תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb. זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb. הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת. יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד... הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של DFI מדגם P35 T2R, כשעליו יושב מעבד אינטל E5200, 2 סטיקים של 2GB של GSKILL וGAINWARD GTX260 216SP OC. כמו כן, ספק איכותי 500W של SEASONIC. במשך תקופה ארוכה המעבד שלי עמד על OC יציב ל3.85GHZ עם תוספת קטנה למתח ליבה. בזמן האחרון משום מה משחקים התחילו לקפוא לי לחלוטין ותקעו את המחשב לרמה של RESET אז ניסיתי לשחק טיפה עם המתחים-לא עזר, אז אתמול בלילה עשיתי F7 בהגדרות הביוס ושחזרתי הכל לברירת המחדל. ביצעתי שמירה והפעלתי מחדש והמחשב לא עשה BOOT... הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בניסיון לשחזר את הביוס לברירת מחדל..החזרתי אותה..המחשב לא עולה בPOST. יש קול צפצוף חזק שנמשך בערך 3 שניות בלופים כשאני מדליק את המחשב, ולא עולה שום דבר. ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך, להוציא את ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7, 64 ביט. בימים האחרונים, בכל פעם אחרי שעוזבים את המחשב לזמן מה, אני חוזר כדי למצוא חלונית של הדרייבר realtek HD audio manager, עם ההודעה: התרחש חיבור של שקע מופיעה השאלה – אזה התקן חיברת ורמקול קדמי יוצא מסומן ב-וי (תצלום מסך מצורף) הדבר תמוה, היות שלא חיברתי או ניתקתי שום דבר במהלך הזמן הזה. כמו כן, הדבר לא מתרחש כאשר אני עובד מול המחשב. יש לציין שאירוע דומה היה מתרחש אצלי לפני מספר שבועות. אלא שאז, בנוסף לחלונית הקופצת, המחשב היה נתקע. מאחר ולא ידעתי כיצד לפתור את הבעיה, ניסיתי אז לשחזר אימאג' קודם (בעזרת אכרוניס), אבל לא ניתן היה להשלים בהצלחה את השחזור. גם פרמוט הדיסק, והתקנה מחדש של חלונות, לא הצליחו, ולכן החלפתי את הדיסק ה…
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן החלפתי לוח ששבק ללוח חדש GIGABYTE GA-MA P43 ES3G rev 1.0. לאחר זמן לא רב החלו בעיות : לוחץ על כפתור ה-POWER ישנו ציפצוף רציף של כשניה לערך אבל המחשב אינו נכנס ל-POST (המאווררים פועלים אבל גם המסך אינו נדלק) המחשב עולה רק לאחר מספר רב של איתחולים וניתוקים מהחשמל,הוצאתי זכרונות,כרטיס מסך,כוננים קשיחים,ניתוק מאווררים ניסיתי איפוס,ג'ימפורים,הוצאת סוללת CMOS.. ועדיין זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה? (לא מצוין בחוברת של הלוח אודות הציפצוף הנ"ל)
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רק החיבורים (PS2) עובדים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנתיום 4 שאני מדליק אותו הוא נדלק מגיעה לטעינה ושגומר עושה ריסט ישר חוץ מי זה שאני מדליק אותו כתוב לי בדף השחור (דיסק/דיודי) לא יודע..
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לא פעם יצא לי להתקל במצבים שאני בא להריץ repair לוינדוס (עם הדיסק) XP,ולפני הפקודות של ה boot אני נתקל בסיסמה של adminstator. כמובן שכל זה אחרי בדיקת חומרה שהיא תקינה, וניסיון להכנס דרך safe mode ללא הועיל.. יש תוכנה כל שהיא לעבור את הסיסמה בלי לשבור את הראש ? נ.ב נסיתי עם hirens ו - ERD ,ו- mini xp שום דבר לא עזר תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הכרטיס HD5450... חיברתי אותו ללוח שלי בPCI-E... אחרי ההדלקה, הוא לא מציג את המחשב, לא מדליק את המסך, אם אני מנתק ממנו את הכבלים ומחזיר דווקא לONBOARD זה מראה.. המחשב בסדר, הספק שלי בסדר, עשיתי גם עדכון לביוס... אני עדיין לא מצליח להבין מה הסיבה.. הנה המפרט: Intel E4300 לוח: MSI 946GZM-L ראם: 2GB 667MHZ ספק: 12CM FAN350W Real EZ Cool תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה זמן, והפיתרון היחיד שמצאתי לה- הוא פשוט ריסטרט. לפעמים זה נפתר אחרי פעם אחת, לפעמים אחרי פעמיים... מה שקורה, זה שהמחשב מעלה את הוינדוס, אני מגיע לדסקטופ והכל, ואז אחרי חצי דקה לערך, העכבר והמקלדת נכבים, מה שלא נותן לי ברירה אלא לעשות ריסטרט. בזמן האחרון גם המסך נהיה שחור כשזה קורה. יש לציין, שאחרי ריסטרט, הבעיה נעלמת, שוב, יכולה לחזור, ואז עוד ריסטרט וזה נפתר. והמחשב מתפקד רגיל בלי שום בעיה. מפרט המחשב הבעייתי: CPU Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB עכבר G5, ומקלדת LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD. המערכת הפ…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב USB, כל פעם שהמחשב "חושב" אז רכיב ה USB שמחובר למחשב - עכבר וכו'... מפסיק לפעול לאותם מספר שניות בהם המחשב חושב, או לחלופין מתנתק ומתחבר מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב חדש. כאשר חיברתי שלושה התקני USB לקידמת המארז, הם תיפקדו כראוי. כאשר הדלקתי את המחשב מחדש, הם לא פעלו. הוצאתי והכנסתי - ודבר מעניין קרה: כאשר הוצאתי את ההתקן הראשון, אחד חזר לעבוד. נדמה שכאילו יש מגבלה של כמה התקנים יכולים לעבוד בו זמנית. האם אכן כך? מדוע הוצאה של התקן אחד מחזריה לפעולה התקן אחר? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה ,כל הזמן שאני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן השמאלי הוא עושה לי דאבל קליק . עוד דבר- גם שרוצה להשחיר משהו בשביל להעתיק, אז זה מרקד כזה ואני לא מצליח להעתיק . יש לציין שלפעמיים הבעיה נפתרת מעצמה, אבל זה חוזר. אולי זה וירוס? מחקתי את דרייבור העכבר והתקנתי מחדש- לא עזר. העכבר, Razer DeathAdder . איך אפשר לפתוח את העכבר? אני לא רואה ברגים.
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-