תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד acer e1-510 התקנתי עליו ווינדוס 10 עם 32 ביט בעברית. הכל עובד מעולה ,רק שאני לא מצליח לשמוע כלום משום מה. האם יש איזה דרייבר מיוחד שאני צריך להתקין שם? תאריך מנהל ההתקן שיש לי הוא : 28/9/2017 גירסת מנהל ההתקן הוא: 10.0.16299.15 (יש לציין שהוא מזהה את הרמקולים ואין שום סימן שגיאה כלשהו. חיברתי רמקולים חיצוניים והם עבדו ) אשמח לעזרה תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לאחרונה יש לי תקלה בלפטופ dell inspiton 15 מסדרה 5000 עם מערכת הפעלה windows 10 : ניצול הדיסק די קבוע על 100% למרות שאף תכנית לא רצה במקביל ואין תעבורה כלל בין ההארד דיסק להתקן חיצוני . חפשתי בגוגל פתרונות ומצאתי שהדבר די נפוץ ב-windows 10. ניסיתי את כל האופציות מהפתרונות המוצעים ב-קישורים אך ללא הועיל: 1. https://www.drivereasy.com/knowledge/fix-100-disk-usage-in-task-manager-improve-pc-performance-on-windows-10/ 2. https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/100-disk-usage-windows-10.html ניסיתי גם להריץ תיקון דיסק ב-windows 10 ואף reset to default של ה-windows כלומר קבלת מערכת ההפעלה as is ומחיקת כל הקבצים שהיו לי וגם זה לא עזר . …
-
- 4 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי זכרונות PC5400 של GSKILL 1GB שפועל בערוץ כפול.. עכשיו כמה שאלות: 1. התקנתי את התוכנה CPUZ ורשום שהזכרונות הם PC5300 ולא PC5400 (שכך רשום על הקופסא) עכשיו הזכרונות הם מסוג DDR2 667MHZ..ואני חושב שהם פועלים 5-5-5-13 למרות שרשום על הקופסא 4-4-4-12...אולי צריך לכוון משהו בביוס? שיוריד את התזמונים שלהם? 2. רשום על כל זכרון (בCPUZ) שהוא פועל ב333MHZ האם זה בגלל שהם ערוץ כפול? תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בבית עכשיו השארתי את המחשב פתוח בלילה..ושקמתי היה לי מסך כחול והיה רשום בו שחומרה חדשה הותקנה וזה ויש בעיה וצריך לעשות ריסט עשיתי..וכל כמה שעות זה קורה עוד פעןם... ושהמחשב נפתח ואז רשום "ברוך הבא" מופיע לי משהו עם לעדכן את הוינדוס כי עוד 3 ימים זה יופיע שוב ההודעה ... הוינדוס שלי הוא XP PRO והוא מקורי יש לי את הדיסק ההתקנה... אחרי זה זה נותן לי לבחור או כן או לא...אני בוחר כן... זה מביא אותי לחלון: כדי לסייע בהקטנת התופעה של תוכנות פיראטיות נא בצע הפעלה של עותק WINDOWS שברשותך כעת. הפעךה באינטרנט היא קלה ומהירה. אינך חייב לספק מידע אישי או פרטים אישיים לגביך . האן ברצונך להפעיל כעת את WINDOWS? - כן, ברצוני לבצע הפעלה של WINDOWS באינטנרט כעת. …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x. המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה. בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין, אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת. איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק, אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק …
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר מחברים את השנאי לחשמל, דולקת נורה אדומה קבועה בספק (כרגיל) אבל נורת החיווי במסך נדלקת בצבע צהוב לשנייה אחת ונכבית, והמסך לא נדלק כמו מקודם (נורת יחווי אדומה). רעיונות? (המסך מתוצרת סין או משהו provision 2k17lcd )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היוש. הלך לי כונן ssd 128g במחשב נייד בן כשנתיים. מחפש כונן אך כל המקומות שמצאתי מחזיקות את הגרסה הארוכה יותר פיזית. אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות. תודה! מצרף תמונה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מדפסת קנון TS3151. אני לא מצליח לחבר אותה אלחוטית. במהלך ההתקנה של המדפסת דרך הדיסק המחשב לא מזהה אותה. אני לא מבין גדול במחשבים, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם מדגם של TERAYON TJ715 ... אם מישהו יעזור לי אני מאוד יודה לו !
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני wd mybook של 4 טרה (1230) והמחשב שלי מזהה אותו אבל לא נותן לו אות כונן וברגע שאני נכנס לניהול דיסקים קופצת לי הודעה שיש לפרמט את הכונן. כשאני נותן לו הוראה לפרמט קופצת לי הודעת שגיאה על קלט/פלט (תמונה 1), גם דרך תוכנת הפרמוט של WD אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה 2) את כל הבדיקות בתוכנה של WD הוא עובר בהצלחה, וגם בתוכנת ניהול הדיסק התוכנה מזהה אותו אבל לא ניתן לעשות שום דבר (תמונה 3) הרצתי windows update ולא היה צריך לעדכן כלום, אין לי בעיה להחזיר להגדרות יצרן או רק לפרמט איך ניתן לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כל המחשבים שהיו לי בחיים פיתחו תופעות מוזרות שאף טכנאי לא הבין למה זה קורה עכשיו קניתי עוד מחשב P4 כן P4! ועוד פעם קרו תופעות מוזרות שאף אחד לא יודע איך לפתור. עם כל המחשבים שלי אותו סיפור אני משתגע. אני בסבבה יטפל בבעיות נורמאליות במחשב אבל אחרי שעושים פורמט הבעיה נעלמת לשבוע ואז חוזרת אני משתמש בXP והבעיה היא אחרי כמה דקות שאני באינטרנט סרגל השפה נהיה לבן, רק הסרגל אז פתאום כאילו התנתקתי מהאינטרנט אבל שהאינטרנט אקספלורר מבקש להתחבר שוב המחשב כותב שאני כבר מחובר ורק שאני עושה הפעלה מחדש זה פועל בבקשה תעזרו לי אני מרחק דקה מלזרוק את המחשב דרך החלון :AR15: :AR15:
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי שני מודמים על המחשב אבל גם כשאני מחובר עם שניהם לאינטרנט ולא חשוב מה אני עושה גולש או מוריד קבצים המחשב מוריד רק עם המודם האחרון שהתחברתי איתו ולא עם שניהם. למישהו יש רעיון איך לגרום למחשב להשתמש בשני המודמים במקביל ???
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-