עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benchmarker,

שלום לכולם קניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת. אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  2. תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. **עדכון** ניסיתי בינתיים לאפס את הביוס עם ג'אמפר אבל המחשב פשוט לא נדלק(יעני מקצר אבל לא טוב, המחשב כאילו לא מקבל בכלל מתח)! בלי הג'אמפר הוא נדלק אבל כמובן עם התקלה שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של msi. לאחרונה ניתקתי ממנו את ההארד דיסק לתקופה של חודש(לצורך שליחה למעבדת שחזור מידע) ולפני כמה שבועות החזרתי. המחשב נדלק והכל היה בסדר. למחרת ניתקתי אותו לצורך מעבר דירה, וכשחיברתי בדירה החדשה נתקלתי בבעיה שהמסך של הלוח אם לא נטען בכלל, אין צפצוף בהתחלה(למרות שהוא תקין, לדוגמה, כשהדלקתי בלי RAM הוא צפצף 3 פעמים) והמחשב עושה ריסטרט בלופים לאחר 5 שניות בערך מההדלקה. לאחר שחרשתי את גוגל הגעתי למסקנה(לדעתי) שהבעיה היא בביוס, אבל כל ניסיון שה…

4. Started by king2007,

שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asaft,

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Hydr0,

שלום. הנה הבעייה שלי: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=807316 בבקשה תעזרו לי. לא רציתי לכתוב מחדש את כל הדיון כי גם בתגובות כתבתי דברים. תודהההההה

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by יוגב1,

שלום יש לי לפטופ עם חיבור 1394 אני הבנתי שיש שני סוגים: FIREWIRE 400 ו800 איך אני ידע איזה מהם שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DesGenT,

after 1 hour of working my computer shuts down and does not turn on. if power cable is reinserted the computer starts and after a few seconds shutdowns again. it goes on only if i left it without the power cable for about 5 minutes .... it is really annoying can anyone tell me what the problem could be????? sorry for english... :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sh_Dor_Lq,

לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yakir dayan,

התקנתי כרטיס מסך חדש HD7850 1GB ומראה לי את שורת המשימות לא בצבע המקורי וגם שאני מעביר תמונה במהירות אני רואה אותה נמרחת המחשב איטי יחסית למה שהיה בעבר.. יש לציין שמחקתי את הדרייבר לפניכן ורק אז התקנתי את החדש, עשיתי את זה פעמיים ואין שינוי תמונה: http://up400.siz.co.il/up3/qyngmzwmm1wi.png המפרט שלי הוא: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: E8400 זיכרון: 8GB DDR2 ספק: ENEMARX 600W לא ג'נרי יש מצב שהכרטיס מסך לא מתאים למפרט הזה? לפניכן היה לי HD4850..

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם..אז זהו הסיפור..(קצת ארוך אבל בבקשה תקראו) לפני שבוע וקצת המחשב שלי התחיל להיתקע לגמרי...עם זה בזמן גלישה או הורדה או במשחקים. רק ריסט היה עוזר,החלטתי להתחיל לבדוק מה קורה. בדקתי בכול מיני תוכנות נגד ספיים וירוסים וכו..לא עזר...טוב אז עשיתי פירמוט כללי....גם לא עזר...התקנתי אז PRIME95 ועשיתי בדיקות שונות בו אבל לא מצאתי שום בעיה...אז עשיתי בדיקה מאוד ארוכה בתוכנה MEMTEST.....ואחרי 10 שעות כול בדיקה שם עברה בלי שום תקלה! אוקי אני מתחיל להתחמם....ניסיתי להחליף כרטיס מסך....לא עזר....ניסיתי הראדיסק אחר...גם לא עזר....ניתקתי סידירום או כול דבר אחר שיכול לשבש אולי משהו אבל גם לא עזר. טוב ואז אתמול התחלתי לבדוק את הזכרונות שלי: יש לי 2 סטיקים של 512 400MHZ DDR A…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא מצאתי בסטיקי יש לי איזה צוואר בקבוק שמאט לי את המחשב יש איזה תוכנה שתמצא לי את הבעיה ? ??? תודה

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by Da-Funk,

אני שם ת'דיסק עשיתי BOOT FROM CDROM אני מחכה ולא קורה הרבה... אז זה פתאום רושם שזה בודק את החומרה של המחשב שלי נהיה מסך שחור ושוב לא קורה כלום עד שאני נכנע.... הוא פשוט לא נכנס להתקנה יש למשהו רעיון ? המחשב הוא AMD2500 עם לוח אפוקס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים) תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by efik,

