תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום ! יש תוכנת עריכת וידאו בשם DaVinci Resolve 14 מה ששונה בינה לבין תוכנות אחרות זה שהיא משתמשת במשאבים של כרטיס גרפי להפך מאחרות שמשתמשות בעיקר במעבד החברה פרסמה כרטיסים גרפיים מומלצים כאשר הזול ביותר עולה בארץ בערך 3,000 ש"ח https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/geforce-gtx-1080/ אני מצאתי כל מיני כרטיסים גרפיים של חברות אחרות עם מספר דגם דומה GTX-1080 וגם באיזה אתר שנותן ביקורות על התוכנת עריכה ממליצים על כרטיסים לא של "nvidia" לדוגמה https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-02G-P4-6152-KR/dp/B01M6X89UG/?tag=li-org-guide-video-us-20&th=1 זה מה שהחברה של התוכנה כתבה על ה GPU …
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני כוננים חיצונים של 6 ו 5 שנים בהתאמה רק לשם שמירת מידע אישי כמו סרטונים משפחתיים ותמונות אני לא יודע עם זה הזמן לקנות אחד חדש , למרות שהם רוב הזמן בארון ללא שימוש בדקתי אותם עם Crystal Disk Info והם במצב טוב , כונן נייח של 2T כלומר 3.5 אינטש וכונן נייד 1T של 2.5 אינטש , כמות המידע מגיע כמעט ל 1T , בנוסף לכוננים יש לי איחסון במדיה של תקליטורים בני 8-7 שנים וקלטות MINI-DV של מצלמת וידאו . אני מחפש לקנות כונן חיצוני אמין או אמצעי אמין אחר ואולי לדעתכם אין צורך בזה כעט . תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת. יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....). עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו). לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד. לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק. יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד). אני מחפש מישהו שבאמת מבין ו…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם משהו יכול לעזו לי אז בבקשה . אני מחפש דרייבר למחשב ישן - כרטיס מסך ATI - 3D RAGE ואני לא מוצא אחד כזה. אם אתה \ את יכולים לעזור אשמח לקבל את העזרה - תודה - רועי ROEER007@WALLA.CO.IL עוד פרטים על הכרטים: FCC ID : EXM340 משנת 1995
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס קול Creative SB Live 5.1 מסדרת WDM
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום....אני מחפש את הדריבר הזה דחוף,זה דריבר לכרטיס טלוויזיה Askey MagicTView CPH060 - Video Section Multimedia Video אשמח גם לקבל כמה אתרים לחיפוש דריברים . תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וויסטה x32 אני מחפש עדכון לכרטיס מסך שלי Geforce 7300 GS מישהו יכול לעזור לי... חיפשתי באתר שלהם לא מצאתי דריבר לוויסטה
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Asus A7N8X-E Deluxe יש לי את הלוח הזה Asus A7N8X-E Deluxe מאיפה אני יוכל להוריד את הדריבר של הSATA שלו ..קישור ישיר בבקשה!! :'(
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא דריברים חדשים לצורב sony ולסידי mtrp (אני חושב) שלי, אני לא מוצאתי. CD-ROM = mtrp 52X CD-RW= SONY crx175e2 24X10X40X תודה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-