תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אחרי שאני מדליק את המחשב הכל נראה תקין אבל המסך לא נדלק. ניסיתי לנקות, לבודד את כל החלקים, להחליף ספק כח, להחליף סלוטים לרם. ושום דבר לא עובד, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים. לאחרונה ישנה תופעה ב PC שלי שכשאני מדליק אותו המסך לא מקבל תמונה ונשאר שחור - נורת החיווי של המסך נשארת צהובה (standby) והמחשב לא מגיע לווינדוס. המחשב עצמו נדלק והמאווררים עובדים אבל חוץ מזה כלום. ניסיתי ללחוץ לחיצה ארוכה על מנת לכבות ולהדליק שוב וניסיתי לחזור על התהליך הזה מספר פעמים עד שבפעם אחת המחשב מתחיל, יש תמונה והכל בסדר. אני יכול לכבות ולהדליק 10 פעמים ובפעם ה 11 זה אולי יצליח. כאשר המחשב עולה אין שום בעיות והכל יציב. אם המחשב יכבה מסיבה מסויימת אז המצב הזה יכול לחזור - כלומר להידלק אבל לא להציג כלום. בהתחלה חשבתי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך אז הצלחתי להשיג כרטיס מסך אחר (geforce gt210) כדי לבדוק את הטענה הזאת וכשחיברתי את ה…
-
- 30 תגובות
- 38.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המקלדת שלי נהרסה בעקבות מים שנשפכו על המחשב :X הדגם של המחשב הוא TOSHIBA - satallite 855C-1UJ השאלה שלי אם אני יכול להחליף לכל מקלדת בדגם 855c? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב נייח, אני מדליק ורואה ישר עולה ל- BIOS. ולא עולה לי חלונות 10. נסיתי פעם שנייה להדליק ושוב ישר ניכנס ל- BIOS. ולא מצליח לעלות ישר חלונות 10. חבר שלי הביא לי תוכנה Active Boot Disk ובדק אם יש חומר חשוב. ואכן זה קיים יש חומר. אני לא רוצה לעשות התקנה מחדש. אני בטוח שזה משהו לא בסדר בלוח אם שלי בהגדרות BIOS ואני לא יודע... מיפרט מחשב: לוח אם ASUS - H310M-D + מעבד I5-8400 + זיכרון 8GB + דיסק קשיח SSD 240GB המחשב נייח אצלי 7 חודשים לפני כן היה תקין בלי בעיות. עכשיו זה פעם ראשונה ויש תקלה לא עולה ישר חלונות 10 עשיתי איפוס BIOS וזה לא עזר, עשיתי גם עידכון ביוס וזה לא עזר. איך פותרים את…
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערוך הודעה תגובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב בן 6 שנים חודשיים מערכת הפעלה 10 64 סיביות גירסה הכי עדכנית הכל בעברית ועד היום הכל היה אחלה והיום פתאום בלי חשמל המחשב לא נשאר דלוק שזה אומר אם אני מנתק את החשמל מהשקע אז הוא נכבה ויש לציין שהסוללה נמצאת במקומה ורשום לי ליד השעון טעונה במלאה 100% ובמנהל התקנים תחת הסוללות אין סימן שאלה או משולש כלשהוא ורשום שההתקן פועל כראוי ולפני כן לא היתה לי את הבעייה הזאת ויש לציין שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל אז איאפשר להלדיק אותו רק אך ורק אחרי שאני מחבר אותו לחשמל מה לדעתכם הבעייה פה האם זה בעייה בשקע טעינה על הלוח אם בתוך המחשב האם זה המטען בעייתי או הסוללה נדפקה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח ASUS P7P55D, לפני כמה שנים שמתי עליו הארד דיסק של סיגייט 3TB. ברגע ההפעלה ראיתי שניתן להשתמש רק ב2TB, חיפשתי פתרון באינטרנט ומצאתי תוכנה (לא זוכר את שמה) שגרמה ל746GB הנותרים להיראות כמו הארד דיסק נוסף, (היום מקריאה באינטרנט אני מבין שכניראה היא המירה את המחיצה לפורמט GPT). היום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 10 על הארד דיסק חדש, ולאחר מכן מחקתי את מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן ופירמטתי אותה. עכשיו אני רואה שהמחשב מזהה רק 2TB שוב, ואני לא מצליח לגשת ל746GB שהיו במחיצה שזוהתה כדיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר יותר חדש וללא הצלחה, הלוח לא הצליח לזהות את המחיצה הזאת. מה אפשר לעשות כדי לגשת לקבצים ולגבות אותה?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-