עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ראשית, מכיוון שהשאלות שלי נוגעות בכמה דברים החלטתי לפתוח את הנושא בפורום זה, אם טעיתי אבקש את סליחתכם ואשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את הנושא לפורום המתאים. לנושא עצמו. החלטתי לראשונה בחיי (הגיע הזמן) להפסיק לקנות מחשבי מותג ולבנות מחשב לבד וגם להרכיב אותו לבד, לאחר התייעצות פה בפורום מצורף פה למטה המפרט שכבר בנוי אצלי (חוץ מזכרונות שעדיין לא הגיעו מאמזון) ובהקשר להרכבת מפרט זה יש לי מס' שאלות ואודה על כל סיוע בנושא. Intel Core i5 8500 Arctic Freezer 12 Gigabyte B360M D2V Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL14 Crucial MX500 250GB Seagate 3TB BarraCuda Seasonic FOCUS 450 Gold Antec P110 Silent …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

התקנתי SSD במקום הישן שנהרס ובגוגל כרום התחברתי לחשבון שלי אבל הסימניות שהיו לי במועדפים לא נשמרו..יש דרך לשחזר?

4. Started by Ravit Chason,

שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה

5. Started by alexxxxx55555,

שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה

6. Started by ikehgl,

כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מפרט המחשב: נקנה ביולי 2010: GIGABYTE GA-P55-USB3 Intel Core i5 750 + Cooling Alpine 11 Rev 2.0 ADATE DDR3 4GB (2x2GB) 1600 CL9 MSI GTX 750Ti N750 TI TF 2GD5/OC SeaSonic SS-500ET 500Watt תיאור התקלה: מחשב קופא באקראי, בעבר זה היה פעם בשבוע בערך ואף הפסיק ליותר מחודש, עכשיו זה באופן יומיומי. כשזה קורה התמונה על המסך תקועה, אין חשמל לעכבר (אין אור אדום מאחור) ולמקלדת (חיווי אורות של נאם לוק וכו' כבויים). אם המחשב משמיע משהו אז הרמקולים ימשיכו בצפצוף (מחוברים לחשמל חיצוני). כדי שהמחשב יזהה את כל הזיכרון, אני צריך לנתק אותו מהחשמל לשתי דקות, ולפעמים זה לא מצליח וצריך להוציא את הבטריה של ה-BIOS. השיטה של msconfig לא רלוו…

8. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בוריס אברמוב,

למה המחשב שלי לא תומך בפורטנייט.

10. Started by אלחנן דובק,

יש ברשותי מחשב HP Elitebook 2560p שהגיע עם ווינדוס 7 מותקן שדרגתי אותו לווינדוס 10 ואני רואה שחסר לו המון דרייברים באתר שלהם אין לו דרייברים לווינדוס 10 השאלה אם יש מה לעשות או להחזיר אותו לוויננדוס 7 תודה

11. Started by DT2387,

שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by naor926,

שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה

13. Started by Nir Davidovich,

היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, שמתי לב שהעכבר שלי יוצא מגבולות המסך, וכשניסיתי לבדוק מה הסיפור בהגדרות הרזולוציה של ווינדוס, גם ההגדרות עצמן נפתחות מחוץ למסך ואני לא יכול לגשת אליהן בכלל בגלל זה. גם אם אני מחבר את המחשב ב-HDMI למסך נוסף, והתצוגה בו כאילו מורחבת, עדיין לא רואים את ההגדרות. מכירים את הבעיה? אשמח לתשובה ממי שיודע חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ניבר,

היי, ממש אשמח לעזרה. משתמשת בווינדוס ויסטה 32 ביט. הדלקתי את את המחשב והופיע לי מסך שחור עם הודעה: windows boot manager windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. insert your windows installation disc and restart your computer. 2. choose your language settings and then click "next" 3. click "repair your computer". if you do not have this disc contact your system adminstartor for assistance. file:/windows/system32/drivers/aswbidshx.sys status: 0xc0000098 info: windows failed to load because a critical system drive…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Ben Moselle,

היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…

17. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

18. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מדגם VOSTRO 3350 מערכת הפעלה: ווינדוס 7 - 64 סיביות. נראה לי שעדכנתי את כל הדרייברים (בדקתי באמצעות תוכנת dell support assist ) ואת חלק מהדרייברים שהתוכנה לא הצליחה להוריד הורדתי לבד באתר של דל. בדקתי בביוס שמצב ה USB על מצב מופעל. כרגע אני מצליח להטעין את מכשיר הפאלפון שלי, אבל אני לא מצליח להיכנס לתקיית קבצים של המכשיר. כמו כן, שאני מכניס דיסק און קי, האור בדיסק נדלק אך המחשב לא מזהה לי אותו. אותו כנ"ל גם לגבי העכבר הנייד, כשאני מחבר אותו אני לא מצליח לעבוד איתו (למרות שהוא פועל מצויין במחשב אחר). עדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה וממש ממש אשמח לעזרתכם/ן!!

• 2 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. Started by No-One,

שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by metttalllica92,

אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.

21. היי, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה, ומסך חדש של דל מדגם u2715h. אין לי כבל dvi, אז ניסיתי לחבר עם כבל hdmi בין המסך החדש והכרטיס מסך, בין הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובין הטלוויזיה ליציאת hdmi בלוח אם. בנוסף ניסיתי לחבר dp בכרטיס מסך וmniDp במסך, ואף אחת מהאופציות האלו לא סיפקו לי אות מהמחשב. אני מאמין שברגע שאתקין מערכת הפעלה, הבעיה תיפתר, אבל עד אז אין לי דרך לבצע את ההתקנה ללא מסך. האם האופציה היחידה שלי היא להשיג כבל dvi?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yamit Segev,

היי יש לי מסך טלויזיה רגיל ועוד מסך של SMART TV , אני מנסה לחבר אותם למחשב בצורה הזו : לטלויזיה הרגילה חיברתי HDMI עם החיבור הרגיל ולסמארט חיברתי HDMI שמתחבר בDVI המחשב שלי קולט את שני החיבורים וכל אחד מהם יכול לעבוד בנפרד אבל שאני מחברת את שניהם בו זמנית למחשב רק הראשון שחיברתי תופס נכנסתי לרזולוציית מסך ומוגדר שם רק מסך אחד למרות שלחצתי על ''זהה'' אני ממש חייבת לחבר את שני המחשבים במהירות , מישהו יכול לנסות לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dante123,

אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אפי גרינברג,

ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.