עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. שלום רב מפרט המחשב שלי: Pentium 4 2.00GHz GeForce 6200 256MB 1GB DDR RAM כאשר אני צופה עם מחשב זה בסרטי HD (לדוגמא: "Watch in HD" ב-YouTube), אני מקבל מהירות FPS נמוכה ביותר אשר איננה מאפשרת צפייה הגונה בסרט. לעומת זאת, במחשב נייד אחר בביתי, אשר לו מעבד Pentium M 1.7GHz, 1GB RAM וכרטיס מסך בעל 32MB, הצפייה אומנם אינה חלקה אך הרבה יותר טובה מאשר במחשבי השני. נראה לי מאוד לא הגיוני שזוהי לא בעיה ושהשילוב של רכיבי המחשב הנייד פשוט יותר טוב. אני גם לא בטוח כי זהו המקום המתאים ביותר לשאלתי, אך אני לא יודע איזה רכיב הוא הגורם לבעיה. אני יודע שישנה גם אפשרות כי הבעיה תיפתר בעקיפין על ידי שינויי הגדרות בתוכנה, אך לא בטוח בכך, ולכן אני מצטער מראש למקרה שזהו לא המקום המתאים. תודה …

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום, אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה. לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'. לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA) בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות. שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by EB1000,

שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by yoel11,

ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vista,‏ Windows 7,‏ Windows Server 2008,‏ Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 ‏(KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.

10. Started by dyn,

שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by vd2,

שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by carmelforkosh,

אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  14. קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by nim901,

היום קיבלתי משכן שלי PS1 אז חיברתי בהתחלה ל TV שלי אבל הבעייה שאין לו כרטיס זיכרון אז צריך להשאיר את ה PS1 דולק כדי לא להתחיל מהתחלה. בכל מקרה אמרתי לעצמי שאם אני אעביר את ה PS1 למחשב שלי בחדר ככה אני אוכל לשחק כל הזמן וכך עשיתי. עכשיו כשחיברתי הכל הלך טוב ויפה באתי להפעיל תתוכנה לא עולה אני רואה מסך שחור אז ניסיתי להעביר ערוצים לא הולך אז אמרתי לעצמי אולי ריסט יעזור טוב... עשיתי ריסט המחשב עבר תלוגו המשעמם של XP ובום מסך כחול אז אמרתי לעצמי בטח המחשב חם אז כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה אחר כך שוב הדלקתי בום עוד מסך כחול \: בכל מקרה הכנסתי את הדיסק של XP במטרה להתקין שוב את הוינדוס מבלי לפרמט ובטעות לחצתי פעמיים אנטר וזה התחיל לפרמט \: קיצר עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי שוב …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Supernak,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by yakirZ,

למחוק

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by דניאל י.,

שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by tigerex,

העכבר שלי עושה המון בעיות ואני לא יודע למה, אם הבעיה היא אבק אז איך אני יכול לנקות, והאם זה קשור לחלק התחתון של העכבר? הבעיות הן בעיקר בלחצנים של העכבר, אני מצליח ללחוץ פיזית, אבל במחשב לא מופיע לי שלחצתי.

23. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by SandSt0rm,

אוקיי הורדתי אותה הוא מבקש דיסקט בשביל לעשות install ואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זה ואז הוא אומר loading ומתחיל לעשות לי ax bx cx dx וליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיך עכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זז מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  25. כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים