תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לספק כוח שקט 450w-550w,עדיפות לדגם שאתם משתמשים בו ומרוצים ממנו,יש לי עכשו את הספק של antec 450w vp450p,לא מספיק שקט לי, ראיתי פה בפורום לא מזמן שפירסמו את הדגם antec NeoECO Modular NE550M,מישהו התנסה בו? תקציב עד 350 ש"ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כחודש המחשב נייד היה על כ 90% סוללה ופעל על הסוללה, לפתע הוא כבה, ונדם ולא הצלחתי להפעילו בשום אופן. עם חיבור למטען ובלעדיו. גם לאחר שעות בתוך המטען, הוא לא הגיב, כלום. מת! ניסיתי לנתק כל מה שאפשר ולחבר מחדש. הסוללה, הזכרונות, הכוננים, כלום לא עזר. היום, קצת יותר מחודש מאז, אני מנסה להפעיל אותו ללא הצלחה, אבל מיד כשחיברתי אותו למטען, הוא קם לתחייה! הסוללה הייתה מרוקנת לחלוטין. כעת אני מנסה לאתר מה הבעיה כדי להיות ממוקד על כל צרה שלא תבוא. מריח לי שזה משהו שקשור במנגנון אספקת החשמל. אשמח לעצות איך אפשר לאבחן. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב מ8.1 ל10 מחשב נייד לנובו i5 ולאחר כמה ימים בודדים המחשב פתאום לא עולה זאת אומרת שיש נורות שדולקות כשלוחצים על לחצן ההפעלה אבל לא מעבר רק מסך שחור מה ניתן לעשות האם יכל להיות שזה בגלל שלא עדכנתי את הBIOS או משהו כזה תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שהמסך של המחשב מסרב להידלק בצורה תקינה , המחשב עולה כמו שצריך והכל עובד כשורה ( דרך חיבור HDMI ), אך המסך שחור. אציין שכאשר הוא אינו נדלק גם המערכת הפעלה אינה מזהה את קיומו של המסך .פרט מעניין נוסף הוא שכאשר פותחים את המחשב ודופקים עליו קלות באזור המשטח מגע של העכבר הוא לפעמים חוזר לפעול .( הכבל של המסך תקין ומחובר היטב) נראה שיש איזה בעיה לא ברורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליה ואין כל מידע שימושי ברחבי האינטרנט ... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? תודה :)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ ואני מרגיש שהמפרט שלו לא מנוצל עד הסוף כשאני משחק. אני מקבל לדוגמא דרופים שמגיעים ל-40 פריימים במשחקים שאני אמור לקבל בהם בקלות מעל 100. ניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך עם DDU ולהתקין הכל מחדש. ניסיתי גם להעלות את המתח דרך msi afterburner, אבל שום דבר לא עובד. המפרט: I5 7300HQ GTX 1050 TI 8GB DDR4 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כלום, הרכבתי מחשב חדש בעצמי, עבד נהדר במשך כשבועיים. מעבד 2600X לוח aorus b450 pro זכרונות hyperx 3200mhz cl16 הזכרונות הוגדרו לXMP אחרי הפוסט הראשון והכל היה בסדר. תוך כדי שהמחשב עבד היום, לאחר כיבוי מסודר פתאום הוא לא נתן פוסט בכמה נסיונות. פעם אחת הוא נתן פוסט עם המסך הכחול של הERROR של וינדוס. ושוב לא נתן פוסט כמה פעמים. איפסתי את הCMOS וישר הוא נתן פוסט חזרה וכרגע הכל תקין. האם זו תופעה של חוסר יציבות של הזכרונות או משהו אחר? תודה
-
- 20 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי משחק מחשב בחו"ל וכשאני מנסה להתקין הוא רושם לי שמשחק זה לא יכול לפעול באיזור שלי. הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות לעקוף את זה מישהו יכול להדריך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי שפכתי משקה על מקלדת ה- PS2 העתיקה שלי והיא נדפקה ברובה. אצתי לקנות מקלדת אחרת. קניתי מקלדת USB פשוטה של לוגיטק. מסתבר שהיא לא מגיבה בתפריט שלפני עליית ווינדווז. בדקתי בביוס בעזרת המקלדת הישנה שחצי עובדת (חלק מהכפתורים עובדים וחלק לא. למזלי החץ למעלה וכפתור DEL, כן מתפקדים בה ולכן יכולתי להכנס לביוס וגם לעבור לתפריטים השונים) וראיתי שמקלדת USB לא מאופשרת ולכן הפכתי אותה למאופשרת (או enabled) אבל גם לאחר יציאה מהביוס, כשאני מגיע שוב לתפריט של מערכות ההפעלה, המקלדת (של לוגיטק כמובן) אינה מתפקדת. ראיתי במקום אחר (http://www.tomshardware.com/answers/id-1766597/usb-keyboard-work-boot-solved.html#11347238) שצריך להכניס את תקע המקלדת לחריץ USB מסויי…
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, צריך לשחזר קבצים שנמחקו מסל מחזור. בבקשה המלצה על תוכנה חינמית ויעילה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-