חברת EPOX נתנה בדסיק של הדריברים שלה תוכנה שנקראת Magic BIOS ואני ברוב טיפשותי הפעלתי אותה , התוכנה התחברה לשרת הורידה את הBIOS החדש שאלה אותי אם אני מוכן לעשות את זה והאם לנקות את ה CMOS אמרתי לה כן בשניהם ואז הפעילה איזה תוכנה שרצה ואמורה לעשות FLASH ללוח האם אחרי כל העניין היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ואז התחילו כל הצרות. בתחלה המחשב floppy disk(s) fail (40) אחר כך כיביתי את המחשב והתכנתי את הכונן (הוא לא היה מחובר) ברגע שהדלקתי הוא הביא לי הודעה CMOS checksum error - default loaded אחרכך כיביתי שוב סמתי דיסקט וברגע שהדלקתי הוא הביא לי את ההודעה הזו secondary IDE channel 80 conducor cable installed CMOS checksum error - default loaded כיביתי הוצאתי את הדיסקט והדל…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by old_school,

שלום לכולם: השבוע שידרגתי את כרטיס מסך מ 8600 ל Radeon Toxic HD4870 Sapphire ואת הספק החלפתי ל Thermaltake 500W . עד עכשיו, שיחקתי עם 8600 ASUS וספק 450 בלי בעיה, שעות. עכשיו, עם הכרטיס החדש וספק חדש, המשחק נתקע אחרי מספר דקות, זה יכול להיות 5 דקות וגם אחרי 20. ההגדרות הגרפיות של המשחק על אוטומט (HIGH) כלומר המשחק קובע על פי הכרטיס. שהמשחק עובד, הכל נראה בסדר אבל פתאום פשוט נתקע. מישהו מכיר את התופעה? אני משתמש בדריבר האחרון של Sapphire. מעבד 8400 ו 2 גיגה RAM. מתחיל להצטער על כל השידרוג.... אולי הכרטיס הזה היה טעות... פעם ראשונה שאני קונה ATI .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by נץ,

בהדלקת המחשב נשמע צפצוף יחיד נורמלי , הנורות במקלדת נדלקות, אבל אז מופיע: BACKUP BIOS Checksum Error Auto-Recovering ……………. אבל השחזור מסתיים, ומתחיל תהליך של עלייה מחדש ועוד פעם ההודעה הנ"ל ב- Loop אינסופי. ביצעתי CLR_CMOS : ניתוק מחשמל, קיצור מגעים, הוצאת סוללה למשך 24 שעות הוצאתי sim זיכרון אחד בכל פעם (יש שניים) , ניתקתי HD. הורדתי BIOS מאתר היצרן, אבל לא ניתן לטעון אותו כי Q-FLASH לא עולה (לחיצה על מקש END או כל מקש אחר לא עושה דבר). לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L מעבד E6300 ספק Antec 350W שינויי תצורה: לאחרונה עברתי לגלישה דרך בזב"ל עם ראוטר שלהם Privatebox , לא נראה קשור אודה לרעיון כלשהו , טרם שהמחשב הולך לטיפול יופי במעב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ozzo,

שלום לכולם, היתה לי תקלה במחשב שהתחילה אחרי הפסקת חשמל. המחשב בן 9 שנים, הדבר היחיד שהוחלף זה כרטיס מסך. הדלקתי אותו (אירוע נדיר) ובצעתי התקנות של כל מיני - java עדכון מערכת הפעלה (win7) משהו לא זז טוב אז הפעלתי מחדש... האנטיוירוס לא עלה וכל מיני תוכנות נוספות, העסק היה כבד ביותר, לא ראיתי משהו רץ ברקע (בפרוססים) בסופו של דבר עשיתי ריסטור במצב סייפמוד ארבעה ימים אחורה. לא עזר. עשיתי ריסטור חודש אחורה, עזר. עכשיו עובד כמו קודם. לאחר יום עבודה פתאום שוב כרום לא עולה... הורדתי מחדש את הכרום וזה פתר את הבעיה. בהתחלה חשבתי שזה היה וירוס, לפני הריסטור הרציני הרצתי AVAST ומיילוורבייטס לא נראה לי שמצאו משהו דרמטי... יש לי תחושה שזה הכונן הקשיח, יש איזה רעש כאשר המחשב …

22. Started by Spirit Crusher,

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה.. וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB מה יכולה להיות הבעיה? אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג ומערכת הפעלה XP תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  23. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

24. Started by SPONER,

אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי

• 14 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.