עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by D.A.Y.C,

הי. הרבה פעמים שאני בגוגל ומקליד טפסים בסוף הוא עושה לי I m not robot. ולוקח לי בערך 4 דקות למלאת את כל השאלות שלו. יש דרך להוציא את זה לגמרי?

2. Started by הגיימר,

טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, רכשתי מחשב של HP- HP Pavilion 15-cs2001nj ולאחר שבועיים (ובמשך כמעט חודשיים) אני חווה המון ניתוקים מה-WIFI במחשב חשבתי בהתחלה שזו בעיה ברשת הביתית שלי אבל עם 2 מחשבים ניידים אחרים בבית זה עובד מעולה ואין ניתוקים אז אני מסיק שהבעיה במחשב שלי עכשיו - יש מצב ואני לא בטוח שזה מעדכון ווינדוס שעשיתי או שפשוט המתאם רשת במחשב נייד לא טוב - התקנתי את הדרייבר האחרון לפי HP וזה עדיין ככה 😕 מה הייתם ממליצים לעשות? איך לבדוק? טיפה מיואש, מחשב חדש ואי אפשר לעבוד

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Myrath,

שלום, האם ישנה דרך לתעד דף פייסבוק או עמוד מתוך אתר כפי שהוא שלא ע"י שמירה סטטית (כPDF או סרטון של האתר) - האם יש דרך להוכיח שאתר ביום מסוים היה כפי שהוא היה מבחינה מחשובית (ובדרך שגם ניתן לעשות בה חיפוש ctrl+f)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני לא ממש מבין במחשבים ואני מקווה שזה המקום הנכון לחפש בו את הפיתרון, בבקשה סלחו לי אם לא. בכל מקרה, לפני חצי שנה בערך שדרגתי את המחשב שלי וקניתי כרטיס GeForce GTX 1060. עד כה הכרטיס עובד מעולה. אבל אני רוצה לעבוד עם שני מסכים ולא רק עם אחד. לקחתי מסך ישן שהיה לי בבית, אבל החיבור שלו לא היה מתאים לחיבור של הלוח (ללוח יש חיבורי hdmi, displayPort וחיבור DVI אחד, וזה לא אף אחד מהם. אני לא יודע איך הוא נקרא, פשוט החיבור הכחול הישן הזה של המחשבים) אז ניסיתי לחבר את המסך לחיבור של המחשב עצמו, של לוח האם. אבל המסך לא מגיב בכלל. המסך בבירור עובד כי בדקתי אותו על מחשב אחר... המסך הראשי שלי שכן עובד הוא חיבור DVI ולכן הוא עובד בסדר. …

7. שבת שלום וערב טוב. שימי נחמן, ברשותי מחשב נייח מיזה כ4/5 שנים. לאחרונה לוקח למחשב זמן רב לעלות.. אליו הם השלבים: 1. לוחץ על כפתור ההדלקה. 2. מסך שחור. 3. ממתין בין 7 דקות ל20 דקות. (יש פעמים שאני מחכה אף יותר ויש פעמים שהוא לא נדלק כלל אלה אם אני לוחץ על כפתור הreset) 4. נפתח הboot. 5. ישר לאחר מכן המחשב עולה. השאלות: 1. מהיא התקלה ? 2. איך אני פותר את התקלה ? 3. מדוע קורה מצבים אלו ? (זאת אומרת מהיא הגורם לתקלות אלו?) אשמח לעזרה בבקשה. תודה מראש ושבת שלום!

8. כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

10. צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^

11. Started by Ilanit Bogatirov,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי רכשתי לפני שבוע מחשב Legion C530-19ICB Cube של Lenovo הבנתי ששידרוג מחשב זה הוא קצת בעייתי האם ניתן להכניס עוד כרטיס זיכרון או להחליף לאחד אחר בצורה מהירה? או שיש צורך להנחיות מיוחדות. קישור למחשב : https://ksp.co.il/?uin=62178&select=.1304..1537.&txt_search= מפרט: ערכת שבבים Intel® B360 מעבד Intel® Core™ i5-9400 Processor, 9M Cache, 2.9 GHz up to 4.1 GHz זיכרון 8GB DDR4-2666 MHz (1 x 8GB) Up to 32 GB DDR4 כונן קשיח 1TB HDD SATA III, 7200 rpm, 3.5-inch + 128GB M.2 2242 SSD PCIe מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1050, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא תקשורת…

13. Started by אלי ואנונו,

מחיצת ה-c כונן המערכת שלי מלאה ויש לי מחיצה פנויה המסומנת כמחיצה לוגית פשוטה.208 gb. באמצעות ניהול דיסקים,ניסיתי להרחיב את כונן c לחצתי על העכבר ימן מופיעה חלונית הדו שיח . אמצעי הרחבה בהיר ואינו מאפשר ביצוע ההרחבה. מה הסיבה. ואך ניתן לפתור את התקלה????? תודה

14. Started by מרים נדל,

שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kawaz123,

אהלן, יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron 15 5567 כרגע יש לו RAM של 4GB (שני סלוטים לכרטיסים) אני מעוניין לשדרג אותו ל-8GB השאלה היא מה עדיף, להוסיף עוד 4GB בסלוט השני או להחליף את הקיים ב-8GB אם אני הולך על האופצייה הראשונה, האם ללכת על אותו דגם וחברה של הכרטיס הקיים (והאם אני יכול לבדוק את זה מבלי לפתוח את המחשב) ואם אני הולך על האופצייה השנייה איזה דגם וחברה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים? תודה רבה

16. Started by הילה30,

כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by or7755,

שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.

18. Started by Aviv Sabag,

שלום... מדובר במחשב נייד לנובו Y700. נשפך לי קפה על החלק הקדמי של המחשב, המחשב עבד כרגיל אבל אחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק. פתחתי אותו לראות אם עדיין יש בו נוזלים כדי לייבש אותם, היה נראה תקין ובלי נוזל וכמובן שלא נדלק. פירקתי שוב ושמתי ספריי מגעים, חיברתי ולא עבד. לאחר התייעצות עם חבר פירקתי שוב ניתקתי את סוללת הביוס והסוללה הרגילה, עדיין לא עבד, רק לאחר חיבור לחשמל התחיל לעבוד. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו אך ללא הצלחה, נאצלתי לחזור על התהליך של הוצאת הסוללה וחיבור לחשמל ואז שוב התחיל לעבוד... מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? והאם אפשר לפתור אותה לצמיתות

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by D.A.Y.C,

שלום. היה לי בעיה במחשב ועשיתי sfc / scannow הוא מצא כמה שגיאות. ובטעות הפעלתי את המחשב מחדש ושאני לוחץ על המשתמש ורושם את הסיסמא הוא עושה ברוך הבא ואז הוא לא נכנס וחוזר למסך נעילה שאני לא מספיק לראות את השולחן עבודה. עזרה!

20. Started by maximeivine,

יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…

22. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)

23. Started by Ori Haham,

היי, לאחרונה הזזתי את המחשב והוא נכבה לאחר מכן ניסיתי להדליק אותו הוא נדלק ל2 שניות ומתכבה I5 4460 Gigabyte h77 Geforce 660GTX 4GB x 4 1000GB + 120GB SSD ביצעתי ניקוי אבק פירקתי את כל החלקים, השארתי רק את המעבד המחשב נדלק ומצפצף ציפצופים קצרים, כעבור דקה נכבה ושוב. (כנראה בגלל שאין זיכרון) התחלתי להרכיב שמתי סטיק זיכרון אחד נדלק 2 שניות נכבה.. הוצאתי את הסטיק חיברתי כרטיס מסך נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה המשכתי להרכיב הארד דיסקים מאווררים הכל נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה חיברתי את הצורב גם נדלק 2 שניות נכבה ללא צפצופים בקיצור כאשר הצורב מחובר או כרטיס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eden bar,

שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …

25. Started by Blablabla Bla,

גם כאשר אני מעתיק קיצור דרך הוא לא מופיעה על שולחן העבודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.