תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם ! עד היום גלשתי דרך חייגן וכעת אני רוצה לעבור לגלוש דרך ראוטר. האפשרות הראשונה היא לקנות ראוטר באופן פרטי והאפשרות השנייה היא להחליף את המודם אצל ספק התשתית בראוטר. מצד אחד אם אקנה ראוטר באופן פרטי אני חושש שבמידה שבמידה ותהיה לי תקלה בגלישה ספק התשתית יסרב לתת לי תמיכה טכנית בטענה שהראוטר נקנה באופן פרטי והוא לא מחוייב לתקן בעיות שנובעות מציוד שלא שלו .מצד שני אם אני אקח את הראוטר מספק התשתית הוא רוצה תוספת תשלום חודשי נוסף עבור הראוטר (הוא טוען שהתעריף עבור אינטרנט עם ראוטר גבוה מהתעריף של אינטרנט עם מודם. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 13.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התקנתי התקן מסוים ומאז המחשב לא מגיב דרך המקלדת והעכבר... יש לזה פתרון? אפשר לבצע שחזור ללא המקלדת והעכבר?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום מה קוד ASCII לENTER? אני רוצה בNOTEPAD להכניס ENTER לאחר תו מסוים שחוזר מלא פעמים אז אני עושה REPLACE לאותו תו. להכניס רווח זה קל אבל איך אני יכול לומר לו שיעשה אנטר?
-
- 12 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-