עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. touchpad לא עובד וגם אינו מופיע במנהל ההתקנים (אין גם "התקן לא מוכר") WINDOWS 7 למישהו יש רעיונות? מישהו נתקל בזה? זה המחשב Asus X540L https://www.asus.com/Notebooks/X540LA/specifications/ המעבד הוא i3 5005U http://ark.intel.com/products/84695/Intel-Core-i3-5005U-Processor-3M-Cache-2_00-GHz הניחוש שלי שהוא מחובר ללוח לבקר שאינו נתמך בווינדוס 7 כנראה בקר intel serial io i2c (אל תתפסו אותי במילה) *בדקתי עם windows 10 live CD, שם הוא עובד טוב שם מצאתי פרטי חומרה של המשטח עכבר: ELAN 1000 *גם באובנטו הוא עובד טוב (ubuntu-16.04.1) *הוספתי תמונה של מנהל ההתקנים, ניתן לראות שהכל עובד מלבד ה touchpad ההבדלים…

3. Started by ed1,

חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AB,

יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בווינדוס 7 ואם אני זוכר נכון גם ב8 המקש "הצג שולחן עבודה" הקיצוני עובד מצוין ועכשיו ב10 פשוט לא. (אני לא מדבר על האייקון, אלה על זה שממוקם בקצה של שורת המשימות ליד השעון) הוא קצר מידי אני לא מצליח לנווט אליו את העכבר שלי ככה בחצי תזוזה וקליק. בנוסף, הוא היה פועל גם כאשר הייתי מקיש על הפיקסל הקיצוני ביותר בפינה מה שלא קורה בWIN 10. משום מה הם בחרו שלא להגדיר את המסגרת 1PX של המקש הזה כCLICK ממש מקשה על השימוש ואני לא מצליח למצוא פתרון או מודיפקציה לרג'יסטרי או משהו בסגנון. אני מודה שאני קצת מבולבל ומבלבל את המקש שאני מדבר עליו יחד עם המקש הסטנדרטי אני לא יודע לא לנסח נכון את השאלה כמו שצריך וזו וודאי הסיבה שאני לא מצליח …

6. Started by bati6,

התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite

7. Started by tood24,

היי מחשב חדש MSI ALPHA15 A3DDK בן שבוע נרכש ב-NEGEEV ארהב איך אני פותר את הבעיה כונני USB לא מקבל כונן HDD חיצוני ותוקע את המחשב בנוסף "בקרי אחסון" "התקני אבטחה" יש שגיאה מה עלי לעשות ?

8. Started by nirgilad1,

הזמנתי מחשב מ נעה מחשבים חנות הממוקמת בחיפה amd 64 3500 albatron 6800gt 2*512 mb samsubg 200 gb wd בקיצור מחשב מקצועי אבל מה שום דבר לא יכול ללכת חלק בימינו אני אשמח אם תגיבו על השאלות שיש לי בסוף הקטע או סתם תתעניינו ממה שהיה לי עם המחשב ביום ראשון הגיע אלי המחשב. הגעתי באותו יום מאוחר בלילה מירושלים כך שלא יכולתי להתקין אותו יום שני התחלתי בעבודה אחרי הלימודים קודם כל פתחתי אותו גיליתי שעשו עבודה מקצועית יש סקוצים עם הנאון וכל מיני דברים חדשניים שלא ראייתי במחשבי הישנים. לפני המחשב היו לי 2 אחרים ברשת אחד מהם די חדיש והשני ישן ממש. מהחדש לקחתי את המודם של האינטרנט המיוחד שיש לנו בקיבוץ. .(ארחיב על זה מאוחר יותר עם תרצו בכל מקרה הייתי חייב לקחת אותו ולהתקין בעצמי ) ומהמח…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!

12. יש לי מחשב חדש, וזה פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול. הטמפרטורות תקינות. אני מצרף קובץ DMP http://www.2shared.com/file/6383224/dab6ee69/Mini062009-01.html (אני כרגע מוריד את התוכנות בשביל לקרוא את הקובץ אבל זה מוריד מאד מאד לעט) ------ זהו הוריד לי מה עושים? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Alex\Desktop\Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestam…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Guy950,

פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. כשהיה לי את המעבד הישן (PENTIUM 2 400) עבד לי מצויין המשחק, בלי תקלות, בלי בעיות. עכשיו, קניתי את המעבד של אי.אמ.די , אטלון אקס פי 1700, כמובן שהחלפתי לוח אם, אך לעומת זאת לא החלפתי שום דבר במחשב חוץ מאת הדרייברים שהורדתי מהאינטרנט (שגם איתם לא הצלחתי להפעיל את המשחק). אותה בעיה הייתה גם לחבר שלי שי לו פנטיום 4 1700. יש לכם מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…

17. הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lyoko,

שלום, לאחרונה קניתי את הכרטיס HD5450... חיברתי אותו ללוח שלי בPCI-E... אחרי ההדלקה, הוא לא מציג את המחשב, לא מדליק את המסך, אם אני מנתק ממנו את הכבלים ומחזיר דווקא לONBOARD זה מראה.. המחשב בסדר, הספק שלי בסדר, עשיתי גם עדכון לביוס... אני עדיין לא מצליח להבין מה הסיבה.. הנה המפרט: Intel E4300 לוח: MSI 946GZM-L ראם: 2GB 667MHZ ספק: 12CM FAN350W Real EZ Cool תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by arche,

שלום לכולם. מחשב שלי קורס, ואני לא יודע מה לעשות, מבקש עזרה. מחשב קורס לי כול הזמן, וכאשר אני מצליח לעלות אותו אני נכנס ל-Event Viewer יש שם שגיעה והיא: The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. זה לא קורא רק ביוטיוב אלא בכל אתר שפותחים מסך מלא יש צפצופים כאלה,ווכשאני מעביר את הסרטון ל1080 או ל720 הוא נהיה איטי,ולא מובן לי למה... עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך NVIDIA8600 וללוח אם גיגה בייט,וזה לא מסתדר לי,HELP!

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. היי חברים בקטע לא מתאים בכלל, פתאום הופיעו קווים אדומים על המסך. זה קורה פתאום, לא בתגובה למשהו, וכשזה קורה זה נשאר, אתחול לא עוזר. הבעיה מופיעה בצורה שונה גם בביוס - כשהמחשב בהתקף כזה, גם כשהביוס עולה יש בעיות תצוגה (אותיות חתוכות, נקודות לבנות לא קשורות במקומות מסוימים). אשמח לעזרה ושנפצח את התעלומה הזו!

22. Started by Adi42,

לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by irina20,

שלום שאני מעלה את המחשב אני מקבלת את השגיאה BIOS HAS BEEN REST PLEASE DECIDE HOW TO CONTINIUE ונותן 2 אפשרוית לבחור LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN BOOT או LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN REBOOT יש לציין שהמחשב פורמט אבל עדיין אחרי ריסט יש את ההודעה אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום לאחר שהמחשב לא רצה לעלות והיה מסך שחור, הגעתי לבעיה שאחד הסטיקים של הזכרונות תקע אותם , הוצאתי אותו ובמהלך החיפושים מה הגורם התקוע בין היתר הוצאתי את הבטריה של הביוס והחזרתי אותה. מאז , אין לי שום אודיו במחשב - הרמקולים תקינים, הכבל RCA תקין (נבדקו במחשב אחר) ניסיתי להסיר את הדרייברים של הקול(realtek ) ולהתקין מחדש להכי חדשים, כלום לא עוזר. יש 6 יציאות מאחורה, תמיד הוא היה בירוק התחתון, ואף פעם לא היו בעיות. חיפשתי ברשת ומדברים על הגדרות set the onboard audio to ENABLED אבל לא מצאתי דבר כזה או משהו דומה בBIOS שלי. ניסתי גם במקומות אחרים, פשוט לא שומעים כלום. כאמור קודדים והכל לא השתנו כי רק הוצאתי את הבטריה. כך הכל בסדר ב"מנהל ההתקנים" לוח אם Gigab…

25. שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה זמן, והפיתרון היחיד שמצאתי לה- הוא פשוט ריסטרט. לפעמים זה נפתר אחרי פעם אחת, לפעמים אחרי פעמיים... מה שקורה, זה שהמחשב מעלה את הוינדוס, אני מגיע לדסקטופ והכל, ואז אחרי חצי דקה לערך, העכבר והמקלדת נכבים, מה שלא נותן לי ברירה אלא לעשות ריסטרט. בזמן האחרון גם המסך נהיה שחור כשזה קורה. יש לציין, שאחרי ריסטרט, הבעיה נעלמת, שוב, יכולה לחזור, ואז עוד ריסטרט וזה נפתר. והמחשב מתפקד רגיל בלי שום בעיה. מפרט המחשב הבעייתי: CPU Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB עכבר G5, ומקלדת LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD. המערכת הפ…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.