תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם במחשב הרגיל שלי וגם במקבוק,כשאני נוגע בהם אני מקבל זרם חלש.... זה ככה שנים (זה גם קורה במכונת כביסה שאני נגוע בה) עד עכשיו זה לא הפריע לי ,אבל עכשיו נראה לי שזה עושה בעיות עם המקבוק. לפעמים כשיש זרם אני גם רואה הפרעות בתצוגה שלו(המסך מעט מרצד ולא נוח בעיניים). כמו שאתם יודעים הוא עשוי מאלומיניום ואולי הזרם מגיע גם ללוח אם וקצת. אני די בטוח שהריצוד נגרם מהחשמל כי החלפתי כבר 3 פעמים את המקבוק הזה. לפי דעתי יש לי בעיה בהארקה בבית, יש משהו שאפשר לקנות? אל פסק? או מייצב מתח?? יש לי כבר מגן ברקים כזה פשוט אבל זה לא עוזר נראה לי.... תודה!
-
- 56 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות עם כזאת הודעת שגיאה (יש אותה אחרי כיבוי והפעלה מחדש) (יש תמונה)? יש פעמים שהמחשב עולה חלק בלי בעיות והכל בסדר, ויש פעמים שהמחשב עושה הודעה כמו בתמונה הראשונה, ויש פעמים שהוא עושה כמו בתמונה השניה. מה אפשר לעשות כדי שתמיד המחשב יעלה חלק בלי בעיות? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קראתי רבות על כך שעדיף להשאיר את המחשב דלוק, מכיוון שהבלאי הטבעי לרכיבים השונים לאורך הזמן, נמוך משמעותית ממה שנגרם למחשב כשהוא מקבל זרם חשמל חזק ופתאומי בהדלקתו. אך לאחרונה שמעתי שהנ"ל הינו מיתוס, ועדיף לכבות את המחשב בלילה, ולהדליקו בבוקר/בערב כשחוזרים מהעבודה, במקום להשאירו דלוק 24 שעות. לדוגמא : http://www.d-arena.co.il/index.php?showtopic=25655 אם כך, האם יש עובדות / מאמרים מבוססים המכריעים בסוגיה, האם להשאיר את המחשב דלוק, או לכבות ולהדליק ? וכאשר מתייחסים לנזק/בלאי הנגרם למחשב, לאיזה חלקים בדיוק ? (סביר להניח שספק הכוח רגיש יותר מאשר המעבד, למשל) הבהרה : השאלה נוגעת רק לחומרת המחשב, ולא לעלויות חשמל.
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שחיברתי את חיבוריי החשמל מן הכפתור , המחשב נדלק אבל יש ציפצופים (ארוך-מפסיק-ארוך-מפסיק-ארןך וכך הלאה ) והמסך לא עולה , אין שום הודעה על המסך -מזה אני משיג שכרטיס המסך במקום ועובד. מי שיוגע מה אומרים הציפצופים הנ"ל שיגיד לי בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB. תודה למשיבים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! עד היום גלשתי דרך חייגן וכעת אני רוצה לעבור לגלוש דרך ראוטר. האפשרות הראשונה היא לקנות ראוטר באופן פרטי והאפשרות השנייה היא להחליף את המודם אצל ספק התשתית בראוטר. מצד אחד אם אקנה ראוטר באופן פרטי אני חושש שבמידה שבמידה ותהיה לי תקלה בגלישה ספק התשתית יסרב לתת לי תמיכה טכנית בטענה שהראוטר נקנה באופן פרטי והוא לא מחוייב לתקן בעיות שנובעות מציוד שלא שלו .מצד שני אם אני אקח את הראוטר מספק התשתית הוא רוצה תוספת תשלום חודשי נוסף עבור הראוטר (הוא טוען שהתעריף עבור אינטרנט עם ראוטר גבוה מהתעריף של אינטרנט עם מודם. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 13.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקנתי התקן מסוים ומאז המחשב לא מגיב דרך המקלדת והעכבר... יש לזה פתרון? אפשר לבצע שחזור ללא המקלדת והעכבר?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-