תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה מחקתי בלי כוונה קובץ שנמצא בכונן רשת שיתופי, מה שאומר שאני לא יכולה לשחזר את הקובץ כי סל מחזור לא רלוונטי. מה אני יכולה לעשות?? יש דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייח חדש ואני מנסה לחבר אותו למסכים למיניהם ואין תמונה: ניסיון דרך א': כבל dvi חדש מניילון בין המחשב למסך. מסך מראה תמונה ל 5 שניות ואז הופך לשחור. בנוסף רשום digital כשיש תמונה. ניסיון דרך ב': כבל hdmi חדש מניילון 10 מ' בין המחשב לטלוויזיה. לא מזהה בכל הערוצים מסך כחול: hdm1, hdmi2, TV, PC, video1, video 2. ניסיון דרך ג': כבל hdmi בין המחשב נייח למחשב נייד כדי לראות תמונה במסך של הנייד. מקש ווינדוס+ p ואז "מסך שני בלבד", מראה מסוך שחור ולאחר מכן "מסך שני- לא מצאנו מסך אחר להתחבר אליו. בדוק את החיבורים שלך ונסה שוב. מצורפות לתמונות להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצלמת הלפטופ שלי התקלקלה ורציתי לשאול אם ניתן עד שתתוקן להגדיר את מצלמת הסמארטפון (אנדרואיד) כמצלמה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה SATELLITE. אני בדרכים הרבה וזקוק להטענה במקום שאין שקע. גודל הסוללה של המחשב שלי הוא כ 4500 ויש ברשותי מטען נייד של 6000 האם יש דרך להטעין את המחשב דרך המטען הנייד ? (אולי מתאם לחבר את הסוללה כמקור מתח לחלק המטען שמתחבר למחשב (במקום הכבל לשקע החשמל הרגיל) ) שימו לב,אני לא מדבר על הטענה דרך כניסת USB אלא על הטענה דרך השקע הרגיל. תודה מראש. חיים.
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיסק שפעם היה ברייד אכשיו אני רוצה לפרמט לשימוש אחר הוא לא מטפרמט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רצה לצפות בסרטון משג IFO אבל זה לא נתן לי איך אני צופה בקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי משחק במחשב סימנתי לו שיעשה לי את האייקון של המשחק בשולחן העבודה סיימתי להתקין ואין לי את האייקון של המשחק מה עושים ? איך מתקנים ? אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח שמחובר ב-usb3 לראוטר של שיאומי. אני מוריד לכונן הזה קבצים גדולים, לפעמים הם דחוסים. יש אפשרות לפתוח את הקבצים על הכונן המרוחק במהירות גבוהה? כרגע נראה שהם נפתחים על המחשב שממנו אני מנהל אותם, המחשב הזה מחובר לראוטר ב-wifi וזה איטי להחריד. תודה אילן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שכל שנייה נדלק ונכבה לאחר שנייה,אפילו לא מגיע לביוס ולא מספיק להשמיע צפצוף. שללתי את רוב הבעיות ועדיין לא מובן לי מדוע הוא לא תקין.. החלפתי ספק לספק חדש של crosair cx450 ראם חדש crosair ddr3 8gb כמו כן בדקתי מעבד אחר הנוכחי I5 4570(הקודם I3 4130) לוח אם הוחלף לGIGABYTE GA-H81M-S2PV (במקור היה לוח של asrock h81m-hds שלא הגיב כלל). שללתי בעיה של לחצן הדלקה. בוצע החלפת מיקומים של הram, סוללת CMOS. והדבר היחיד שלא הוחלף זה מאורר מעבד שמתחיל להסתובב ומספיק שהמחשב נכבה, שממש קשה לי להאמין שזה הוא. יש לציין שוידאתי שהראם, המעבד והספק תקינים. לא הצלחתי לוודא אם הלוח אם תקין במאה אחוז, מכיוון שהוא לא עולה אין לי יכולת להפעי…
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-