אליי מTMS בכוונה קניתי מערכת MINI בידיעה שזה יכול לפגוע בטמפ אבל לא ידעתי שזה עד כדי כך. מעבד i5 8500 עם קירור ANTEC A30 המעבד בביוס כבר על 3.9GHZ ולא מבין למה ההבעיה האמיתי שכשאר אני עושה בדיקת מאמץ עם AIDA64 ברגע הלחיצה על START - המעבד קופץ ישירות ל58 ומטפס תוך שניות ל80 מעלות ויותר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי להבין למה זה ככה? על שולחן העבודה המעבד עובד רגיל , 35 מעלות במנוחה. אבל במאמץ זה משהו לא הגיוני. אין מצב שהמעבד הזה אמור לעבוד במעלות כאלו. דבר שני : מישהו יכול להסביר לי איך אני מפרק את הקירור מהמעבד , לא הצלחתי להבין איך להור…
-
- 55 תגובות
- 14.6k צפיות
- 5 followers
-
-
היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ציפייה של חודשיים קיבלתי אתמול את ה-SSD 120GB GSKILL PHOENIX PRO שנקנה בNEWEGG אך איך אומרים כגודל הציפייה כך גודל האכזבה..... אינני מצליח להתקין התקנה נקייה של WINDOWS 7 32 BIT או WINDOWS 7 64 BIT, לקראת סוף ההתקנה (אם אני לא טועה בשלב הרחבת הנתונים) אני מקבל שגיאה וההתקנה מפסיקה. הדיסקים הם אורגינליים ועבדו על מחשבים אחרים כמו שצריך. ניסיתי גם להתקין את הWINDOWS דרך DOK BOOTABLE שוב ללא הצלחה..... מערכת : i7 965 6GB DDR3 GIGABYTE X58A-UD3R מחוברים עוד 3 הארד דיסקים נוספים אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE כרטיס מסך: ATI 5XXX לפני שעידכנתי את כרטיס המסך הכל פעל כשורה. ניסיתי כבר כמעט הכל: א. הסרת כל הדרייברים והתקנה מחדש של הדרייבר הכי מעודכן. ב. המחשב שלי עומד בדרישות של ה-AERO ג. פעלתי עפ"י מדריכים ביוטיוב ד. אפילו פעלתי עפ"י מדריך שפורסם בפורום הזה שוטם דבר לא עזר יש משהו שלא ניסיתי ?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אפילו פירמוט לא עזר המחשב פשוט כול הזמן נתקע מת שום דבר לא עובד חוץ מהכפתור ריסט עכשיו אני מבין מספיק בחומרה בכדי לדעת בוודאות שזה לא ווירוס או ספייוור יש לי דרייברים עדכניים אין התנגשות חומרה והמחשב לא מתחמם מעל הנורמה אני פשוט לא מבין את זה מה זה יכול ליהיות
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
פעם ביום המחשב נכבה מעצמו בין אם אני עובדת עליו וגולשת , פתאום הוא נכבה או בין אם אני לא על המחשב אני חוזרת אליו ורואה שהוא כבוי המפרט של המחשב הוא : מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח - GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרונות SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך - ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M RETAIL צורב - PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - BLACK ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT אולי יש איזו בעיה במתח של אחד הרכיבים , יש איזו תוכנה שבודקת את זה? תודה רבה מחכה לתשובות.…
-
- 33 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנסה למזג בין 2 מחיצות בדיסק קשיח אחד שלא מותקנת עליו שום מערכת הפעלה 2 המחיצות NTFS,משתמש במיזוג בתוכנת פרטישן מג'יק 7 עובד מתוך מערכת הפעלה xp+sp2 כשאני לוחץ apply changes בפרטישן ע"מ לבצע את המיזוג קופצת לי הודעת השגיאה הבאה מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
היוש 😘 https://www.youtube.com/watch?v=BR1mAMTacwo נתקלתי בזה, זה בחור שיש לו מיזם של קורסים אוןליין, בחינם, בעברית! איך לא חשבו על זה קודם????? אני מנסה לעזור במה שאני יכול.. מי שיש לו את הכלים והידע להעביר קורסים כאלה מוזמן ליצור איתו קשר! פיס
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת ברדר J430W הזרקת דיו האם ניתן למלא את ראשי הדיו באמצעות ערכת מילוי כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגה? ואיפה יש סירטון המסביר את אופן המילוי?תודה!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-