תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם בשעה טובה קניתי מחשב חדש מסוג e6300 ולוח אם מסוג astrock vista זיכרנות של ddr 2 667 333 בכל מקרה לאחר שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ראיתי שהביוס מזהה את הזכרונות כ533 ולא כ677 לאחר מכן הפעלתי את המחשב והתחלתי להריץ תוכנות באנצמארק תראו מה מוזר סנדרה נתנה לי תוצאה של 5200 אל תשכחו שהתדר הוא 266 לפי הביוס לאחר מכן הלכתי לביוס ושיניתי את התדר ל333 העלתי שוב את המחשב הפעלתי את סנדרה על אותה בדיקת זיכרון וציפיתי לקבל תוצאה יותר גבוהה מן הסתם אך לא, קיבלתי תוצאה של 3970 תוצאה נמוכה יותר בתדר של ה333 על פני התדר של ה266 שבו קיבלתי 5200 כאילו כאשר מעלים את התדר ל333 משהו מאט את הזיכרונות זאת כמובן לאחר שהלוח תומך במהירות וזאת לאחר שווידאתי לפי תוכנה שיש לי אכן זיכרונות …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב אצלי כולה שלושה ימים וכבר יש בעיות. זה התחיל אתמול בלילה כששיחקתי ב- Company of Heroes וזה יצא לי פעמיים למסך כחול עם פירוט של שגיאה שאני לא מבין ודרישה לריסטרט. היום זה קרה עוד 4-5 פעמים שאפילו לא שיחקתי .. כולה כמה תוכנות עבדו וקיבלתי מסך כחול. יש לציין שעשיתי חיפוש בפורומים ולא בדיוק מצאתי משהו שיפתור לי ת'בעיה. ראיתי שאומרים לאנשים להוריד MEMTEST ולבדוק בעיות בזכרון אבל לא מצאתי גם מדריך לתוכנה ד"א יש צורך בהעלאת תיקיית המינידאמפ ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה, בהתחלה קיבלתי את המחשב התקנתי XP והתחלתי ולעבוד..התחילו בעיות כשהתקנתי דרייברים...הרבה מסכים כחולים וכו... היום נזכרתי שיש בעיית תאימות קלה וצריך רק להוסיף קצת מתח דרך הביוס לזכרונות...וזה בדיוק מה שעשיתי..במתח לDDR2 הוספתי 0.1 עכשיו הXP עושה בעיות...בהתחלה הוא היה עולה אבל לאט רצח וגם עובד לאט ..ועכשיו הוא לא עולה בכלל...הוא נתקע במסך של הטעינה...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT של PINE FXF PV-T43A-NDF7 VC.3 W07/05 עם יש למישהו לינק לעידכון שישילח לי
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP מחשב בעל לוח P5W DH ומעבד E6600 ברגע שאני לוחץ על כיבוי אז המחשב מתחיל להסגר אבל ברגע שהוא נסגר הוא ממתין 3 שניות ונדלק שוב רק לחיצה ארוכה של 4 שניות מכבה את המחשב איך אני יכול לשנות את הוינדוס או בביוס את ההגדרה הזאת של כיבוי (ניסיתי להתקין ביוס חדש 1407 וגם זה לא עזר )
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-