עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rockstatement10,

יש לי מחשב נייח עם ספק כוח איכותי של Seasonic ו-SSD שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אם באמצע משחק או שימוש במחשב אני מכבה אותו מכפתור ההדלקה שלו, זה יזיק לו באיזשהי צורה? ומה לגבי ניתוק פתאומי מהחשמל? תודה.

2. Started by IDan2013,

שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ronaldo23,

Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 ‎(4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by shay.golan,

שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב נכבה מספר דקות אחרי ההפעלה, זה קרה לי בעבר וניקיתי אותו מאבק והוא חזר לפעול, ניסיתי גם הפעם אבל זה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by eldar4455,

אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..

10. Started by motorishta2,

שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by o.b.d,

שלום לכולם שבוע טוב. האם ניתן להשתמש באופיס שקניתי עם רשיון בכמה במחשבים ולהתקין אותו בכמה מחשבים? תודה רבה לעוזרים.

13. מדי פעם המסך לא נדלק לאחר מצב שינה. זה קורה אחת להרבה זמן יחסית ורציתי לדעת מה יכול לגרום לזה אם מישהו יודע? win 8.1 תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה במעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by xDa,

שלום, יש לי שאלה,האם אפשרי לנגן בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות? מכיוון שיש לי אוזניות עם סאונד וירטואלי של 7.1 אז הן מגיעות עם USB.: אם זה חשוב האוזניות : (סתם משהו סיני אבל סבבה לגמרי) http://www.ebay.com/itm/310952283066?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT והרמקולים שלי הם Microlab Solo6C. האוזניות מאחורה בחיבור USB,והרמקולים בחיבור הרגיל של הירוק.. אז אני חושב שדיי מונע ממני לגרום לשניהם לעבוד יחד,כי בהגדרות של Realtek HD בחרתי שינגן משני הפלטים.. אבל אני חושב שזה לא עובד מכיוון שזה USB והשני זה סוג אחר.. אז לשאלה יש דרך לנגן את שניהם ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי

17. Started by Epidem,

יש ברשותי בסלון מחשב ישן, עם מעבד כפול ליבה של AMD וכרטיס מסך שחיברתי היום Ati Radeon HD4850 (כן, הוא נקנה לפני שAMD קנו את ATI) שתומך בvideo decode אך כשאני מנסה להפעיל סרט \ סרטון מהאינטרנט (יוטיוב) ב- 1080p 60fps, הוא מקרטע, הCPU על 100% וברור שהכרטיס מסך לא משחק שום תפקיד בעיבוד הוידאו. מבדיקה בגוגל כרום, ובפיירפוקס, ההאצה לא עובדת בכלל (ראו קובץ מצורף) אני לא מצליח למצוא בהגדרות של הcatalyst אפשרות של video decode או משהו דומה ואשמח אם מישהו יעזור לי לטפל בתקלה

18. Started by adi.c,

שלום יש ברשותי נייד DELL INSPIRION 1015 ומשום מה הוא לא מראה תצוגה הוא נדלק הנורות של הcapslock numLK מהבהבות בלי הפסקה והמסך שחור ולא מראה תצוגה מישהו מכיר את התופעה??? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Arielucker27,

אהלן, כמו שזה נראה זה מכה לאחרונה, המעבד והכרטיס התחילו להתחמם להרעיש בצורה מטורפת בלי שום סיבה נראית לעין. גם משחקים שבעבר רצו חלק הכרטיס מתחמם לרמות של 100-120 טמפ', אני לא אחד שמוריד שטויות אז באמת לא יודע מאין זה הגיע. מה שמוזר שזה בא והולך, אשמח לתוכנה כלשהי שתוכל להווה פתרון, או אם יש רשימה מסויימת של קבצים שדרכם אוכל להגיע לקבצים הנגועים. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by karinoo,

המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. לא מצאתי פורום שקשור אז הקרוב ביותר היה כאן בתמיכה טכנית במחשבים הביה היא כזו ואני ישמח אם מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון לדודתי שונה היום הפייסבוק על דעת עצמו ושונתה לה תמונת הפרופיל ל "Fãcêbøøk Sêcuryti" - הזוי אי אפשר למצוא אותה יותר בפייסבוק (רק מי שחבר שלה יכול עוד לשלוח הודעות) ולא ניתן גם לשנות שם אחר אלא רק תמונת פרופיל מישהו נתקל ? זה וירוס פייסבוק חדש או משהו ? לא מוצא שום מידע כלל על זה בגוגל... (הוספתי תמונה) תודה !

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by Hello there,

ברשותי נייד עתיק ונחמד של לנובו, והייתי רוצה להשמישו. הוא נקנה עם OEM של ויסטה. המחשב לאחר פירמוט. מה עלי לעשות כדי להשמיש אותו עם אותה מערכת הפעלה? מי תומך, IBM? לנובו? תודה מראש למכוונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.