עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by בלוני,

שלום, המחשב של הילדים השתגע - יש לו XP, אופיס ומשחקים שהותקנו. אתמול התקנו אינטרנט אלחוטי. פתאום הוא מכבה את עצמו בכל פעם שמנסים לשחק, להתקין תוכנה או להריץ אנטיוירוס... יש למישהו רעיון???? מה עושים לפני שכולם יוצאים מדעתם???? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by yogevzak,

שלום לכולם,המחשב שלי כבה ונדלק מחדש אבל מערכת הפעלה לא עבדה,רשם לי בביוס שהוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר ניקוי קליל המחשב עלה אבל נתן לי הודעת שגיאה. אשמח אם מישהו יגיד לי מה זה אומר.תודה רבה. העלתי תמונה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by ערן B,

לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by avihy_1989,

התחיל בשבוע האחרון מצב כאשר אני משחק או גם לא משחק סתם נמצא באינטרנט המחשב כבה ונדלק מחדש ככה כמה פעמים וזה יכול לקרות בצורה שרירותית לא מחייב דווקא במאמץ של משחק זה קורה גם סתם שאני באינטרנט או לא עושה כלום במחשב לפי לוג של event viewer יש "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. " משוייך לevent 41 - kernel power יש רעיון מה זה יכול להיות עשיתי פורמט מלא בגלל הבעיה הזו וזה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by avihy_1989,

שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לאחר שנפתרה במפתיע בעיית אתחול מערכות הפעלה [על ידי התקנה מחודשת על דיסק חדש , שתיקנה את ההתקנה על הדיסק הראשון ], יש לי עכשיו בעיית אתחול המחשב הנייח עבד היטב, ואז בוקר אחד לאחר האתחול הוא כבה ונדלק וכך שוב ושוב. הכיבוי מתחיל שתיים שלוש שניות לאחר האתחול. מאווררים עובדים. אבל מייד כבה, ושוב נדלק ל- 2 שניות וכך הלאה פתחתי מארז, ניתקתי רכיבים (זכרונות, דיסקים, מחברי חשמל ללוח אם) וחיברתי שוב. הפעם מדי פעם הצליח לעלות המחשב אבל כבה שוב לאחר כמה דקות. ושוב חזרה בעיית האתחול שתיארתי. עכשיו כשאני מתאחל המחשב נדלק מאווררים מסתובבים אבל המערכת לא עולה, המסך שחור בלי להגיע למסך האפשרות של הביוס. מנורה אדומה בלוח האם דולקת dram led יש לי שני סטיקים של זכ…

• 18 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by rikimaru,

היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  9. שלום, בימים האחרונים החלו לצוץ תופעות מוזרות במחשב הביתי. אין לי מושג אם יש קשר בין התופעות, אבל אני אציין את כולן. מחשב בן שנה - DUAL CORE 1giga RAM OS-win xp pro תופעה 1: עכבר בחיבור USB חדל לעבוד. ניתוק והחזרה של התקע מחזירות אותו לעבודה אבל רק לכמה דקות. בדקתי את התופעה עם מספר עכברים ובכל שקעי הUSB - אותה תופעה. חיבור עכבר PS2 פתר את הבעיה בנתיים. תופעה 2: המחשב כבה לאחר מספר שעות עבודה. אני מעריך שמדובר בערך ב6 שעות, מפני שזה קורה בשעות הלילה. העפתי מבט בEVENT VIEWER לראות מתי נפסקים הדיווחים. כשמנסים להדליק את המחשב, אין תגובה מלחצן ההדלקה. רק כאשר מנתקים את תקע החשמל מהקיר ומחזירים, ניתן להדליק שוב את המחשב... חבר אמר לי לבדוק את ערכי המתחים בBIOS ולפי מה שהצלחתי …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אבי11,

היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה

13. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע את המאווררים עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה האם מישהו נתקל בתופעה כזו?

15. Started by zone glide,

מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by haimcoen,

מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם

17. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by L1ron,

הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, מקווה שתוכלו לעזור לי כי הבעיה הזאת ממש משגעת אותי. הבעיה היא כמו שרשום בכותרת פשוט משום מקום המחשב עושה ריסט, בייחוד כאשר ישר מפעילים אותו! (בשביל להגיע ללוגו של הווינדוס אקס פי לוקח לו איזה 3 4 ריסטים) וגם כשווינדוס עולה הוא יכול לעבוד שעה ואז לעשות ריסט והוא יכול כמה דקות בלי שום הודעה. כמה דברים: 1. automatically restart לא מסומן ועדיין הוא לא נותן שום מסך כחול שזה לדעתי מוזר.. 2. זאת לא בעית חום של מעבד כי אני עוקב אחרי הטמפרטורה. מה עוד יכול לגרום לזה? יש לציין שהיא התחילה בלי שום משהו מיוחד שהשתנה והוא עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה, ניסיתי לבודד לנתק נגיד את המודם מהחיבור רשת (לא עזר), לנתק כל מה שמחובר ליואסבי (צורב דיוידי,diskonkey) ולא עזר. אני כמעט בטו…

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by aavichai,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by mokisho,

יש לי מחשב כף יד DELL כאשר אני מנסה לעביר קבצים מהמחשב (קבצים גדולים ) לוקח למחשב זמן להעביר אותם או שהוא לא מצליח להעביר אותם למה (אני מעביא אותם העמצעות כבל USB ו)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by gilm,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????

24. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by אופיר,

כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים