תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מחשב AMD חדש, מפעילה סימס 3 ועוד משחקים, הכל עובד חלק, אבל אחרי כמה זמן של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש... המחשב נקנה לפני כשבוע וחצי וזה התחיל שלשום, אני מיואשת, יש לכם רעיון למה הבעיה? ממש מבואסת.. :s05:
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה התקנתי עדכונים של וינדוס (למען האמת לא זכור לי שאישרתי משהו, כלומר בדרך כלל הוא מודיע שיש עדכונים, אני בוחר להתקין והוא מתקין) אך יכול להיות ששכחתי כבר מה עשיתי, בכל מקרה,הוא ביקש לעשות ריסט למחשב לאחר עדכונים, שמרתי הכל ועשיתי ריסט, אחר כך הוא בא לעלות את המחשב חזרה, מגיע לקטע של עליית הוינדוס (בלוגו) קצת לפני לפעמים, או אפילו מגיע לקטע של כניסה למשתמשים, ואז עושה מסך כחול תוך כדי ריסט וחוזר חלילה!!! עברתי מדריכים, הכנסתי דיסק של וינדוס (וינדוס 7) ועשיתי שחזור מערכת לאתמול (כנראה השחזור לפני התקנת העדכונים), שחזר, לא עזר, הלכתי לאפשרות השניה של תיקון מערכת כשהיא עולה ( האפשרות הראשונה שאתם רואים פה בתמונה: ) http://itbananas.com/blog_heb/wp-content…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים למחשב ואני לא יודע כיצד לחבר אותם מישהו יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , כאשר אני מדליק את הלפטופ שלי של אסוס לפעמים קורה שהמסך הוא כחול שקוף ואז חוזר לצבע הרגיל שלו . כאילו איזה מספר שניות . יש לציין שהמחשב חדש יחסית חצי שנה וזה לא היה קורה לפני כן .או שאולי לא שמתי לב . יש לציין גם שזה לא קורה יותר כאשר הצבע חזר לנורמלי . המסך לא מרצד ולא מחליף צבעים . האם יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך ? למרות שהכל בסדר .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה להעביר מהמחשב לדיסק און קי , קובץ או כל דבר אחר אני מקבל הודעה: אין אפשרות להעתיק את קובץ ....... : הדיסק מוגן מפני כתיבה , הסר את ההגנה מפני כתיבה או השתמש בדיסק אחר. איך אוכל לשנות זאת ?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלתי לא מזמן לשחק במשחקעים במחשב שלי ואני ממש לא מסתדר עם המקלדת. רציתי לשאול אם אפשר לחבר למחשב כל שלט קונסולה(PS4/XBOX) ? גם אם הוא חוטי או אלחוטי ? במידה ויש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו או שחייב לקנות משהו חיצוני בשביל זה ? כל העניין של החוטי והאלחוטי עשה לי בלאגן בראש.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל רציתי להודות על העזרה שאתם נותנים כאן, שמח שמצאתי את האתר המגניב הזה יש לי בעיה שהמחשב פתאום נתקע ונעצר לכמה שניות, נעצר בכל מה שהוא עושה גם העכבר, ההקלדה והמדיה פלאייר, הכל נעצר לכמה שניות.. זה קורה לפעמים כל כמה דקות, לפעמים כל חצי שעה. לפעמים יש לי חלון קטן שנפתח ואומר שאירעה שגיאת באגים או משהו כזה ואני פשוט מתעלם מזה. אולי זו הסיבה?.. בכל אופן, אשמח לקבל הצעות.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה.. זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל מפרט מאוד חזק: מעבד Intel i7 2600 לוח gigabyte p67a 2X4GB DDR3 כונן ssd של אינטל (כונן ראשי) כונן 1tb של western digital כונן משני המחשב נרכש בסוף נובמבר 2010 (הורכב בחברה, לא על ידי). יומיים לפני יום כיפור המחשב התחיל להתקע בצורה כזו שהוא קופא. העכבר זז, אבל שום לחיצה לא מגיבה. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי 30-40 שניות. במהלך כל תקיעה כזאת, בלוגים של windows נרשם ה-error הבא: לפעמים היה מדובר בide1 ולפעמים ב ide2 (שניהם כוננים קשיחים) ולפעמים בסידירום, שכאשר הוא רשם error הוא גם נעלם מ"המחשב שלי" עד שעשיתי reboot. אחרי כמה פעמים שהתקיעות השתחררו, המחשב פשוט נתקע והייתי חייב לנתק אותו מהחשמל בשביל לבצע reboot. לאחר כמה שעות שהמחשב ה…
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מנסה להחליף את ה-HDD הגוסס ב-ASUS X200L באיזה SSD ישן שיש לי (CRUCIAL M4 128G) משתמש ב-EASEUS partition master כדי לשכפל את הדיסק אבל המחשב לא עולה ונותן הודעת שגיאה: Recovery Your PC needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed.Error code: 0xc0000225 Press Enter to try again Press F8 for Start-up Settings Press Esc for UEFI Firmware Settings ... The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors. File: \Windows\system32\winload.efiError code: 0xc0000225
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש במחשב והוא לא עולה ועושה צפצופים, ניתקתי את הדיסק קשיח והחזרתי ואז הוא עלה, אחר כך שוב עשה את אותה בעיה, חיברתי דיסק קשיח אחר הוא עלה בפעם הראשונה ופעם השניה שוב צפצף (1 ארוך ואחריו 3 קצרים) והוא לא עושה פוסט, ניסיתי לאפס את את הלוח אבל זה לא עזר, לאחר כמה פעמים שניתקתי את הדיסק קשיח והזרתי כדי שיעלה עכשיו הוא לא עולה בכלל, ניתקתי והחזרתי את הזיכרונות הוא שוב עלה ורשם שיש בעיה בטעינת הCMOS ולאחר מכן לא עלה שוב, השאלה היא אם הבעיה היא בלוח או במעבד (הוא אפילו לא מציג את הלוגו של הלוח אם בגלל זה אני יותר חושד בבעיה בלוח) תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם זה חשוב זה לא המחשב שמפורט למטה בחתימה הלוח הוא ASUS P5GC-MX\1333
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-