תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי. הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות. למשל איזה ווינדוס להתקין xp הבנתי שעדיף שלא (צורך הרבה) בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה! משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני צורבי DVD מסוג LG H10A דרך אותו כבל IDE ללוח DFI INFINITY 975X ובכל פעם ה-BIOS מזהה רק אחד מהם. בדקתי את הכבל והוא תקין, מכיוון שכאשר אני מחבר רק צורב אחד לאחת היציאות אז הזיהוי מתבצע ללא כל בעיה. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
:s05:שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש: מעבד 6300 לוח: ג'יגה בייט GA-965P-DS3 זכרונות: טווינמוס DDR2 667MHZ 512MB X 2 כרטיס מסך ג'יגה-בייט 660 PCIE ספק 500W נטול שם. הארד-דיסק 160GB מאקסטור הבעיות הם: האקספלורר (הדפדפן..) קורס לעיתים דחופות - ללא קשר לאתר שגולשים אילו (גלישה חוזרת לאתר שגרם לקריסה לא גורמת לקריסה חוזרת..). ריסטרטים רנדומלים (ללא קשר לתוכנה שרצה) אשר לא משאירים מסך כחול אפילו. הפעולות אותם ניסיתי לעשות: עידכון ביוס מF1 לF4 בהרצה של "ממו טסט 86" התגלו שגיאות רבות ולאחר בדיקות חוזרות נשנות רק זכרון שהיה בסלוט מס' 3 (ניסיתי את שני הסטיקים ביחד, וכל אחד לחוד בכל סלוט)החזיר שגיאות. וכך בעצם חשבתי שהלוח דפוק (כי כל זכרון ששמתי בסלוט 3 החזיר שגיאות) אז העברתי בנתים את הזכרונות לס…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי! שידרגתי לא מזמן למחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA 8N SLI, נאמר לי שעלי ידי קליק ב DEVICE MANAGER ובחירה ב UNIVERSAL SERIAL BUS אם כתוב לי שם USB 2.0 אז יש לי אחד כזה. עשיתי את הפעולות המפורטות והסקתי שאין לי USB 2, האם הדבר נכון ואם כן מה לעשות כדי שהמחשב יזהה לי את ה USB כ 2.0? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-