עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by iib,

I need advice. I have 256 of crosair PC3200 (400mhz) C2 shell I buy another module of the same type (which is very expansive compared to other brands) - or buy 512mb of cheaper brand... I just dont know what is the risk of the other brand working with my crosiar.. The board is ASUS A7V8X - KT400 I use it mostly at 266mhz (default) and somtimes overclock it to ~300mhz all at cas2 so my main conceren is if the mobo accepts the two diffrent dimms and not the speed.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by Eranbh,

בוקר טוב יש לי בבית 2 מוקות של הוט. רכשתי 2 נוספות של Actiontec אני מחבר את המוקה החדשה עם מפצל למוקה של הוט. כאשר מחובר אין אינטרנט בשני המוקות. מישהו יודע איך אפשר לחבר 2 מוקות ליד המודם ושלא יווצר הפרעה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by fishead,

i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by panda2004,

אהלן, אשמח בבקשה לחוות דעת בקשר לתקלה מוזרה מאד שקורית במחשב של ההורים שלי. להלן הממצאים: לאחר שלב ה Boot (אחרי ש Windows עולה וכתוב "ברוך הבא") - המסך כותב Lost Sync ונכבה. לא ניתן להשתמש בפועל במחשב. אבא שלי קנה מסך חדש (!) והבעיה נמשכה. הגעתי לאבא שלי, נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למנהל ההתקנים (Device Manager) וביטלתי את ה Driver של כרטיס המסך המותקן (Disable). לאחר ריסוט המחשב - התקלה למעשה נפתרה. שמתי לב שאם מעלים את רזולוציית המסך הגדולה ביותר האפשרית - מופיעים מיד קרטועים במסך, לפעמים אפילו עוד לפני שלב ה Boot. אז השארתי את הרזלוציה על 1024 על 756 ונראה שבד"כ זה לא עושה בעיות. להלן תמונות (התמונות באיכות טובה, פשוט…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Eyal-Style,

נורת חיווי אדומה דולקת - הבנתי שמתח מגיע מהספק. נורה ירוקה, אמורה לפעול כשהמחשב בעלייה, לא נדלקת . המחשב עצמו לא נדלק בכלל ולא מגיב.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by fishead,

is it possible that my motherboard does not have an agp slot (i have an onboard graphic card can that be the reason)

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. Started by The-Who,

שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה

13. Started by big foot,

שלום קניניתי MP3 USB2 וכשאני רוצה להעביר מידע זה לוקח לו יותר מדי זמן כשהעברתי לו כבצים בנפח של 400M זה לכך 8 דקות וגם כשהעברתי לו קובץ בודד בנפך של 400M זה לכך 8 דקות נ.ב המחשב מזהה אותו כUSB2 וגם בדקתי דרייברים של של USB2 האם יש לי משהוא לעשות בנידון ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Elrond,

תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by vd2,

שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי סטיק של 64 100hz בתוח המחשב + שתי סטיקים של זכרונות 64 133hz לא בתוח המחשב, הלוח שלי לא תומך ב-133 אבל בכל זות ניסיתי להרכיב והמחשב זיהה אותם בטסט ממורי ובהגדרות של הוינדוס והמחשב פועל אבל שמנסים לעלות ישום גדול שה-64 לא מספיק לו והוא צריך להשתמש באחרים (ה-133) הוא מעלה מסך כחול fatal error . יש מצב שהזיכרונות האלו יעבדו עם המחשב ?? אולי הגדרות או משהו ?? או שפשות זה לא מתאים וזהו. כי בזיכרונת pc133 הקודמים שניסיתי להרכיב או שהמחשה לא זיהה אותם או שהמחשב ציפצף לא עלה. הזיכרונות הם של micro י8 צ'פים רק מצד אחד. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by PcLord,

היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Os.Master,

יש לשני חברים שלי את הלוח הזה וכאשר אני מנסה לפרמט הוא אומר לי setup did not find hard disc אני יודע שזו בעיה מוכרת בכללי בכל הלוחות של MSI מה ניתן לעשות בנידון על מנת שזה יזהה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by thomasron115,

שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  23. לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by DANTAL,

הי, בכל פעם שאני מדליק את המחשב , עולה האשף שמודיע לי שנמצאה חומרה חדשה Multimedia controler , מערכת ההפעלה Windows XP Pro. לא ברור לי איזו חומרה היא ה- Multimedia controler אני מנסה לאפשר לאשף לחפש באינטרנט את התוכנה הדרושה אך הוא אינו מוצא. כרטיס הקול שמותקן במחשב הוא של CREATIVE דגם Vibra 128 . ניסיתי לשלוח את האשף ל-CD המקורי של הכרטיס, אך הוא לא מוצא את התוכנה הדרושה איך פותרים את החידה??????? אודה על עזרתכם. ???

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים