תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
Ux31a notebook לא מעלה ווינדוס פתאום מבקש סיסמא לביוס בתחילה, הצלחתי לשחזר סיסמא ולהיכנס לביוס , נראה שלא מזהה דיסק או שלא נותן לי גישה למידע, למרות שרשום אדמין. עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפטופ HP ישן עם ווינדוס 10 כ. מסך: geforce g105m הרזולוצייה נתקעה לי על 1024x768 והלחצן אפשרויות נהיה אפור ואי אפשר לשנות את זה. ניסיתי פעמיים למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, זה עזר רק ליום יומיים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן התקנת תוכנה מופיע לי השגיאה הזו Registry import: .The specified file is not are registry script You can only import binary registry files from within the registry editor אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפטופ שהגיע עם Ubunutu ואני מנסה כעת להתקין עליו Windows (במקום האובונוטו). הבעיה היא שבשלב שאני צריך לבחור מחיצה להתקין עליה את הווינדוס - הוא לא מאפשר לי להתקין על אף אחת מהקיימות. הבנתי שאני יכול ללחוץ שם על ״מחק״ או ״איתחול״ או משהו כזה אבל אני לא מבין בזה ואין לי מושג גם כמה GB להקצות לכל מחיצה.. נראה לי שאני רוצה סידור קלאסי של מחיצות: מחיצה אחת שתיהיה recovery של ווינדוס, ועוד מחיצה אחרת לשימוש.. מה דעתכם על החלוקה הזו? איך עושים את זה? מצ״ב צילום. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש ואת במחשב הישן חברתי לו את הכרטיס מסך ודיסק קשיח למחשב של אישי של אבא שלי כי החומרה שם יותר חזקה . הבעיה שאני בא לעשות התקנת windows 10 לצורך הענין דרך usb ובזמן הטעינה שהוא מגיע להתקנה יש את המסך הזה בדקתי במחשב החדש אם זו בעיה של ההתקנה אבל עובד כמו שצריך, הוא צריך לפתוח לי תמונה כמו שזו למטה אבל פה הוא עוצר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בחנות קופה שמבוססת על וינדוס 2000 ואני מעוניין להתקין לו כרטיס רשת אלחוטי של level oen, באתר שלהם יש דרייבר מXP ומעלה. איך אפשר להשיג לוינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את הכרטיס הזה https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GC-ALPINE-RIDGE-rev-10#ov מסתבר שהוא לא מתאים ללוח אם שלי, הוא דורש יציאת THB_C Header על הלוח. מה שבעצם מצריך ממני להחליף לוח, מעבד + קירור וזכרונות. או לוותר על הכרטיס הזה ולחפש לוח שמתאים למעבד שלי - דהיינו LGA-1155 עם יציאת Thunderbolt™ 3 - 40 Gb/s שדיי קשה לי להאמין שקיים כזה. מה הייתם ממליצים מהידע והניסיון שלכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שניתן להתחבר לאתר דרך VPN. הורדתי תוכנה של וי פי אן ועדיין זה לא מאפשר לי להתחבר לאתר מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הוא שווה משהוא בכלל? הוא עובד חלק. ווינדוס XP nusboym15@gmail.com אשמח לתשובות במייל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי דיסק אונקי חדש של 32 גיגה השתמשתי בו כדי ליצור דיסק אתחול להתקנת מערכת הפעלה מחדש במחשב זה הפך את הדיסק ל-2 כוננים. עשיתי אתחול (על 2 הכוננים) וזה נשאר כך איך הופכים את זה לדיסק אונקי אחד? מצ"ב תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הנתונים: מסך של חברת AOC Q3279VWFD מחובר עם כבל HDMI אין כרטיס מסך - כרטיס מסך מובנה של intel 630 בוצעו הבדיקות הבאות: 1. החלפתי מחשב -עדיין קורה 2. כבל הוחלף מDVI ל - HDMI 3. דרייברים עודכנו 4. בוצעו עדכונים למערכת הפעלה הבעיה : היא שהמסך בצורה אקראית נהיה שחור לכמה רגעים באמצע עבודה ואז חוזר ...משהו הזוי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-