תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין להעביר את חיבור האינטרנט (DSL) מהסלון לאחד החדרים. בחדר יש גם שקע טלפון אך כרגע הDSL פעיל בשקע הטלפון בסלון. איך ניתן לשנות את החיבורים כך שנקודת האינטרנט תהיה בחדר?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני הרבה משתמש על מערכת הפעלה ubuntu שאני מתקין אותה על המחשב. לו על מכונה וירטואלית. אני צורב את מערכת ההפעלה על usb על ידי התוכנה rufus עכשיו בטעות לחצתי בתוכנה של rufus על משהוא כזה אם המילה usb לחצתי שימשיך והדיסק און קי שהיה בו קבצים חשובים, הלך כי כל הקבצים נמחקו מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות ללא שימוש ניסיתי להדליק את המחשב, אבל הוא כל הזמן תקוע ב"עובר למצב תרדמה". ניסיתי ללחוץ על מקשים, להזיז את העכבר, לכבות וכו' ושום דבר לא עזר
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לטיפים לגבי שמירת אורך חיים של לפטופ. לדוגמא: א) האם כדאי להשאיר אותו במצב של מסך סגור (מצב שינה) כאשר מעבירים אותו ממקום למקום בהנחה שהוא עדיין פועל במתח נמוך וכל פגיעה קטנה עלולה לפגוע ברכיבים? ב) במצב של שימוש תמידי (אפילו 12 שעות רצוף) האם לנתק את הסוללה ולפעול איתו היישר מעמדת ההטענה? הבנתי שסוללות אמורות לתמוך ב500 הטענות באופן כללי וממוצע. ג) על כמה לשמור את הטמפרטורה? והאם הטמפרטורה של רכיבים ספציפיים זה משנה? ד) כשסוחבים את הלפטופ (בתיק למשל)- לשים אותו בקייס נפרד או משוחרר בתיק זה בסדר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני משיג כזה כבל ל Crucial MX500 250GB SATA 2.5" 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה לגבי הבעיה הבאה: בגלישה ב- Chrome הדפדפן כאילו נתקע, לא מציג כלום בזמן שבתחתית מצד שמאל מופיעה ההודעה "Establishing secure connection". בניסיון גלישה עם Edge לאותו אתר (במקרה זה ynet), אין שום בעיה והכל תקין. כבר ניסיתי להתקין מחדש את המחשב, ותקופה מסוימת זה עבד בסדר ופתאום חזר בדיוק לאותה הבעיה. מערכת ההפעלה היא Windows 10 Pro 64 bit Engilsh. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? המעניין הוא שיש לי מחשב נוסף בדיוק אותו דבר מבחינת החומרה, מחובר על אותה רשת, ושם אין את הבעיה הזו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש בפורום הזמנתי מחשב בהרכבה מפלונטר, קיבלתי אותו לפני פחות משבוע. ביום הראשון הכל עבד חלק והכל בסדר. אחרי זה אני מדליק את המחשב, המסך שחור ובכלל לא מקבל תמונה, המחשב שנדלק עושה ביפ (לא עושה כשהוא נדלק כרגיל) והמאווררים של הכרטיס מסך רצים בפול ספיד. המחשב גם לא מכיב לכיבוי דרך הכפתור הרגיל ואפשר לכבות אותו רק מהמפסק מאחורה שליד הספק. שלחתי אליהם לתיקון ואצלם הכל היה נראה בסדר ולא הייתה שום בעיה. בזמן שהמחשב היה אצלם בתיקון חיברתי את המחשב הישן שלי, ואותה תקלה פתאום הופיע, אחרי שהמחשב הזה כבר תקין בלי בעיות 5 שנים... ניסיתי להחליף כאבל חשמל (קומקום), החלפתי את הנקודה שממנה המחשב מחובר, אבל באמת שכבר נותרתי אובד עצות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 והצבע של המחשב כאילו מרוח על המסך והאייקונים עצמם מתושטשים. וזה לו קשור למסך כי יש לי כמה מערכות הפעלה על המחשב שזה לו ככה ושאני פותח את ההגדרות ברזולוציה הוא נותן לי רק 3 אפשרויות להקטין ולהגדיל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dell inspirion 5000 עם 1T SATA, אני רוצה להחליף אותו ל 256 Ssd. בנוגע לזה יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להוסיף את הSSd או רק להחליף ? 2. במידה ואני מחליף איך אני מעביר להארד דיסק החדש את מערכת ההפעלה window 10 ואת חבילת הoffice שיש לי על ההארד דיסק הישן? 3. איזה SSD מומלץ לקנות? תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה תקופה שהוא היה קורס לי פעם ב... בימים האחרונים זה על בסיס יומי... ועכשיו לא נדלק לי בכלל https://youtu.be/pmgN8U25z6M
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נניח שאני נכנס לקבוצה בפייסבוק עם 1000 הודעות ואני רוצה לקרוא את כולן. אז אחרי שאני קורא את ה-100 האחרונות אני סוגר את המחשב והולך לישון. עכשיו ביום למחרת אני חייב לגלול ולגלול ולגלול או שיש דרך 'לקפוץ' אחורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-